הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לכל אלה שבצבא או היו בצבא

• פותח/ת השרשור Topper
  • פורסם בתאריך
זה אותו חלק בעצם. פאניק אמר שאם להתאמן זה בעדיפות עליונה אצלו אז הוא מסכן. אמירה די מטומטמת.

ואז הציבו שם במשפט צבא במקום אימון? שיהיה...
ויש מצב שדילגתי על פאניק. גם לי יש גבולות

זה אותו חלק בעצם. פאניק אמר שאם להתאמן זה בעדיפות עליונה אצלו אז הוא מסכן. אמירה די מטומטמת.

למה? למה שלהתאמן יהיה בראש סדר העדיפויות שלך?
אפשר לשלב אימונים ואפילו רצוי, אבל זה כמו שמישהו יגיד "אני לא יוצא לעבוד כי אני רוצה להתאמן כמו שצריך ולישון כמו שצריך".

אפשר לשלב אימונים ואפילו רצוי, אבל זה כמו שמישהו יגיד "אני לא יוצא לעבוד כי אני רוצה להתאמן כמו שצריך ולישון כמו שצריך".
הכרתי כמה כאלו וזה באמת עצוב, איפה מישל הליצן שישב איתי ולא הזמין בירה כי יום למחרת היה לו PR בסקוואט

למה? למה שזה יהיה עניינך?

למה לא לגיטימי שזה יהיה בראש סדר העדיפויות? "לעשות כסף" זו מעלה גבוהה יותר? "לשרת את המדינה"? "לדפוק כוסיות"?

זו התלבטות שבאמת מעניינת ומעסיקה אותי בזמן האחרון.

מצד אחד יש לי את האפשרות להתגייס לקרבי, אני מרגיש שאני צריך לעבור חוויה מבגרת שתבנה לי אופי ותכין אותי מנטלית לבגרות, אני גם רוצה לשרת את המדינה שלי בכבוד ולתת את המקסימום שלי ולהרגיש שעשיתי משהו עם ה-3 שנים האלה, וגם יש את הקטע של האנשים איתם אני יהיה ב-3 שנים האלה, ביח' קרבית איכותית אני משער שגם האנשים שמה איכותיים, שזה דבר שגם חשוב לי.

מצד שני, יש לי את האפשרות להיות ג'ובניק ולעשות יומיות, אני יוכל להמשיך להתאמן (שזה מאוד חשוב לי), לעבוד (להתחיל לחסוך לאוניברסיטה, לחסוך לאוטו, לטיול אחריי צבא לא חסר) וללמוד ב-3 שנים האלה.

יכול להיות אולי שאחריי כמה חודשים בקרבי אני יתחרט ויבין שסתם הייתי מורעל וירצה להיות גו'בניק, ויכול להיות שאולי אני ילד קטן שחושב על האימונים שלו וכסף כדברים שקודמים לשירות איכותי יותר.

אוי צבא... 😛

לטעמי, אחרי שתשב עם עצמך ותחשוב טוב טוב עד כמה אתה בדיוק רוצה ומסוגל להתאמן כחלק מהותי בחיים שלך, רק אז תחליט. ושוב, לדעתי, אם אתה מסוגל פיזית, ומזהה ששרות קרבי יתרום לך מהותית (בכל מובן שהוא),
הסיבה היחידה הראויה בהינתן הנ"ל להיות ג'ובניק - רק אם אתה בכיוון של קריירה קרובה למקצוענית.
אחרת, האימונים יכנסו להולד זמני ולא יברחו לשום מקום (את זה מבינים בפרספקטיבה של כמה שנים טובות אח"כ).

למה לא לגיטימי שזה יהיה בראש סדר העדיפויות? "לעשות כסף" זו מעלה גבוהה יותר? "לשרת את המדינה"? "לדפוק כוסיות"?

אני חושב שזה מסכם את הדיון.
(ואני מסכים איתך,אם זה לא ברור-האימון הוא רק דוגמא בכלל לא העיקר).

אנחנו חיים בחברה כ"כ מותנת,לאנשים אין מושג.
מה שאתה רושם panic זה לא המילים שלך-אתה חושב שהן שלך.
(כן,אני יודע שזה נשמע שהשתגעתי חחח )אני אשאיר את ההסברים ללאטס זה התחום שלו.

משפחה, עבודה ולימודים אמורים להיות בראש העדיפויות. שוב, אפשר ורצוי לשלב, אבל לפעמים מגיעים למצב שאי אפשר, ואז צריך לעשות ויתורים. יש הרבה שיושבים בבית ומגרבצים, לא עובדים ולא כלום אבל העיקר מתאמנים.

משפחה, עבודה ולימודים אמורים להיות בראש העדיפויות. שוב, אפשר ורצוי לשלב, אבל לפעמים מגיעים למצב שאי אפשר, ואז צריך לעשות ויתורים. יש הרבה שיושבים בבית ומגרבצים, לא עובדים ולא כלום אבל העיקר מתאמנים.

אתה סתם זורק סיסמאות ומקיא את מה שלימדו אותך בבית / בית ספר / צבא בלי לחשוב. למה לעזאזל משפחה, עבודה ולימודים אמורים להיות בראש סדר העדיפויות? כי החברה קבעה? יופי, אז תשתחרר מהצבא, תקים משפחה תוך חצי שנה, יהיו לך 2.2 ילדים, 2.3 רכב, בית במשכנתא (אם תוכל לממן, כי החברה לא ממש דואגת לך לזה). אתה תהיה התושב האולטימטיבי - זה שהצליחו לסמם אותו מספיק בסיסמאות ובקלישאות שהוא לא ממש מרגיש צורך לחשוב (וכשהוא חושב אז כואב לו, הוא לא רגיל) - תטייל בימי שישי בקניון, תקנה את מה שימכרו לך ובערב תשב עם המשפחה כמו מסומם מול המדורה הטלוויזיונית שתראה לך איך כוכבים נולדים ושתלעיט אותך בעוד רעיונות שלא תטיל בהם ספק כי איבדת ממזמן את היכולת לחשוב. אחרי הכל, בשביל לקבוע סדר עדיפויות צריך לדעת לחשוב, ומאחר שאיבדת את היכולת הזאת, תיצמד באמת לסדר העדיפויות שאחרים קבעו בשבילך.

האמת שלא מפליא אותי שזאת התגובה שלך, כי אתם מחפשים להתווכח על פארש. לא אמרתי שצריך לוותר על אימונים, אמרתי שאם אי אפשר לשלב אימונים ולימודים\צבא\עבודה\משפחה ביחד [לדוג' מישהו שגם חייל, גם עובד, גם לומד וכו'] - אז הויתור הריאלי והנכון לדעתי הוא על אימונים. כמובן לא לגמרי, אלא להוריד במינון ועדיין להתאמן בתקופות שאפשר.

למה אתה חושב שבהכרח שזה נכון?
אם יש חייל ג'ובניק שמעדיף במקום לעבוד להתאמן, כי הוא יותר נהנה מהאימונים.. ליציאות ושאר הדברים הוא חושב שהוא יסתדר עם 350 שקל, מי אתה שתגיד שעדיף לו לעבוד?

מי אני? אף אחד. אבל כנראה שהוא אידיוט, כי הוא חושב על הנאה ריגעית.

אתה פשוט לא מבין עניין. תציב במקום "אימונים" X ואז תשווה אותו עם כל מה שאתה רוצה.
אולי אתה אידיוט, כי אתה נותן לאנשים אחרים לקבוע לך מה חשוב לך בחיים?

מה עוזר לך לעבוד בעבודת כפיים?
אבל תכלס העיקרון של חיים, זה שתקבע לעצמך את סדר העדיפויות ולא לאחרים.

אולי האימונים יפתחו לו דווקא דלת לעבודה יותר טובה ממה שהוא היה יכול להשיג ככה בכוחות עצמו?
עזוב, הרבה אנשים הגיעו לתוצאות מאוד נחשקות כשהם הלכו לא לפי מה שהכתיבו להם.
בסופו של דבר, אם תהיה בצבא ממורמר יום יום, ותלך לעבוד ולא תהנה מזה, אתה שורף את עצמך וזה גם סדר עדיפויות מאוד לא לעניין. איזה כיף שיש לך כיס נפוח אבל אתה לא זוכה להשתמש בו כי אתה כל הזמן עושה דברים. תחשוב גם על הצד הזה

הבנתי, אתה רוצה להכתיב לי סדר עדיפויות. גם סטאלין אהב להכתיב עדיפויות.

קולדפייר צא מהסרט של הקומוניזם\פאשיזם, זה נהיה כבר קצת נדוש.

אם אתה בונה על אימונים בתור קריירה אז סבבה, אבל אם אתה מוותר על קריירה בשביל תחביב כמו אימונים אז משהו פה לא בסדר - הבנת את ההבדל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית