הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות - עומס יתר?

• פותח/ת השרשור mmmmmm
  • פורסם בתאריך

mmmmmm

משתמש מתחיל
45
4
נק' מוניטין:
4
45
4
אז לפני חודש הייתי מתאמן בעצימות יחסית אליי ולא נח מספיק, פחדתי שהגעתי לעומס יתר (לא הייתי בטוח) ולקחתי הפסקה של חודש. חזרתי אתמול ועשיתי אימון עצים ולא קיבלתי היום שוב מספיק שינה, מה לעשות? יכול להיות שזה יחזור לי עכשיו? אם אני אנוח שלושה ימים ו אחזור לאימון נכון ושינה מספקת זה יהיה בסדר?

אז לפני חודש הייתי מתאמן בעצימות יחסית אליי ולא נח מספיק, פחדתי שהגעתי לעומס יתר (לא הייתי בטוח) ולקחתי הפסקה של חודש. חזרתי אתמול ועשיתי אימון עצים ולא קיבלתי היום שוב מספיק שינה, מה לעשות? יכול להיות שזה יחזור לי עכשיו? אם אני אנוח שלושה ימים ו אחזור לאימון נכון ושינה מספקת זה יהיה בסדר?

לא הבנתי מה יחזור לך עכשיו? אם אתה מרגיש שאתה "שרוף" כבר ולא מתאושש צא לשבוע דילואד
של 70% נפח - עצימות.

עשיתי אימון עצים ולא קיבלתי מספיק שינה, מה לעשות?
השאלות פה שוברות שיאים.

תשמע, ובכלל, אתה לא שואל את השאלות הנכונות. מאיפה אנחנו יכולים לדעת למשל אם אתה ב"עומס יתר"? על סמך מה?

מציע לך פחות להתעסק ב'אני אנוח 3 ימים / 10 ימים / לקחתי חודש הפסקה' ו'ישנתי היום 6 שעות ואתמול שעתיים' למיניהם.

פשוט תקשיב לגוף שלך, תתאמן עם תוכנית נורמלית שתוכל לעמוד בה ולהתקדם איתה,
תשתדל לישון טוב ולאכול טוב, ותן בראש.

לא מגיעים לעומס יתר בכזאת קלות, בטח לא בגיל שלך.
פשוט אל תעשה שטויות וזהו, אל תרוץ מ-0 ל-100

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית