הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון שיטת אימון מעניינת average broz

• פותח/ת השרשור kobi
  • פורסם בתאריך

kobi

משתמש מתחיל
68
0
נק' מוניטין:
46
68
0
שיטת אימון שונה שנראה שסותרת את כל מה שמאמינים לגבי תיכנון דילאוד אימון יתרפציעות ונפח באימון.
המאמן John Broz דוגל בשיטה שכל יום עושים squat למקסימום משקל ונ"ל לגבי שאר ההרמות עם נפח אימון ענק, עובדים גם ביום שהגוף מותש.
ראיון איתו כדאי גם להכנס ליוטיוב שלהם , הם מרימים משקלים הלוואי עלי, הוא עונה לשאלות בדיון בפורום ובהחלט רחוק מרוב שיטות האימון המקובלות.

http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=121212081

מי שהוא ניסה פעם להתאמן ככה, או חושב שזה אפשרי ללא "חומרים"?

שיטת אימון שונה שנראה שסותרת את כל מה שמאמינים לגבי תיכנון דילאוד אימון יתרפציעות ונפח באימון.
המאמן John Broz דוגל בשיטה שכל יום עושים squat למקסימום משקל ונ"ל לגבי שאר ההרמות עם נפח אימון ענק, עובדים גם ביום שהגוף מותש.
ראיון איתו כדאי גם להכנס ליוטיוב שלהם , הם מרימים משקלים הלוואי עלי, הוא עונה לשאלות בדיון בפורום ובהחלט רחוק מרוב שיטות האימון המקובלות.

http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=121212081

מי שהוא ניסה פעם להתאמן ככה, או חושב שזה אפשרי ללא "חומרים"?

נראה לי היה דיון פה פעם עליו.
בכל מקרה הילדים שלו שם מוזרקים ולא עושים כלום חוץ מלהתאמן.
זה בטח לא מתאים לאנשים טבעיים שהאימונים וההתאוששות מהם, הם חלק שולי
בחיים שלהם.

זאת כנראה פחות או יותר הצורה בה עובדים בכל או לפחות ברוב המדינות שעושות תוצאות טובות בהרמת משקולות (אולי בחלק מהמקומות יש קצת שוני בתרגילי עזר ואולי כן יותר וריאציה מתוכננת בעומסים, אבל בסה"כ כנראה די דומה).

ראיתי שיש שם אנשים שניסו לעבוד ככה בלי חומרים וטוענים שהצליחו, באופן אישי אני חושב שגם עם חומרים זה כנראה יקח די הרבה זמן להגיע ליכולת להתאמן ככה (לצורך העניין, ממה שראיתי המרחק בין היכולת של אנשים עם חומרים מכזאת שיטת אימונים לא שונה מהותית מהמרחק של אנשים בלי חומרים מהיכולת הזאת..).

גם פנדליי עובד בצורה די דומה עם החבר'ה שלו שברמה גבוהה והוא מדבר על סיפור של כמה וכמה שנים עד שמגיעים לצורך וליכולת לעבוד ככה. עד כמה שהבנתי ברוז מנסה להגיע לזה די מהר (סדר גודל של שנה אולי) בגלל שהוא מאמין שזאת הדרך היחידה ששווה להתאמן בה.

נראה לי שאתה מתאמן ככה, זה לא באמת המקסימום שלך.
זה שאתה הולך לסינגל הכי כבד פעמיים ביום, לא אומר שזה הRM1 האמיתי שלך.
לא מכיר ספורט שניתן להיות בו בפיק כל הזמן.

זה נכון. לפי מה שתמיד קראתי הבולגרים היו עובדים ל"מקסימום יומי". לפעמים זה היה המקסימום האמיתי שלהם ולפעמים לא, לפי איך שהם היו נראים המאמן היה מחליט עד כמה עולים.

בכל מקרה בהנחה שהפוסטים שלו משקפים באמת את זה שהבולגרים היו מתאמנים (הוא טוען שכן) מדובר בווליום מטורף שרובו נעשה גם בעצימות גבוהה מאוד (90%+). הייתי רוצה לנסות פעם להתאמן לפי השיטה שלו לתקופה, אבל סביר להניח שאף פעם לא יהיה לי את הזמן לזה, ואולי עדיף ככה, קשה לי להאמין שבאמת אפשר להתמודד עם זה.

נערך לאחרונה:
זה נכון. לפי מה שתמיד קראתי הבולגרים היו עובדים ל"מקסימום יומי". לפעמים זה היה המקסימום האמיתי שלהם ולפעמים לא, לפי איך שהם היו נראים המאמן היה מחליט עד כמה עולים.

אז זה סתם לקרוא לזה "מקסימום".
זה להתאמן קשה, שהדגש הוא על עצימות גבוהה, בניגוד אולי לשיטות אחרות.

אז זה סתם לקרוא לזה "מקסימום".
זה להתאמן קשה, שהדגש הוא על עצימות גבוהה, בניגוד אולי לשיטות אחרות.

הרעיון הוא להגיע למקסימום שאפשר באותו היום. ברוז מדבר על 3-6 נסיונות של לעשות משקל מסויים, זה נראה לי די משקף את היכולת של אותו יום. אבל אתה צודק, הרעיון שם הוא לתרגל כמה שיותר נסיונות בעצימות גבוהה.

לא בדיוק למען האמת, אבל משהו בסגנון.
אני לא בטוח שאני יכול לפרט מכל מיני סיבות, אני ישאל אם אפשר אימון הבא...

אני מבין אז שאנשים אצלכם לוקחים את אליפות ארופה לותיקים מאוד ברצינות 🤡

סבבה, נדבר אם תוכל.

• פותח/ת השרשור
תודה דאוס קראתי את הדיון על השימוש בסמים בעד ונגד.
אני לא חושב שהם מצליחים להגיע למקסימום בכל אימון, הטענה היא שלא תמיד אתה במצב להגיע למקסימום יש ימים שאתה עייף יש ימיים שאתה מרגיש חלש, הרעיון הוא לא לעשות דילואד, אלה לדחוף את עצמך למקסימום של אותו יום, גם בתוכנית רגילה ביום שאתה אמור לבצע מקסימום לא תמיד אתה במצב רוח או פיסית מסוגל לעשות את זה, לעומת זאת בימים שאתה אמור לעשות 70% לפעמים אתה מרגיש שאתה יכול לעשות הרבה יותר, בקיצר אתה לא יודע מתי היום המתאים להגיע למקסימום.
Seth Able איפוא ראיתי מישהו נקי מסמים שניסה לעבוד לפי התוכנית מעניין לעקוב.

אני לא מסכים עם הגישה של כל אימון לדחוף את עצמך למקסימום.
מגיעים ככה לOT מנטלי די מהר, אני מאמין יותר למה שיאיר אמר שהמאמן קובע לו את המשקל על פי ההרגשה הכללית באותו יום.

ממה שאני זוכר בשרשור בBB.COM יש לא מעט שטוענים שטוענים שהם ניסו את השיטות שלו. הרוב שם ליצנים אבל יש שניים רציניים מתוכם אני די בטוח שלפחות אחד נקי. אני לא זוכר שמות, אבל אחד מהם חייל באפגניסטן ודוחק באזור ה140 ואני לא בטוח שהוא נקי והשני מניף בערך 90 (זה אותו אחד שהיה מפרסם פעם סרטים של משקולנים בהילוך איטי ום מדידת זויות של כל מיני דברים, הוא כנראה שינה את הדת שלו ועכשיו הוא בולגרי). אם קראת את השרשור אני בטוח שתמצא אותם, אני חושב שלשניהם יש לוג.

נראה לי שאתה מתאמן ככה, זה לא באמת המקסימום שלך.
זה שאתה הולך לסינגל הכי כבד פעמיים ביום, לא אומר שזה הRM1 האמיתי שלך.
לא מכיר ספורט שניתן להיות בו בפיק כל הזמן.

curling כל אימון עושים RM1 LOL

curling.jpg

כן, אליו התכוונתי. ממה שאני רואה לא כל הלוג שלו בשיטה של ברוז, אבל מתישהו הוא עובר לזה. אני אהיה מאוד מופתע אם הוא משתמש.

אגב, קובי, אתה משקולן? אם לא אז נראה לי שכל העניין הזה לא כזה רלבנטי. אמנם הוא מדבר שם גם על התאמות אפשריות למטרות אחרות, אבל קח בחשבון שזה ספקולציות שלו ולא משהו מגובה בנסיון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית