הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

34 גרם חלבון בכריך של ארומה?

• פותח/ת השרשור OGC
  • פורסם בתאריך

OGC

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
0
51
0
שלום,

רציתי לשאול אם הנתונים כאן נכונים או שזו טעות.

כריך סלט ביצים של ארומה.
285 גרם סך הכל, מתוכם 34 גרם חלבון.

כריך סלט ביצים

הגיוני?

שלום,

רציתי לשאול אם הנתונים כאן נכונים או שזו טעות.

כריך סלט ביצים של ארומה.
285 גרם סך הכל, מתוכם 34 גרם חלבון.

כריך סלט ביצים

הגיוני?

וואלה לא נראה לי כל כך.. נניח חביתה מ3 ביצים גדולות סה״כ 24 גרם חלבון, לחם בכזאת כמות לא נראה לי 10 גרם חלבון. אבל אני מניח שיש שם 20+ ככה שכדאי לפי דעתי להשלים עוד 15-20 גרם חלבון כדי להיות על הsafe side

וואלה לא נראה לי כל כך.. נניח חביתה מ3 ביצים גדולות סה״כ 24 גרם חלבון, לחם בכזאת כמות לא נראה לי 10 גרם חלבון. אבל אני מניח שיש שם 20+ ככה שכדאי לפי דעתי להשלים עוד 15-20 גרם חלבון כדי להיות על הsafe side
ביצה אחת גג
יש שם 286 מג כולסטרול לא הגיוני יותר מביצה

יכול להיות שזה כן נכון, הם יכולים להשתמש במיונז קל/לחם עם פשתן ועוד הרבה דרכים למלא את המנה בחלבון.
לצורך העניין, יש מעט פחמימות, הרבה חלבון והרבה סיבים, מה שגורם לי לחשוב אפילו יותר שיש איזה חלבון צמחי שמעשיר את המנה.

"בעקבות השינויים שעורך משרד הבריאות בשיטת החישוב והסימון של הערכים התזונתיים"
התשובה שלך כנראה נמצאת בשיטת החישוב של משרד הבריאות.
אם הייתי צריך להמר על זה כסף כנראה הייתי מהמר שזה גבוה ב20-30 אחוז לפחות מהכריך הממוצע.

ככל הנראה רוב החלבון מגיע מהלחם ולא מסלט הביצים כמו שאפשר לחשוב, כל לחם קל/מלא שתמצא בסופר מגיע עם 10-20 גרם חלבון ל100 גרם והחלבון הוא לא חלבון מלא לדעתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית