הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טכניקה דדליפט

Ilaybenita

משתמש מתחיל
222
209
נק' מוניטין:
390
222
209
ספורטר פתח תקווה
ניסיתי כמה שיותר לחשוב על לדחוף את הרגליים לרצפה ופחות למשוך את המוט עם הגב, מה שגרם בהרמה הזאת לגב ישר יותר ממה שיש לי בדרך כלל.
אני בטוח שיש דברים לשפר ורציתי לדעת אם יש לכם הערות שיעזרו לי.
תודה מראש

זו נעל עם עקב? אם כן תיפטר ממנה מיד, סומו עם עקב זה אחד הדברים הכי פחות יעילים שיש.
בנוסף זה לא נראה רע, אבל תנסה לחשוב על לקרב את האגן כמה שיותר קדימה לכיוון המוט, וזה מה שצריך להנחות אותך מהסט אפ עד לנעילה

• פותח/ת השרשור
זו נעל עם עקב? אם כן תיפטר ממנה מיד, סומו עם עקב זה אחד הדברים הכי פחות יעילים שיש.
בנוסף זה לא נראה רע, אבל תנסה לחשוב על לקרב את האגן כמה שיותר קדימה לכיוון המוט, וזה מה שצריך להנחות אותך מהסט אפ עד לנעילה
לא, זו נעל עם סוליה שטוחה(reebok royal complete 3.0 low shoes), ותודה על הטיפ 😃

הגב מתעגל לך בתחילת התרגיל, שזה לא דבר רע כי זה קורה לפני שהמוט עוזב את הקרקע, אבל זה פשוט אומר שאין לך בסיס יציב להרמה (שים לב לתנועה במפרק הברך לפני התנועה באגן). כפי שרואים בסרטון זה כנראה בין השאר בגלל שאתה לא מכווץ מספיק את הרחב גבי.

• פותח/ת השרשור
הגב מתעגל לך בתחילת התרגיל, שזה לא דבר רע כי זה קורה לפני שהמוט עוזב את הקרקע, אבל זה פשוט אומר שאין לך בסיס יציב להרמה (שים לב לתנועה במפרק הברך לפני התנועה באגן). כפי שרואים בסרטון זה כנראה בין השאר בגלל שאתה לא מכווץ מספיק את הרחב גבי.
אני זוכר שניסיתי לדחוף עם הרגליים ולא למשוך עם הגב אבל בדיעבד אני נזכר שלא משכתי את המוט לכיוון הרגליים(בעבר הייתי מנסה פשוט למשוף אותו למעלה)

סה"כ נראה טוב, לדעתי הדבר הכי בעייתי שיש יותר מידי שינויים מהסט אפ להרמה עצמה.
תזוזה של הגב, עלייה של האגן וכו'
אתה מתחיל בגב מעט קעור מידי ואז מיישר אותו, האגן עולה מעט, אין שום בעיה עם הפוזיציה שאתה מרים אבל תתחיל איתה במקום להתחיל בפוזיציה אחרת ולהגיע אליה, אתה מאבד שם הרבה כוח ומתיחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית