הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Lgd וmk677

WorkingoutY

משתמש מתחיל
31
1
נק' מוניטין:
1
31
1
אהלן, מתכנן בקרוב להתחיל ״סייקל״
8 שבועות lgd במינון 5-10mg(אתחיל מ5 ולפי תחושה במידת הצורך אעלה ל10)
ואחרי זה במהלך הpct של 20 גרם נולבה למשך שלושה- ארבעה שבועות
מתכנן להתחיל לשלב גם mk677 + ברברין- ולהמשיך איתם לתקופה של 3-4 חודשים במינון 25מג ליום.
מה דעתכם? מבין שאין פה תגובות אוהדות לגבי שימוש בlgd סולו אבל השאלה שלי יותר מופנית לכיוון של השימוש בmk בזמן הpct ואחרי זה להמשיך איתו לחודשים.. אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שניסו כי אני שומע כל מיני דברים הזוים על הmk לדוגמא שאחד המחקרים הופסק בגלל תופעות שחוו חלק מהמשתתפים(לדוגמא גדילה של הלב )

Mk677 מעודד שחרור הורמון גדילה בדרך עקיפה
על כן, נרצה לתת תנאים מיטביים לשם כך, שזה אומר צריכה של חלבון, כן.. יש קשר ישיר בין צריכת חלבון להפרשה של igf1 בגוף, יכול לצרף מחקר שנתקלתי בו בעבר, ויש עוד לא מעט דברים שאפשר ליישם כדי למטב שחרור של הורמון גדילה בגוף..

כמו כן, גם כאשר מכניסים לגוף טסט או דברים שהגוף חושב שהם טסט כמו סארם או כל דבר אחר שמתעסק עם הציר..
כדאי לתת תנאים מיטביים להפרשה של טסט גם אם מביאים ממקור חיצוני הווי אומר הורדה ברמות לחץ וסטרס/קורטיזול, צריכת חלבון ותזונה מיטבית, אימונים ועוד

כמובן שבמקור חיצוני גם אם נשתולל ונזרוק אז יהיה אפקט אבל הבעיה ביצירת הרגלים שליליים שברגע שנרד מהטסט אז לגוף יהיה פחות תמריץ לייצר משלו וpct יהיה פחות איכותי, לכן כדאי לאכול מסודר אם זה תזמון ארוחות ועוד, כדי שמתי שנרד מהטסט ויהיה פחות תיאבון ועוד.. עדיין נוכל לתת לשריר תנאים מיטביים.. ועוד ועוד

• פותח/ת השרשור
לא סותר אותך או משהו. רק צריך לציין שגרג דוסייט לקח את זה במינון של 20 מג + 150 מג של טסט'. שילוב של שניהם נראה לי זה פיצוץ ואני מודה שאני בעצמי שוקל לעשות סייקל עם מינון trt יחד עם lgd במינון של 10 או 15 מג, אבל כרגע זה לא על הפרק.

החברה אותה לקחתי היא narrowslabs בזמנו.
היום החלפתי לscience.bio

כל תרופה יש לה תופעות לוואי כולל nolva ובמיוחד clomid. אם אפשר להימנע מהן, אז כן, עדיף.
פחות קשור לנושא אבל ראיתי המון המלצות על SCIENCE.BIO גם בפורומים בחול ,
הזמנתי מהם היום בSHIPPING של 3-7 ימים , הם באמת עומדים בזמני משלוחים וכו' ?
ולאן מגיע הדואר? מצטער על השאלות האלה פעם ראשונה אני מזמין ככה..
הכוונה שלי האם זה מגיע לסניף של דואר ישראל ובתיבת דואר אני מקבל מכתב שמחכה לי חבילה?

פחות קשור לנושא אבל ראיתי המון המלצות על SCIENCE.BIO גם בפורומים בחול ,
הזמנתי מהם היום בSHIPPING של 3-7 ימים , הם באמת עומדים בזמני משלוחים וכו' ?
ולאן מגיע הדואר? מצטער על השאלות האלה פעם ראשונה אני מזמין ככה..
הכוונה שלי האם זה מגיע לסניף של דואר ישראל ובתיבת דואר אני מקבל מכתב שמחכה לי חבילה?
לי הגיע תוך שבועיים, לסניף חלוקת הדואר הקרוב לבית

כרגע לוקח 20מג MK677 ביום , 10 בבוקר 10 לפני השינה במשך 3 חודשים, עשיתי מscience bio הזמנה של LGD בנוסף לMK , מתכוון לקחת 2.5מג ..
איזה PCT כדאי לקנות לאחרי הסייקל ? אם בכלל ? והאם לעשות בדיקת דם לפני התחלת הסייקל?

כרגע לוקח 20מג MK677 ביום , 10 בבוקר 10 לפני השינה במשך 3 חודשים, עשיתי מscience bio הזמנה של LGD בנוסף לMK , מתכוון לקחת 2.5מג ..
איזה PCT כדאי לקנות לאחרי הסייקל ? אם בכלל ? והאם לעשות בדיקת דם לפני התחלת הסייקל?
חתיכת הקפצה.. כנראה שלא תצטרך לעשות pct בהנחה שאתה בריא עם הורמונים בטווח התקין.
בדיקות דם כבד כליות ופרופיל הורמונלי.

חתיכת הקפצה.. כנראה שלא תצטרך לעשות pct בהנחה שאתה בריא עם הורמונים בטווח התקין.
בדיקות דם כבד כליות ופרופיל הורמונלי.
תודה על התשובה המהירה, סלח לי על הבורות אז אני פשוט עושה בדיקת דם ,ושאר הבדיקות נכללות בבדיקת דם ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית