עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חסר רק הטרלול שיבוא עם ניק של 'נשנה את העולם' וניצחנו את האינטרנט
אצלנו כבר עלה מ100 ל110בטווח הארוך אני מסתכל על כל המהפכה במחירים בחדרי הכושר, ועכשיו חדרי הכושר יעלו מחירים גולל הלואוקוסטים(אלה שישרדו מהם) וזה פשוט מבאס מה גם שההתקדמות נתקעת, עד שסוף סוף התחלתי לחזור לדרך המלך עם משקלי העבודה נעצרנו שוב.
כי עכשיו יש מזגנים:lol:אצלנו כבר עלה מ100 ל110
גם אצלי, לא ברור עדיין מה ההנחיות החדשות שהם אומרים אבל אני מתכנן להגיע בקרים כדי שלא יצא מצב שהם אומרים לי לחכות שמישהו יצאאתמול בלילה קיבלתי SMS שהמכון פתוח תחת הגבלות, שני חברים נוספים גם קיבלו מהמכון שלהם הודעה דומה
גם אצלי, לא ברור עדיין מה ההנחיות החדשות שהם אומרים אבל אני מתכנן להגיע בקרים כדי שלא יצא מצב שהם אומרים לי לחכות שמישהו יצא
לזוז מזרח הוא ברמה גבוהה אבל כמות הפלטות היא בדיחה הזויה, למצוא 2 פלטות של 20 יותר קשה מלהרים אותםכן בבקרים ריק שם
והאמת שחשבתי להירשם לתקופה הקרובה בלזוז
כנראה במזרח (יותר מרחב)
מסכיםאבל אחלה חדכ אחלה מאמנים וציוד ברמה גבוהה
הייתי שם לראשונה לפני שבועיים, מקום מטורף עם נוף מטורףאשדוד
לא זוכר שנתקלתי בבעיה כזאתלמצוא 2 פלטות של 20 יותר קשה מלהרים אותם
אני לגמרי מבין את מכוני הכושר והמתאמנים, וברמה מסוימת אני מסכים עם כל הנאמר כאן ועם המכונים. מאז תחילת הקורונה תמיד אמרתי שמכונים זה חובה, ושזה יהיה מהדברים האחרונים שיסגרו.
"ממעמקים קראתיך ה'"תכלס בשניהם אני זועק לאלוהים
גמרא בפוסיקט (אגב באמת הפך לבית כנסת)אבל תאר לעצמך שמועדון לילה וכל עסק יגדיר את עצמו "מרכז לימוד תורה", מלבד שזה מבריק, זה גם עלול להיות מסוכ
איזה מלך
הייתי לפני שבוע בערב, אני באמת באמת חיפשתי רק 2 פלטות ומצאתי רק 1, בסוף הסתדרתי עם 2 של 15 (אני עושה מקבילים לא הייתי חייב 2 פלטות של 20 בשביל להגיע ל50 אבל אני משער שמישהו שמרים בנץ׳ 120 יהיה מתוסכל רצחמסכים
הייתי שם לראשונה לפני שבועיים, מקום מטורף עם נוף מטורף
לא זוכר שנתקלתי בבעיה כזאת
אבל גם ככה לא מרים הרבה, אז למי אכפת
אם היה לך קסם אישי היית משיג 20..איזה מלך
הייתי לפני שבוע בערב, אני באמת באמת חיפשתי רק 2 פלטות ומצאתי רק 1, בסוף הסתדרתי עם 2 של 15 (אני עושה מקבילים לא הייתי חייב 2 פלטות של 20 בשביל להגיע ל50 אבל אני משער שמישהו שמרים בנץ׳ 120 יהיה מתוסכל רצח