לכל אלה שבצבא או היו בצבא

• פותח/ת השרשור Topper
  • פורסם בתאריך
טוב אז ככה.

אני בן קצת יותר מ-20 ולמעלה משנה וחצי בשירות חובה.

קודם כל - שנה+ זה המון זמן - למה לבזבז אותו לחינם ? תתחיל להתאמן כבר עכשיו בלי קשר למה יהיה בצבא.

אתה מת להיות קרבי ואם אתה צודק וזה לא יקרה אז נפתר החלק הזה בסוגיה.

לגבי תפקידים שאינם קרביים - יש לא מעט תפקידי "ג'וב" שאתה חוזר כל יום הביתה. רוב החברים שלי שבתפקידים כאלו חוזרים לכל המאוחר בשעה 16:00 (חוץ מאחד שנדפק ויוצא ב-18:30 - באמת מקרה קשה).

מעבר לזה יש גם תפקידים שאינם קרביים אבל שנמצאים בבסיס ויוצאים כל חמישי הביתה - בלא מעט (אולי בכולם) מהבסיסים יש חדרי כושר. יש כאלה טובים יותר ויש כאלה שטובים פחות (בד"כ בחייל האוויר משקיעים בחדרי כושר לפי מה שחברים מספרים לי).

ככה שמבחינת האימונים זו לרוב לא בעיה.

לגבי תזונה - אני במסגרת שאני משרת מ-7 בבוקר עד 16:30 ואת האוכל אני מביא מהבית. כן, זה דורש השקעה אבל אין לי בעיה וכבר שנה וחצי+ אני עושה את זה.

כמובן שאפשר להסתדר גם עם האוכל בחדר אוכל, אצלנו פשוט זה לא טעים אז הסוגיה נפתרה מבחינתי עוד לפני שצצה הבעיה.

אני מניח שגם אם אתה משרת בבסיס אפשר להסתדר - זה יהיה יותר קשה כי אין לך סופרמרקט כמו שיש לך באזרחות אלא שקם.

בכל אופן כמו שאתה רואה אחרי הגיוס כל עוד אתה לא קרבי המצב לא רע כל כך.

הכל שאלה של כמה אתה מוכן להשקיע.

בהצלחה.

מסכים איתך. אולי ההודעה שלי יצאה עם ניחוח פלורליסטי, אני לא ממש דוגל בפלורליזם (ודיי מתעב אידיאליזם פשיסטי). אני פשוט חושב שמי ששם בראש סדר העדיפויות שלו צבא הוא טומטום.

מה רע בקריירה צבאית?

מסכים איתך. אולי ההודעה שלי יצאה עם ניחוח פלורליסטי, אני לא ממש דוגל בפלורליזם (ודיי מתעב אידיאליזם פשיסטי). אני פשוט חושב שמי ששם בראש סדר העדיפויות שלו צבא הוא טומטום.
יש כאלה שהצבא יכול לסדר אותם (מקווה שזה הכיוון שאני הולך בו), אז אולי זה לא כזה טמטום

התחלתי לחשוב על זה, ובעתיד, אני מתכוון להתאמן ברצינות. הקטע שבעוד קצת יותר משנה, מתגייס, ושטויות כאלה.
אני מת להיות קרבי, ופרופיל 97, אבל אני בן יחיד, וחתימה זה חלום רחוק. אז אם לא קרבי, משו שיאפשר לי להתאמן באופן סדיר בחדר כושר, ובזמן שאנשים מבזבזים את השירות בבסיס, באכילה מאוד לא מסודרת וכו', אני רוצה שתהיה לי האפשרות להתאמן ולאכול בסדירות, אז מה אתם ממליצים לי לעתיד?

ד"א, אני בן 17, ואני רוצה שאנשים שאו משרתים בצבא, או שסיימו צבא, שיגיבו לי.
אתה יכול להיות מדסניק (היום כבר קוראים לזה מד"אג)
רק צריך לעבור יום מיונים וקורס 3 חודשים, אחר כך (תלוי איפה תשובץ) יהיה לך מספיק זמן להתאמן
אם זה מעניין אותך, אפשר גם לצאת לקורס מזורז של מדריך חדר כושר מוסמך, בעלות מצחיקה

אם הוא לא לוקח את התחום לכיוון קריירה או BB או PL לא רואה שום הגיון שזה יבוא בסדר עדיפויות לפני צבא, לימודים, עבודה וכ'ו.

אתה מצחיק, האתר הזה הוא לא אתר ייעוץ כבחירתך.
יש פה אג'נדה מסויימת, אם לא מתאים לבחור כלשהוא האג'נדה הזאת אז הוא לא חייב
לקרוא, להגיב או לבצע מה שאומרים לו פה.

שמח שגרמתי לך לצחוק 😃

ממה שנראה עד כה האתר לא יכול לייעץ, כי אין באמת על מה לייעץ, אלא משמש צינור למידע שנטחן עד דק על ידי אנשים מחוצה לו.

השאלה של פותח האשכול מצביעה שהוא דווקא כן מקבל את האג'נדה השלטת.

שמח שגרמתי לך לצחוק 😃

ממה שנראה עד כה האתר לא יכול לייעץ, כי אין באמת על מה לייעץ, אלא משמש צינור למידע שנטחן עד דק על ידי אנשים מחוצה לו.

השאלה של פותח האשכול מצביעה שהוא דווקא כן מקבל את האג'נדה השלטת.

נכון זה אתר ממש מיותר, אני באמת לא מבין למה אתה כותב או מנהל בו.

אתה מחדד את דברייך בתגובה הבאה: http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=164207&postcount=5
הגישה המתחסדת והכביכול "הומנית" שלך היא כ"כ מטופשת שזה כל פעם מדהים אותי מחדש. הוא יכול להגיד שמשהו שמישהו עושה מטופש, גם מבלי להגיד לו מה לעשות. התפיסה שלך כ"כ פרדוקסלית ומטופשת שזה פשוט יוצא דופן. מצד אחד אתה נגד זה שאנשים יגידו לאנשים אחרים שדעתם לא נכונה, כי זה מאוד לא "נחמד". מצדי שני - אתה לא מפסיק לעשות זאת לאנשים שתפיסתם לא מתאימה לשלך. אם סדר העדיפויות של מישהו היה לרצוח 30 יהודים כל בוקר לפני שהוא מצחצח שיניים, לא היית אומר שסדר העדיפויות שלו טיפשי? בעצם, כנראה שלא, כי זה נורא אסור ולא יפה(הרי אסור לשפוט התנהגות של אנשים אחרים). מזה כנראה ניתן להסיק שאתה תומך בהריגת יהודים בלי כל סיבה?
משה, איך זה שמינית מנהל בעל אידיאולוגיה נאצית כ"כ חזקה? בקרוב הוא יתחיל לחלק באנים לאנשים שהם לא גלוחי ראש.

נערך לאחרונה:
אתה מחדד את דברייך בתגובה הבאה: http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=164207&postcount=5

אני לא מבין למה אתה מתעקש תמיד לכתוב תגובות בנוסח פשטני שאפשר למצוא בעוגיות מזל. כמו שאמרו לפני, אני יכול להצביע על כך שלדעתי סדר העדיפיות מטומטם או מעוות, אבל אני לא חייב להציג את סדר העדיפויות שלי או לבקש מאנשים לאשר ו/או לקיים אותו. למעשה, אני חושב שסדר העדיפויות שלי לא יתאים ל-99% מהאנשים.
ואם אתה כל כך לא מרוצה מהדוקטרינה שטוחנים כאן עד דק, בשביל מה אתה כותב? תפקיד ה"מוכיח בשער" כבר מזמן איבד מהסקסיות שלו.

Thread-I_like_where_this_thread_is_going.jpg

topper אני מבינה אותך, באמת, גם אני הייתי צריכה להפסיק את שיעורי האוריגמי שלי בגלל הצבא, אבל אני מקווה שכאשר אני אשתחרר אני אחזור לקפל נייר בלי לאבד הרבה טכניקה.

לפעמים לא יקרה כלום אם ילדים בני 18 יצאו מהבועה שהם חיים בא ויחשבו על משהו אחר חוץ מעצמם. שפעם אחת סדר העדיפויות יהיה לא רק "אני".
יהיו לך מספיק שנים להתאמן, אני לא מאמינה שזה מהווה בכלל שיקול. אם לא תוכל להתאמן באופן סדיר במהלך השירות תחזור להתאמן כשתשתחרר, ואני אחזור לעשות מטוסים מנייר.

יש אנשים שהצבא זו העבודה שלהם.
אני מאמינה שהעבודה שלך באה לפני האימונים, תקן אותי אם אני טועה ד"ר.

וגם אלו שבסדיר, זה מרגיע אותי לחשוב שאולי יש כמה אנשים שלוקחים את השירות חובה שלהם ברצינות. בכל זאת זה הצבא שלנו.

יש אנשים שהצבא זו העבודה שלהם.
אני מאמינה שהעבודה שלך באה לפני האימונים, תקן אותי אם אני טועה ד"ר.

וגם אלו שבסדיר, זה מרגיע אותי לחשוב שאולי יש כמה אנשים שלוקחים את השירות חובה שלהם ברצינות. בכל זאת זה הצבא שלנו.

זה סדר העדיפויות שבחרתי. אילו הייתי בוחר סדר עדיפויות אחר, הייתי הולך לפיו.
וגם אם צבא זה עבודה, זה בפירוש לא חייב להצביע על הצבא בראש סדר העדיפויות. למרות שבאמת קשה לי להבין איך אפשר לומר ששירות חובה, כפוי, בלי אפשרות בחירה, יכול להיחשב אצל מישהו כראש הטבלה של "סדר עדיפויות". אני משלם גם מיסים בכפייה, זה לא נמצא בשום מקום בסדר העדיפויות שלי.
Set your priorities strait זה משפט מעצבן שאומר "תתייצב לפי אמות המידה שלי/שלנו".

לאטס...בגללך עברתי עכשיו על כל השרשור הזה. ולא מצאתי.
מי ואיפה כאן כתב/ו שהצבא בראש סדר העדיפויות שלו?

(וזותי עם הבלאגן באדום רשמה שמקום העבודה לפני אימונים. גם זה לא מקובל עליך?)

לאטס...בגללך עברתי עכשיו על כל השרשור הזה. ולא מצאתי.
מי ואיפה כאן כתב/ו שהצבא בראש סדר העדיפויות שלו?

(וזותי עם הבלאגן באדום רשמה שמקום העבודה לפני אימונים. גם זה לא מקובל עליך?)

הוא לא אמר שזה לא מקובל עליו, הוא אמר שלא צריך להכתיב לאחרים סדר עדיפויות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית