ייעוץ צריך דעה לגביי אבקה מסויימת..

מצב
השרשור נעול

חסוי

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
9
18
0
האמת סיפור קצת מצחיק... אבל זה דבר רגיל אצלי
הזמנתי אבקה של Optimum Nutrition ושהתקשרו לוודא הזמנה שישנתי (אני חופשי מדבר מתוך שינה ולא מזהים קול של בחור ישן) בקיצור הציעו לי במקום Optimum Nutrition לקחת את זו

מתוך שינה אמרתי סבבה.. בלי לדעת פרטים עלייה
היא הגיעה.. הטעם סבבה לגמריי אבל מה לגבי הרכיבים? זו חברה אמינה? עשו לגביה בדיקות מעבדה או משהו כזה?

תודה.

קבצים מצורפים

• 1674wheyshake_vs_fisheye.jpg
    1674wheyshake_vs_fisheye.jpg
    KB 50.7 · צפיות: 253
נערך לאחרונה:
היא אחלה אבקה מאוד טעימה, לגבי בדיקות אני לא מכיר
יש כזו לשלד אתה יכול לשאול אותו

אתה צריך להבין איך חברה כמו ישראלבאדי עובדת.
אתה בתור יבואן בא לג.ג ואומר לו שמע אני מוכר לך קופסה ב 200 שקל, ג.ג אומר סבבה.
יום למחרת החלבון שלך הוא גדולת הכותרת ונמכר סבבה.
אחרי שבוע בא לך חברה אחרת ואומרת קח חלבון ב 180 ש"ח אז אומרים סבבה ומוכרים רק אותו, מעבירים את כל הלקוחות מהחלבון ב 200 ש"ח וכל שאר החלבונים ל 180 ש"ח כי זה היה הסכם, ככה עד שיורדים למחיר זנות ומישהו זוכה ב "מכרז מחירי הזנות", אבל אתה כלקוח לא מרגיש את זה כי זהו רווח של החנות.
מסקנה? אל תקשיב בחיים למוכרים.

אני אנצל את האשכול ואשאל 2 שאלות שקשורות לנושא.
יש בדיקות מעבדה לאבקות חלבון של צ'מפיון ופרובודי?
השאלה השניה, אם יש למישהו דיעה על 2 האבקות האלה? למה כן, למה לא.

מבחינת בדיקות מעבדה צ'מפיון כן פרובאדי לא, צ'מפיון אם תקח את סטיות המעבדה עד 10% יצא סביר.
מבחינת ניסיון טעמתי את צ'מפיון הטעמים סבבה, המוקה קצת איכזב, הבננה טעים, השוקולד דומה לשל אופטימום, וניל לא היה לי אומץ

משה צ'מפיון נחשבים בארצות הברית בכלל??? למה לא רואים אותם בכלל על המדפים:O

יש ב GNC שני דליים שלהם, יש לי אחד ליד הבית הדליים שם יושבים איזה חצי שנה מאז, נכנסתי לחנות כשהגעתי לארה"ב ונכנסתי לפני כמה שבועות והם עדיין היו שם.
בכל מקרה GNC מורכב 85% ממוצרים של GNC עוד 10% אופטימום ו 5% זבל שמשתנה עם הזמן

איך בארץ כולם קונים אולטימיט?! כי אנשים פה אטומים ומפגרים

אתה רציני?
זה האבקה הכי גרועה בארץ!!!
יש בה רק 22 גרם חלבון והיא עולה 430 שקל...
עכשיו אתה מבין ת'בעיה?

אתה רציני?
זה האבקה הכי גרועה בארץ!!!
יש בה רק 22 גרם חלבון והיא עולה 430 שקל...
עכשיו אתה מבין ת'בעיה?

חמודי, כשאתה בא להגיד משהו תהיה יותר ספציפי, כי יש לפחות 3 סוגים אצל אולטימט. ואתה ממש טועה שהאכות שלה היא גרועה, באותה רמה בדיוק כמו האופטימום. ואתה טועה לגבי כמות החלבון למנה. תגיד לי את שם החלבון ואני אגיד לך בדיוק כמה חלבון יש בה למנה.
אגב אני ממליץ לך לקרוא על הסדרה החדשה יחסית של אולטימט : ISO SENSATION 93 .
תקרא על זה ועולמך יתהפך 😃. זו אבקה,אחת המתקדמות והטובות בעולם כרגע.
ככה,על קצה המזלג, יש בה למנה 30.5 גרם חלבון.

חמודי, כשאתה בא להגיד משהו תהיה יותר ספציפי, כי יש לפחות 3 סוגים אצל אולטימט. ואתה ממש טועה שהאכות שלה היא גרועה, באותה רמה בדיוק כמו האופטימום. ואתה טועה לגבי כמות החלבון למנה. תגיד לי את שם החלבון ואני אגיד לך בדיוק כמה חלבון יש בה למנה.

אתה עומד לשבור שיא, המשתמש המטומטם ביותר עם מונה ההודעות הכי נמוך.

אתה עומד לשבור שיא, המשתמש המטומטם ביותר עם מונה ההודעות הכי נמוך.

כנראה יש לך איזו בעיה בראש (אולי נפלת עליו הרבה בילדותך 😣). אתה מנסה להעליב מישהו שאתה לא מכיר בכלל, זה מאוד טיפוסי לחברה הישראלית. אגב זו הסיבה למה מונה ההודעות שלי הכי נמוך, בגלל שבפורום יש הרבה אנשים כמוך שבמקום ללמוד מאנשים אחרים שיש להם יותר ידע וניסיון, הם מתווכחים ואומרים שטויות:YFjeoKfawB:. זאת הסיבה שאני לרוב רק צופה בפורום ובוחר ממנו דברים טובים שיכולים לעניין, למה שאני אבזבז את הזמן היקר שלי בשביל לענות לכל האנשים כמוך, שגם ככה לא יודעים שום דבר בחיים וגם אין סיכוי שילמדו משהו בעתיד:s59:.
אני מקווה שבהודעה זו עניתי לכל המטומטמבלים כמוך, כדי שלא יכתבו לי עוד הפעם משהו חסר תוכן. 😃

אתה יכול להיות בעל הרבה נסיון ידע ואפילו להיות סופרמן.
זה לא ישנה שISO SENSATION 93 נכשלה בבדיקות מעבדה.
ושאולטיימיט נחשב מוצר בעייתי שגורם לכאבי בטן ושלשולים.

כנראה יש לך איזו בעיה בראש (אולי נפלת עליו הרבה בילדותך 😣). אתה מנסה להעליב מישהו שאתה לא מכיר בכלל, זה מאוד טיפוסי לחברה הישראלית. אגב זו הסיבה למה מונה ההודעות שלי הכי נמוך, בגלל שבפורום יש הרבה אנשים כמוך שבמקום ללמוד מאנשים אחרים שיש להם יותר ידע וניסיון, הם מתווכחים ואומרים שטויות:YFjeoKfawB:. זאת הסיבה שאני לרוב רק צופה בפורום ובוחר ממנו דברים טובים שיכולים לעניין, למה שאני אבזבז את הזמן היקר שלי בשביל לענות לכל האנשים כמוך, שגם ככה לא יודעים שום דבר בחיים וגם אין סיכוי שילמדו משהו בעתיד:s59:.
אני מקווה שבהודעה זו עניתי לכל המטומטמבלים כמוך, כדי שלא יכתבו לי עוד הפעם משהו חסר תוכן. 😃

אם אומרים לך שהחלבון ISO SENSATION של אולטימט נוטרישן שווה לתחת לא יותר פשוט לעשות בריקה בגוגל ולמחפש על מה מדברים??

אז הנה תראה מה שווה ה איזו סנסיישן 93 שלך

http://www.***/showthread.php?t=3281503&highlight=בדיקת+מעבדה+ISO+SENSATION

🙄:stop:🤡

אתה באמת שברת שיא
אולטימט חרא חברה והיא נכשלה בבדיקות מעבדה ויצא שם רק 66% חלבון במקום 93%.
זה שהמאמן שלך אומר לך שהיא הכי טובה שיש ועושה עליך קופה רצינית לא הופך אותה לטובה.

אתה באמת שברת שיא
אולטימט חרא חברה והיא נכשלה בבדיקות מעבדה ויצא שם רק 66% חלבון במקום 93%.
זה שהמאמן שלך אומר לך שהיא הכי טובה שיש ועושה עליך קופה רצינית לא הופך אותה לטובה.

וואלה ??? חשבתי שבבדיקה יצא 73 אחוז והבנתי באמת שיצא בבדיקה השניה רק 66 אחוז ב ISO SENSATION 😣

ראיתי עכשיו בסריקה של גוגל את הבדיקה של ה 66 אחוז של האיזו סנסיישן,מישהו יודע איך אפשר להוציא דרך התמונה של הבדיקה את הלינק שלה??
http://www.musclehouse.co.il/Forums/
זה אומר שצריך להרשם לפורום.. הבדיקה זה בתזונה ותוספים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה צריך להבין איך חברה כמו ישראלבאדי עובדת.
אתה בתור יבואן בא לג.ג ואומר לו שמע אני מוכר לך קופסה ב 200 שקל, ג.ג אומר סבבה.
יום למחרת החלבון שלך הוא גדולת הכותרת ונמכר סבבה.
אחרי שבוע בא לך חברה אחרת ואומרת קח חלבון ב 180 ש"ח אז אומרים סבבה ומוכרים רק אותו, מעבירים את כל הלקוחות מהחלבון ב 200 ש"ח וכל שאר החלבונים ל 180 ש"ח כי זה היה הסכם, ככה עד שיורדים למחיר זנות ומישהו זוכה ב "מכרז מחירי הזנות", אבל אתה כלקוח לא מרגיש את זה כי זהו רווח של החנות.
מסקנה? אל תקשיב בחיים למוכרים.

אני יודע.. ככה זה שמדברים איתך שאתה ישן ולא בראש צלול... בכל מקרה לפעם הבאה איזה אבקה מומלצת מבחינת איכות/מחיר

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית