הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך דעה לגביי אבקה מסויימת..

מצב
השרשור נעול

חסוי

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
9
18
0
האמת סיפור קצת מצחיק... אבל זה דבר רגיל אצלי
הזמנתי אבקה של Optimum Nutrition ושהתקשרו לוודא הזמנה שישנתי (אני חופשי מדבר מתוך שינה ולא מזהים קול של בחור ישן) בקיצור הציעו לי במקום Optimum Nutrition לקחת את זו

מתוך שינה אמרתי סבבה.. בלי לדעת פרטים עלייה
היא הגיעה.. הטעם סבבה לגמריי אבל מה לגבי הרכיבים? זו חברה אמינה? עשו לגביה בדיקות מעבדה או משהו כזה?

תודה.

קבצים מצורפים

• 1674wheyshake_vs_fisheye.jpg
    1674wheyshake_vs_fisheye.jpg
    KB 50.7 · צפיות: 253
נערך לאחרונה:
MICKY RAZOR,
בסדר גבר לא באנו לריב העיקר שאתה מבין שאולטימט נוטרישן חברה חרא של שקרנים.

יש צדק בדבריך, אבל הסתמכתי על זה שמה שכתוב על האריזה, זה מה שיש, למרות שאף פעם לא האמנתי ש-ISO 93 אפילו אם היה מצטיין בבדיקה, באמת יכול היה להביא לאיזו תוצאה יותר טובה או שהוא יותר איכותי מחלבון אחר.
אבל עזוב, אתה צודק : טעיתי לגבי אולטימט. השלב הבא לדעתי זה לבדוק את מוצרים של אופטימום. אני אחפש, אולי יש בדיקות שלהם גם... ✌️

אוליטמייט שקרנים!!! זה לא מילה.
ממה ששמעתי, וזה ממקור מאוד אמין, היבואן שלהם מאיים על כל מי שיעיז לדבר על זה ועל כל מי שמפרסם את זה באינטרנט.
היבואן שלהם היה במכון שלנו יום אחד לעשות טעימות, שמישהו שאל אותו על ה 20 גרם פחמימות שמצאו באבקה שלו, הוא התחיל להתחמם ולאיים ואחרי 10 דקות הוא קיפל את הבסטה ועזב את המכון. ואז המנהל של החדר כושר חבר של היבואן ביקש לא לדבר על זה איתו יותר.
אני מבחינתי מתרחק מהמוצרים של אולטימייט, ויהיה מה. בדיקות המעבדה לא משקרות בקטעים כאלו.

בסדר נראלי חפרנו פה..
אולטימט חרא,היבואן חרא האבקה חרא.
נראלי אפשר לנעול ת'אשכול.

אוליטמייט שקרנים!!! זה לא מילה.
ממה ששמעתי, וזה ממקור מאוד אמין, היבואן שלהם מאיים על כל מי שיעיז לדבר על זה ועל כל מי שמפרסם את זה באינטרנט.
היבואן שלהם היה במכון שלנו יום אחד לעשות טעימות, שמישהו שאל אותו על ה 20 גרם פחמימות שמצאו באבקה שלו, הוא התחיל להתחמם ולאיים ואחרי 10 דקות הוא קיפל את הבסטה ועזב את המכון. ואז המנהל של החדר כושר חבר של היבואן ביקש לא לדבר על זה איתו יותר.
אני מבחינתי מתרחק מהמוצרים של אולטימייט, ויהיה מה. בדיקות המעבדה לא משקרות בקטעים כאלו.

חחחחח גם אצלנו היה היבואן של אולטימט במכון חחח והוא מגמגם ומשקר כל פעם שאומרים שהמוצרים שלו נפלו בבדיקות מעבדה,מה לעשות קשה לו כנראה עם זה שעלו עליו ועל המוצרים שלו 😆

חחחחח גם אצלנו היה היבואן של אולטימט במכון חחח והוא מגמגם ומשקר כל פעם שאומרים שהמוצרים שלו נפלו בבדיקות מעבדה,מה לעשות קשה לו כנראה עם זה שעלו עליו ועל המוצרים שלו 😆

יש מצב שהוא לא היה מודע לזה בכלל, שזה קורה לעיתים קרובות ולא רק בישראל.

ידע לא ידע מה זה משנה העיקר שגילו שאולטימט נוטרישן חברה לא אמינה ועדיף לא לקנות אותם.

הלוואי והיו יותר אנשים כמוך, שיכולים לנהל שיחה עם כבוד ולא לרדת לרמה של ScorpionRAP .
😃

אם היה לך טיפה כבוד הייתי מכבד אותך תאמין לי,
רק לדעת את האמת ושאתה טעית ולא להודות בזה, זה תכונות של ילד בן 12 ..
הראנו לך שטעית למה אתה ממשיך להראות אחרכך שזה לא מה שאמרת ומנסה לעשות כאילו לא הבנו אותך ולשנות דעה.
אם היית מודה בזה שטעית היה נגמר כל הסיפור והיינו סוגרים על זה שהחברה חרא! ולא היית צריך לשמוע את כל מה שאמרתי ואמרנו לגביך!
להודות שטעית עדיף מאלף הודעות שמנסות להוכיח את ההפך!

סימוכין?לסימוכין היום קוראים גוגל:

קח את ISO SENSATION הנפילה הגדולה-

http://www.***/showthread.php?t=3281503&highlight=בדיקת+מעבדה

פה ה PROSTAR של ULTIMTE NUTRITION שנפלה גם בבדיקה-

http://www.***/showthread.php?t=2910180&highlight=בדיקת+מעבדה

ואם תרצה יש פה גם של צ'מפיון ו ISS

http://www.***/showthread.php?t=2678147&highlight=בדיקת+מעבדה

יש שם עוד בדיקות תתחיל לחפור תמצא הכל

אל תחכה שיעשו לך פה תעבודה על מנת שתשכנע את עצמך שאולטימט נוטרישן טובים-כי הם לא הם חרא :nono:
למרות שאלה בדיקות מעבדה אמיתיות, העובדה שזה מFXP אוטומטית מוריד מהאמינות של העניין P:

בכל מקרה, אני מקווה שכולנו הבנו שמיקי מאוס הוא מרגל אולטימייט.

קראת יותר מידי ספרי ריגול נראה לי,איך הוא בדיוק מרגל אולטימט שאמר בסוף שהם באמת לא טובים?בדיוק כמו שאתה מבלבל במח עלי.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית