עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן, עם זה קשה לי להתווכח... ומה עם החלק הראשון?
זה אותו חלק בעצם. פאניק אמר שאם להתאמן זה בעדיפות עליונה אצלו אז הוא מסכן. אמירה די מטומטמת.
זה אותו חלק בעצם. פאניק אמר שאם להתאמן זה בעדיפות עליונה אצלו אז הוא מסכן. אמירה די מטומטמת.
הכרתי כמה כאלו וזה באמת עצוב, איפה מישל הליצן שישב איתי ולא הזמין בירה כי יום למחרת היה לו PR בסקוואטלמה? למה שלהתאמן יהיה בראש סדר העדיפויות שלך?
אפשר לשלב אימונים ואפילו רצוי, אבל זה כמו שמישהו יגיד "אני לא יוצא לעבוד כי אני רוצה להתאמן כמו שצריך ולישון כמו שצריך".
למה? למה שלהתאמן יהיה בראש סדר העדיפויות שלך?
אפשר לשלב אימונים ואפילו רצוי, אבל זה כמו שמישהו יגיד "אני לא יוצא לעבוד כי אני רוצה להתאמן כמו שצריך ולישון כמו שצריך".
למה? למה שלהתאמן יהיה בראש סדר העדיפויות שלך?
למה לא לגיטימי שזה יהיה בראש סדר העדיפויות? "לעשות כסף" זו מעלה גבוהה יותר? "לשרת את המדינה"? "לדפוק כוסיות"?
למה לא לגיטימי שזה יהיה בראש סדר העדיפויות? "לעשות כסף" זו מעלה גבוהה יותר? "לשרת את המדינה"? "לדפוק כוסיות"?
משפחה, עבודה ולימודים אמורים להיות בראש העדיפויות. שוב, אפשר ורצוי לשלב, אבל לפעמים מגיעים למצב שאי אפשר, ואז צריך לעשות ויתורים. יש הרבה שיושבים בבית ומגרבצים, לא עובדים ולא כלום אבל העיקר מתאמנים.
מי אני? אף אחד. אבל כנראה שהוא אידיוט, כי הוא חושב על הנאה ריגעית.
אולי האימונים יפתחו לו דווקא דלת לעבודה יותר טובה ממה שהוא היה יכול להשיג ככה בכוחות עצמו?מי אני? אף אחד. אבל כנראה שהוא אידיוט, כי הוא חושב על הנאה ריגעית.
משפחה, עבודה ולימודים אמורים להיות בראש העדיפויות. שוב, אפשר ורצוי לשלב, אבל לפעמים מגיעים למצב שאי אפשר, ואז צריך לעשות ויתורים. יש הרבה שיושבים בבית ומגרבצים, לא עובדים ולא כלום אבל העיקר מתאמנים.