הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא יודע מה לעשות כרגע עם המצב

NIKONGUY

משתמש מתחיל
67
6
נק' מוניטין:
6
67
6
הודיעו הרגע שייסגרו את המכוני כושר ,לא יודע אם יקרה או לא .
אבל במידה ויקרה ,בדיוק התחלתי חיטוב ,ואני לא יודע מה לעשות לגבי אימונים ,אימונים עם משקל גוף וחיטוב הולך ביחד ?
אני לא אאבד שריר אם לא אקבל אתנגדות מתאימה ?
יש לי פלטות של 15 וגם זה לא הכי וואו ,אבל השאלה אם אוכל להתחטב כמו שצריך גם במצב כזה ?
תודה !

בחיטוב הביצועים משתפרים באימוני משקל גוף, אז כן

שאלה יפה למה שתחשוב על זה בכלל? בדרך כלל אלה ששואלים את זה הם לא במצב של לאבד מסת שריר גם עם תכנית סופר לא אידיאלית ותזונה בינונית ומטה

מה הפלטות קשורות לחיטוב? כן.

בגל הראשון התאמנתי בחוץ ופלג הגוף העליון שלי לא ירד בסנטימטר, לא בכוח ולא במסת השריר.
בפלג גוף תחתון לעומת זאת ירדתי דרסטית בכוח למרות שויזואלית לא הרגשתי את זה, אין דרך לאמן רגליים באימוני רחוב לצערי. שום דבר שניסיתי לא הצליח לייצר רבע מהעצימות שאני מתאמן בה במכון.

• פותח/ת השרשור
וואלה חשבתי על זה כי רק התחלתי חיטוב , אחרי מסה ארוכה וקורונה באמצע ...
הרגעתם אותי , אני אמשיך עם החיטוב והאימונים פשוט יהיה משקלי גוף , יש לכם המלצה לתכנית אימונים למשקל גוף ?

בגל הראשון התאמנתי בחוץ ופלג הגוף העליון שלי לא ירד בסנטימטר, לא בכוח ולא במסת השריר.
בפלג גוף תחתון לעומת זאת ירדתי דרסטית בכוח למרות שויזואלית לא הרגשתי את זה, אין דרך לאמן רגליים באימוני רחוב לצערי. שום דבר שניסיתי לא הצליח לייצר רבע מהעצימות שאני מתאמן בה במכון.
זה למה אתה רואה המון חברה של סטריט וורקאאוט עם פלג גוף עליון מרשים ופלג גוף תחתון לא קרוב בכלל. זה מה יש. רגליים דורשות משקלים

מנסיוני האישי, זה דווקא כן אפשרי להעלות עצימות בפלג גוף תחתון באימוני משקל גוף, ואפשר להגיע לעצימות גבוהה מאוד. אם חדרי הכושר יסגרו בקרוב אשמח לכתוב איך.

זה למה אתה רואה המון חברה של סטריט וורקאאוט עם פלג גוף עליון מרשים ופלג גוף תחתון לא קרוב בכלל. זה מה יש. רגליים דורשות משקלים
זה לא בגלל זה. זה בגלל שרגליים גדולות פוגעות להם בביצועים, והם מעדיפים ביצועים טובים יותר מאשר רגליים גדולות שלא יקדמו אותם בספורט שהם נמצאים בו.

בלתי אפשרי לאבד מסת שריר עם אימוני משקל גוף. לא בפלג הגוף העליון ולא בפלג הגוף התחתון.
יש מצב להסבר למה?
הייתי בטוח שמשקלים גבוהים הם חלק קריטי מתהליך של חיטוב.
אני כרגע באמצע חיטוב ולא בטוח מה לעשות.

אם חדרי הכושר יסגרו בקרוב אשמח לכתוב איך.
אשמח לשמוע את דעתך בנושא הזה. אימוני רגליים ביתיים תמיד הרגישו לי לוקים בחסר, במיוחד בשביל ההאמסטרינג כי אין לי מספיק משקל בשביל דדליפט רומני מאתגר והספה שלי לא מספיק רחוקה מהרצפה בשביל nordic curls טובים אז אני מחפש פתרונות.

יש מצב להסבר למה?
הייתי בטוח שמשקלים גבוהים הם חלק קריטי מתהליך של חיטוב.
אני כרגע באמצע חיטוב ולא בטוח מה לעשות.
משום שניתן להגיע לעצימות גבוהה גם מאימוני משקל גוף.
אשמח לשמוע את דעתך בנושא הזה. אימוני רגליים ביתיים תמיד הרגישו לי לוקים בחסר, במיוחד בשביל ההאמסטרינג כי אין לי מספיק משקל בשביל דדליפט רומני מאתגר והספה שלי לא מספיק רחוקה מהרצפה בשביל nordic curls טובים אז אני מחפש פתרונות.
כרגע אני עסוק. אכתוב הכל בפוסט מסודר ומושקע מאוחר יותר.

• פותח/ת השרשור
משום שניתן להגיע לעצימות גבוהה גם מאימוני משקל גוף.

כרגע אני עסוק. אכתוב הכל בפוסט מסודר ומושקע מאוחר יותר.

אשמח לדעת איך עושים את זה בעצם ? מגיעים לכשל בכל תרגיל ? או שזה קשור לתרגילים מסוימים ?
אחכה לפוסט שלך .
תודה !

מצטרף לשאלה
אשמח לדעת איך עושים את זה בעצם ? מגיעים לכשל בכל תרגיל ? או שזה קשור לתרגילים מסוימים ?
אחכה לפוסט שלך .
תודה !

מצטרף לשאלה
לא מתיימר להיות גאון גדול, וסיכוי טוב שסרגיו ירחיב ויודע יותר טוב ממני

בכל אופן משנתיים שהתאמנתי בבית והשגתי תוצאות יותר טובות מחבריי שבמכון

הכל אותו הדבר בידיוק

החוק הראשון וההכי חשוב
1. תתמיד

2. תזונה

3 התקדמות באימונים

לא חייב לעשות מזה מדע אטום

אחכה לפוסט שלך .
תודה !
מצטרף לשאלה
המדריך השלם לאימון עם משקל גוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית