הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ud2

scarface

משתמש פעיל
748
1
נק' מוניטין:
196
748
1
1)יש חשיבות לסוג הפחמימה לפני אימון?
2)בארוחה הראשונה אחרי האימון ביום רביעי (תחילת העמסה) קריטי לאכול פחמימה עם GI גבוה או שזה נטו נוחות?
3)יום 6-7 אם רוצים איבוד מקסימלי של שומן אז להשאר על דל פחמימה כמו בייום 1-2-3?
ואם על נייטרלי אז להוסיף איזה 100 גרם פחמימה?
4)מתי לקחת קפאין? לפני האימון של היום הרביעי והשישי?

נערך לאחרונה:
2)בארוחה הראשונה אחרי האימון ביום רביעי (תחילת העמסה) קריטי לאכול פחמימה עם GI גבוה או שזה נטו נוחות?
אח שלי לפי הספר של AD שקראתי צריך בהעמסה בהתחלה פחמימות עם גליקמיה גבוהה משהו כדי למלאות את המאגרים בכבד משהו כזה אחי

אח שלי לפי הספר של AD שקראתי צריך בהעמסה בהתחלה פחמימות עם גליקמיה גבוהה משהו כדי למלאות את המאגרים בכבד משהו כזה אחי

AD זה לא UD2, אז אל תוליך אותו שולל.

---------- התגובה התווספה ב 18:26 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:23 ----------

1. ממליץ לך לפני האימון לצרוך חצי סקופ סוכר ענבים עם חצי סקופ חלבון ולשלב קריאטין וכדור קפאין.
2. ישר אחרי האימון שוב שייק של סוכר ענבים עם חלבון.
3. ביום של האימון כוח אצלך זה יוצא שישי אם אני לא טועה תהיה על נייטראלי כדי שתתן אימון טוב. וביום שלאחר מכן תרד ל-100 ג' פחמימה.
4. אפשר בשניהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית