עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
המסעדנים והרשתות הגדולות של הקפה לוחצים על הממשלה לא לסגור לבנתייםחדרי כושר ובתי כנסת כן אבל מסעדות לא.
לכו לעזאזל ממשלה של טיפשים נמאס כבר!
שלח פרטית בוביעם מי צריך לשכב כדי למנוע את זה?
המסעדנים והרשתות הגדולות של הקפה לוחצים על הממשלה לא לסגור לבנתיים
קח בחשבון שאם לא תהיה ברירה אז גם כל אלה יסגרו..
בנוסף גם הייתי מעלים את הבאמפר הכחולות..מתלבט מה לעשות היום כאימון פרידה... אולי לנסות pr בבנץ׳.
אם יסגרו את חדרי הכושר (מה שנראה שבטוח יקרה היום בערב) יכול להיות שלחלק מאיתנו לא יהיה מכון לחזור אליו בסוף.
זה סיכם יפה את הכלמדינה של אינטרסנטים טיפשים
תזמין אותי גם,יהיה צחוקיםתכננתי ללכת להתאמן מחר אבל כנראה שאלך היום לעשות אימון פרידה
סוגרים רק בגלל מזגנים חדשים 🤣🤣🤣🤣לא שזה לא תרחיש אפשרי אבל פחות סביר נראה לי שדווקא את החדרי כושר יסגרו
🤦♂️ 🤦♂️ 🤦♂️עדכון: הממשלה אישרה את ההגבלות החדשות: מועדונים, ברים, מופעי תרבות וחדרי כושר – ייסגרו מיידית.
כך נראה מסמך ההגבלות שאותו אישרה הממשלה, היום![]()
לאחר שנכנסו לתוקפן ההגבלות החדשות בנוגע להתקהלויות, הממשלה דנה היום (שני) בכמה גזרות נוספות. ראש הממשלה בנימין נתניהו הזהיר בדיון כי ״אנו עומדים כפסע מסגר מלא״. בין השאר השרים ידונו בהכפפה של המסעדות להגבלה של 50 איש, הגבלה של מספר האנשים שיוכלו להגיע למקום העבודה וחזרה אחורה במתווה פתיחת ענף התרבות. מתווה הפשרה המסתמן: 20 איש יוכלו לשהות במסעדות, 30 מחוצה להן. כמו כן, מספר המתפללים בבתי הכנסת יוגבל ככל הנראה ל-20. ההערכה היא שהחופים ישארו פתוחים, אך עם זאת ייתכנו הגבלות מסויימות. המל"ל ומשרד הבריאות המליצו לסגור לחלוטין את פעילויות ענף התרבות.
כואב לי עליך.וואי אני רץ לחדכככ
בנימה אחרת, בנאדם שהיה רגיל בשנה האחרונה למשכורת של חמש ספרות מחפש עבודה בשכר מינימום אחרי שמובטל כבר ארבעה חודשים פלוס מינוס - יש הצעות? (הלוואי שהייתי צוחק)
לעזאזל, ואני חשבתי שאולי אחזור למכוני הכושר. חוזרים להתאמן בבית כנראה.עדכון: הממשלה אישרה את ההגבלות החדשות: מועדונים, ברים, מופעי תרבות וחדרי כושר – ייסגרו מיידית.
כך נראה מסמך ההגבלות שאותו אישרה הממשלה, היום![]()
לאחר שנכנסו לתוקפן ההגבלות החדשות בנוגע להתקהלויות, הממשלה דנה היום (שני) בכמה גזרות נוספות. ראש הממשלה בנימין נתניהו הזהיר בדיון כי ״אנו עומדים כפסע מסגר מלא״. בין השאר השרים ידונו בהכפפה של המסעדות להגבלה של 50 איש, הגבלה של מספר האנשים שיוכלו להגיע למקום העבודה וחזרה אחורה במתווה פתיחת ענף התרבות. מתווה הפשרה המסתמן: 20 איש יוכלו לשהות במסעדות, 30 מחוצה להן. כמו כן, מספר המתפללים בבתי הכנסת יוגבל ככל הנראה ל-20. ההערכה היא שהחופים ישארו פתוחים, אך עם זאת ייתכנו הגבלות מסויימות. המל"ל ומשרד הבריאות המליצו לסגור לחלוטין את פעילויות ענף התרבות.
מחזיק אצבעות לחבר אלי(יקו)בבית
בעז"המחזיק אצבעות לחבר אלי(יקו)