הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רכישת רצועות לכף יד

• פותח/ת השרשור YoH
  • פורסם בתאריך

YoH

משתמש מתחיל
98
8
נק' מוניטין:
8
98
8
אני מעוניין לרכוש רצועה מייצבת לפרק כף היד ואשמח לדוגמאות טובות שיש לכם למשהו איכותי שאפשר להזמין.
שברתי את פרק כף היד הימני שלי פעמיים במהלך החיים והאיזור יחסית חלש, חזרתי להתאמן לא מזמן ולאחרונה בבנצ פרס אני מתקשה לשמור על יד ימין שלי ישרה שאני דוחף את המוט ואני מרגיש לחץ בפרק כף היד, ועוד שאלה האם אני צריך להשתמש ברצועות ל2 הידיים לסימטריה (כי בצד שמאל אין לי חולשה) או שמספיק רק ביד חלשה?

אני משתמש ברצועות של Pioneer, לגבי הזמנה לדעתי זה קצת בעייתי כי הזמנתי אותם יחד עם החגורה ככה ששתיהם היו על אותו משלוח.
אני יודע שבאמזון יש רצועות די טובות ואפילו של חברות מוכרות, כל עוד זה חברה טובה ויש ביקורות טובות הבנתי שאין הבדל גדול בין הרצועות.
מחיר יהיה בערך 15-20 דולר, תלוי באורך ובחברה.
אני משתמש ב12 אינץ' שזה בערך 2-3 סיבובים למפרק יד ממוצע, אם יש לך מפרק עבה יותר או שאתה רוצה עוד קצת רצועה לך על ה18-20.

האם אני צריך להשתמש ברצועות ל2 הידיים לסימטריה (כי בצד שמאל אין לי חולשה) או שמספיק רק ביד חלשה?
אני משתמש בהם רק בסטים הכבדים יחסית כדי לעבוד על זה כמה שיותר בלי רצועה, כמובן שאם יש כאב אז עדיף להשתמש כמה שיותר ולא לתרום עוד לבעיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית