הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סגירת חדרי הכושר בשנית - מה דעתכם?

• פותח/ת השרשור Goals
  • פורסם בתאריך

Goals

משתמש מתחיל
119
29
נק' מוניטין:
55
119
29
אחרי רפרוף קצר בפייסבוק נתקלתי בכתבה שעולה ממנה כי חדרי הכושר יסגרו שוב בקרוב, מה אתם חושבים?

upload_2020-7-6_11-30-21.jpeg

בטווח הארוך אני מסתכל על כל המהפכה במחירים בחדרי הכושר, ועכשיו חדרי הכושר יעלו מחירים גולל הלואוקוסטים(אלה שישרדו מהם) וזה פשוט מבאס מה גם שההתקדמות נתקעת, עד שסוף סוף התחלתי לחזור לדרך המלך עם משקלי העבודה נעצרנו שוב.
אצלנו כבר עלה מ100 ל110

אתמול בלילה קיבלתי SMS שהמכון פתוח תחת הגבלות, שני חברים נוספים גם קיבלו מהמכון שלהם הודעה דומה
גם אצלי, לא ברור עדיין מה ההנחיות החדשות שהם אומרים אבל אני מתכנן להגיע בקרים כדי שלא יצא מצב שהם אומרים לי לחכות שמישהו יצא

גם אצלי, לא ברור עדיין מה ההנחיות החדשות שהם אומרים אבל אני מתכנן להגיע בקרים כדי שלא יצא מצב שהם אומרים לי לחכות שמישהו יצא

כן בבקרים ריק שם

והאמת שחשבתי להירשם לתקופה הקרובה בלזוז
כנראה במזרח (יותר מרחב)

כן בבקרים ריק שם

והאמת שחשבתי להירשם לתקופה הקרובה בלזוז
כנראה במזרח (יותר מרחב)
לזוז מזרח הוא ברמה גבוהה אבל כמות הפלטות היא בדיחה הזויה, למצוא 2 פלטות של 20 יותר קשה מלהרים אותם

מבין את השנינות על המערב אבל אחלה חדכ אחלה מאמנים וציוד ברמה גבוהה, ועכשיו עם מזגנים:lol:

ואם אתה נרשם ללזוז זה כולל את שתיהם+אשדוד ואולי אפילו עוד כי עבר זמן מאז שביררתי את זה​

אבל אחלה חדכ אחלה מאמנים וציוד ברמה גבוהה
מסכים
הייתי שם לראשונה לפני שבועיים, מקום מטורף עם נוף מטורף
למצוא 2 פלטות של 20 יותר קשה מלהרים אותם
לא זוכר שנתקלתי בבעיה כזאת
אבל גם ככה לא מרים הרבה, אז למי אכפת

אני לגמרי מבין את מכוני הכושר והמתאמנים, וברמה מסוימת אני מסכים עם כל הנאמר כאן ועם המכונים. מאז תחילת הקורונה תמיד אמרתי שמכונים זה חובה, ושזה יהיה מהדברים האחרונים שיסגרו.

אבל תאר לעצמך שמועדון לילה וכל עסק יגדיר את עצמו "מרכז לימוד תורה", מלבד שזה מבריק, זה גם עלול להיות מסוכן.

''בואי אולי מול ירח מאיר את דרכך שוב אלי
נפרסו ונמסו מול מגע של ידייך
באוזנייך לוחש שואל.'''
הא שיט לא רגע זה לא אותו אחד סורי אני יליד שנות התשעים זה כבר אוטומט אצלנו

איזה מלך
מסכים

הייתי שם לראשונה לפני שבועיים, מקום מטורף עם נוף מטורף

לא זוכר שנתקלתי בבעיה כזאת
אבל גם ככה לא מרים הרבה, אז למי אכפת
הייתי לפני שבוע בערב, אני באמת באמת חיפשתי רק 2 פלטות ומצאתי רק 1, בסוף הסתדרתי עם 2 של 15 (אני עושה מקבילים לא הייתי חייב 2 פלטות של 20 בשביל להגיע ל50 אבל אני משער שמישהו שמרים בנץ׳ 120 יהיה מתוסכל רצח

איזה מלך

הייתי לפני שבוע בערב, אני באמת באמת חיפשתי רק 2 פלטות ומצאתי רק 1, בסוף הסתדרתי עם 2 של 15 (אני עושה מקבילים לא הייתי חייב 2 פלטות של 20 בשביל להגיע ל50 אבל אני משער שמישהו שמרים בנץ׳ 120 יהיה מתוסכל רצח
אם היה לך קסם אישי היית משיג 20..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית