הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לכל אלה שבצבא או היו בצבא

• פותח/ת השרשור Topper
  • פורסם בתאריך

Topper

משתמש פעיל
540
6
נק' מוניטין:
1,056
540
6
K gym אשדוד
התחלתי לחשוב על זה, ובעתיד, אני מתכוון להתאמן ברצינות. הקטע שבעוד קצת יותר משנה, מתגייס, ושטויות כאלה.
אני מת להיות קרבי, ופרופיל 97, אבל אני בן יחיד, וחתימה זה חלום רחוק. אז אם לא קרבי, משו שיאפשר לי להתאמן באופן סדיר בחדר כושר, ובזמן שאנשים מבזבזים את השירות בבסיס, באכילה מאוד לא מסודרת וכו', אני רוצה שתהיה לי האפשרות להתאמן ולאכול בסדירות, אז מה אתם ממליצים לי לעתיד?

ד"א, אני בן 17, ואני רוצה שאנשים שאו משרתים בצבא, או שסיימו צבא, שיגיבו לי.

אתה רוצה להיות קרבי אבל ההורים שלך לא יסכימו לך?
ובכל בסיס יש חדר כושר,אם אתה לא רוצה תחדר כושר בצבא אתה יכול להיות במסגרת שאתה עד 4-5 בצבא ואז יוצא הביתה.

לעשות לעצמך סדר עדיפויות, ולהבין שלהתאמן זה לא הדבר הכי חשוב בחיים.

ואם הוא עשה לעצמו סדר עדיפויות, והחליט שלהתאמן הכי חשוב לו בחיים?
מעצבן אנשים שכותבים לאחרים לעשות סדר עדיפויות, ובעצם מתכוונים שאותו אדם צריך לאמץ את סדר העדיפויות שלהם.

מעצבן אנשים שכותבים לאחרים לעשות סדר עדיפויות, ובעצם מתכוונים שאותו אדם צריך לאמץ את סדר העדיפויות שלהם.

אבל הסדר עדיפויות שלהם יותר טוב, חיים אתה טמבלול.

נכון
אבל לא כמו .. ממ אוקיי :\
תדאג אבל להחזיר אותה מתיישהו !

Beer-Blonde.jpg

אז הוא מסכן.

הייתי אומר שהפורום מלא באנשים כאלה. אז ...

אל פותח האשכול, אף אחד לא יכול לספק לך תשובה טובה, מפני שאף אחד לא יכול לחזות את העתיד. אז תעשה לעצמך טובה ותתאמן כמו בן אדם (כמו שאתה רוצה, וצריך). כתגיע אל השירות הצבאי, תתאים את עצמך אל המצב, או שתשתמט (אם תמצא סיבה לעשות זאת).

אל פותח האשכול, אף אחד לא יכול לספק לך תשובה טובה, מפני שאף אחד לא יכול לחזות את העתיד. אז תעשה לעצמך טובה ותתאמן כמו בן אדם (כמו שאתה רוצה, וצריך). כתגיע אל השירות הצבאי, תתאים את עצמך אל המצב, או שתשתמט (אם תמצא סיבה לעשות זאת).

אתה מצחיק, האתר הזה הוא לא אתר ייעוץ כבחירתך.
יש פה אג'נדה מסויימת, אם לא מתאים לבחור כלשהוא האג'נדה הזאת אז הוא לא חייב
לקרוא, להגיב או לבצע מה שאומרים לו פה.

אם ההורים יאסרו עליך ללכת לקרבי הייתי ממליץ על רכישת מקצוע דרך הצבא כגון חשמל,אלקטרוניקה או כל משהו אחר שאתה אוהב.תנצל את ה 3 שנים לעתיד שלך.

מסכים איתך. אולי ההודעה שלי יצאה עם ניחוח פלורליסטי, אני לא ממש דוגל בפלורליזם (ודיי מתעב אידיאליזם פשיסטי). אני פשוט חושב שמי ששם בראש סדר העדיפויות שלו צבא הוא טומטום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית