הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שיא אישי דדליפט 140X3 על 58.9 מ.ג

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
אז אחרי שבסוף המסה הקודמת בסוף מרץ על משקל 67 1.62 הגעתי ל130 לשישיות אחרי תקופת קורונה ללא חדרי כושר בה עשיתי חיטוב וירדתי ל57 ב3 חודשים, מאז החזרה למכון הצלחתי להגיע למשקלי העבודה שלי ואף לעבור אותם (סקוואט), היום אחרי חודש של מסה ועל משקל 58.9 בבוקר ניסיתי לקראת סיום תקופת המכון מחדש לעשות סוף סוף פעם ראשונה בחיי 3 פלטות, מרוצה מעצמי מאוד, 8 קילו פחות והגעתי לשיא חדש. אשמח לביקורת על הטכניקה, מדגיש שזו פעם ראשונה שאני בכלל עושה 3 חזרות כשתמיד אני עושה בין 6-8 עם לפעמים רביעיות וחמישיות

אבל לא ציטטתי אותך דרלינג
אמרת "אחד המאמנים הטובים בארץ" לא?😆
מה אני אומר @elchonon אנשים לא באמת מזהים ציניות בלי סמיילים,
אני צריך לעשות לעצמי תזכורת- "כל הודעה להשתמש בסמיילים"🤣😉

אבל כבר ציינתי שאני עבם בכל מה שכתוב..

אבל מיד תיקנת, וזה יצא אפילו יותר מצחיק ככה:161bd:

• פותח/ת השרשור
יש לך במכון את אחד המאמנים הטובים בארץ,למה אתה מקשיב לאחרים?
מניח שאתה מתכוון לשי חחחחחח, איתו לא יוצא לי לדבר, אבל כן מתייעץ שם עם מאמנים שהם גם מתאמנים שלו, אתחיל לנעול מעכשיו אני לא חושב שתהיה לי בעיה זה לא באמת לוקח עוד כוח

מניח שאתה מתכוון לשי חחחחחח, איתו לא יוצא לי לדבר, אבל כן מתייעץ שם עם מאמנים שהם גם מתאמנים שלו, אתחיל לנעול מעכשיו אני לא חושב שתהיה לי בעיה זה לא באמת לוקח עוד כוח
שי גולטמן?
הוא אחד הטובים בארץ, ואדם שיא הנחמד.
מאמן של תותחים. תנצל אותו עד הטיפה האחרונה.
חבל להיות במחיצתו ולא לשכור את שירותיו או סתם לחפור לו בשכל.

אבל מיד תיקנת, וזה יצא אפילו יותר מצחיק ככה:161bd:
גידלת טרול מחמד?

לא,התכוונתי למאמנת בלונדה (סתם סתם,מת עליה)

אגב,ידוע לך אם עוד פתוח למרות הגזרות של הממשלה?

• פותח/ת השרשור
גידלת טרול מחמד?

לא,התכוונתי למאמנת בלונדה (סתם סתם,מת עליה)

אגב,ידוע לך אם עוד פתוח למרות הגזרות של הממשלה?
חחחחחחחח אתה גם אצלנו ברמת השרון? אחלה צילי שבעולם
הייתי אתמול עד הסגירה ניצלתי רגעים אחרונים, הם אמרו שכרגע פתוח עד שתהיה הודעה רשמית אבל שכנראה יסגר, לא יודע מה עם היום בטח יעלו בפייסבוק אם יהיה עדכון

מקצוען אתה
<3
הייתי אתמול עד הסגירה ניצלתי רגעים אחרונים, הם אמרו שכרגע פתוח עד שתהיה הודעה רשמית אבל שכנראה יסגר, לא יודע מה עם היום בטח יעלו בפייסבוק אם יהיה עדכון
עכשיו ראיתי עדכון שפתוחים רגיל עד להודעה אחרת

טכניקה מעולה האמת. הדבר היחידי שכביכול היה יכול להיות עוד טיפה יותר פיקס זה כיווץ בגב עליון ועוד קצת בלאטס, אבל אני מתקטנן, אני מודה לא ציפיתי לטכניקה כזאת ביחס לותק שלך וכד׳. כל הכבוד.

• פותח/ת השרשור
טכניקה מעולה האמת. הדבר היחידי שכביכול היה יכול להיות עוד טיפה יותר פיקס זה כיווץ בגב עליון ועוד קצת בלאטס, אבל אני מתקטנן, אני מודה לא ציפיתי לטכניקה כזאת ביחס לותק שלך וכד׳. כל הכבוד.
תודה רבה אחי!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית