הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם יסגרו את החדרי כושר שוב?

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
שאלה שממש מטריד אותי בזמן האחרון עקב הגל השני האם יש צפי לסגירה חוזרת של החדרי כושר? בפעם שעברה שנסגר זה ממש פגע בי וחזרתי ממש אחורה

באמת שחזרתי לעצמי בשניות שהמכון חזר לא מבין את הפאניקה, כן יש לי תמונה מאמצע הסגר והייתי נראה זוועה אבל גם זה היה חצי מבחירה שלי

בהנחה שאתה לא מתכנן להתחרות לתקופה הזאת אין משמעות לגוף שלך בעוד 3-5 שנים

עם ההתנהלות הזוועתית של הממשלה בכל מה שנוגע לוירוס הכל אפשרי.
אני לא אתפלא אם לא ירשו התקהלויות של יותר מ-3 אנשים חוץ מבהופעות של אייל גולן שלא יוגבלו בכלל

שאלה שממש מטריד אותי בזמן האחרון עקב הגל השני האם יש צפי לסגירה חוזרת של החדרי כושר? בפעם שעברה שנסגר זה ממש פגע בי וחזרתי ממש אחורה

אם כן זה יהיה זוועה, ומי יודע כמה זמן תמשך התקופה.. אולי תכלס שווה לקנות כלוב מוט ספסל ופלטות הביתה וזהו. זה לא רק הירידה ביכולת, זה ממש חלק מהחיים, מסדר היום שלוקחים לך

• פותח/ת השרשור
אם כן זה יהיה זוועה, ומי יודע כמה זמן תמשך התקופה.. אולי תכלס שווה לקנות כלוב מוט ספסל ופלטות הביתה וזהו. זה לא רק הירידה ביכולת, זה ממש חלק מהחיים, מסדר היום שלוקחים לך
שקלתי כבר אבל אני גר בדירה ממש קטנה
אין לי מקום למשקולת

אין ספק,
קיבלתי רק היום כבר 2 דיווחים על מכונים ששהה בהם חולה קורונה מאומת בימים האחרונים.

אין ספק,
קיבלתי רק היום כבר 2 דיווחים על מכונים ששהה בהם חולה קורונה מאומת בימים האחרונים.
איפה?

ונכון לעכשיו משיחות עם המנהלים של המכונים הגדולים לא יסגרו (אבל כמו שנאמר כבר,הכל יכול להיות בארץ הקודש)

שקלתי כבר אבל אני גר בדירה ממש קטנה
אין לי מקום למשקולת
אני מתאמן בפארק מאז תחילת הקורונה, וואלה שומר די יפה. כשאין ברירה אין ברירה
ויש לי שתי משקולות בבית משלים איתם
עם ההתנהלות הזוועתית של הממשלה בכל מה שנוגע לוירוס הכל אפשרי.
אני לא אתפלא אם לא ירשו התקהלויות של יותר מ-3 אנשים חוץ מבהופעות של אייל גולן שלא יוגבלו בכלל
בלתי נסבל בכלכך הרבה רמות מה שהולך פה.

איפה?

ונכון לעכשיו משיחות עם המנהלים של המכונים הגדולים לא יסגרו (אבל כמו שנאמר כבר,הכל יכול להיות בארץ הקודש)
סוויפט ראש העין, ועוד מכון ביישוב שלי.

וכרגע נראה שלא יסגרו אבל למשל בסוויפט החולה היה בשעה 16:30-17:30 ביום א׳, אתה מצליח להבין כמה אנשים יהיו אמורים להיכנס לבידוד ולא יכנסו?
מאמין שהקאונטר עמד על סביבות 100-120 באותה שעה.

כמו שנאמר, התנהלות המדינה מזעזעת.
לא צריך סגר או סגירת מקומות עבודה, צריך פקחי קורונה שיאכפו את ההנחיות.
כזה פשוט, וחוסך 10 מיליארד שקל בשבוע.

עושים יותר בדיקות, בטח שיהיה יותר נדבקים....
צריך לסגור מקומות כמו מועדונים וברים שאין מצב לשמור בהם על 2 מטר ולפקח על דברים קצת יותר, סגר שני זה לא הגיוני, הכלכלה תקרוס.

עושים יותר בדיקות, בטח שיהיה יותר נדבקים....
צריך לסגור מקומות כמו מועדונים וברים שאין מצב לשמור בהם על 2 מטר ולפקח על דברים קצת יותר, סגר שני זה לא הגיוני, הכלכלה תקרוס.
ומועדונים וברים שיסגרו לא ישלחו אלפים לרחובות?.. אין מאחוריהם הורים לילדים קטנים? זה לא כזה פשוט

לא חושב, אין כזה הרבה % נדבקים בחדרי כושר. נגיד אולמות אירועים זה 33% ולא סוגרים אותם.

לא חושב, אין כזה הרבה % נדבקים בחדרי כושר. נגיד אולמות אירועים זה 33% ולא סוגרים אותם.
פחות קשור
יותר לפוטנציאל הידבקות והתקהלות

במקרה קלטתי את זה היום בהולמס פלייס,15 איש באיזור הדאמבלס..אז תחשוב שמספיק אחד בשביל להדביק את כולם

פחות קשור
יותר לפוטנציאל הידבקות והתקהלות

במקרה קלטתי את זה היום בהולמס פלייס,15 איש באיזור הדאמבלס..אז תחשוב שמספיק אחד בשביל להדביק את כולם
אם מתוך 5000 החולים החדשים בחודש האחרון, רק 100 נדבקו בחדרי כושר, אז זה זניח. ו1000 נדבקו באירועים, ולא רוצים לסגור את האולמות, מה הסיכוי שייגעו בחדרי כושר.. זה עשרות אלפים עובדים, גם ככה המצב הכלכלי בקרשים

ממתי במדינת ישראל עובדים לפי עובדות נתונים ונהלים?
יש קורונה בחוץ? נסגור הכול וננעל את כולם בבתים. הכי קל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית