הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

PR ראשון בדדליפט מזה 3 שנים. 227.5x2x3

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
אז אחרי 3 שנים שאני נטול prים בדדליפט משכתי היום 227.5 ל2 שלשות ונזכרתי שהשלשות הכי כבדות שעשיתי היו 225 ב2017 כך שסוף סוף יש לי pr כלשהו. מקווה בקרוב לתת את הpr החשוב מכולם ולמשוך סינגל כבד.
Login • Instagram

אז אחרי 3 שנים שאני נטול prים בדדליפט משכתי היום 227.5 ל2 שלשות ונזכרתי שהשלשות הכי כבדות שעשיתי היו 225 ב2017 כך שסוף סוף יש לי pr כלשהו. מקווה בקרוב לתת את הpr החשוב מכולם ולמשוך סינגל כבד.
Login • Instagram
כל הכבוד.
המוט המדהים שלך גונב את ההופעה.

טכניקה מדהימה, ושמח לראות שזה לא סומו, סתם כי אני אוהב לראות דדליפט קלאסי יותר מסומו.

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד.
המוט המדהים שלך גונב את ההופעה.

טכניקה מדהימה, ושמח לראות שזה לא סומו, סתם כי אני אוהב לראות דדליפט קלאסי יותר מסומו.
ניסיתי למשוך סומו ב2015 והייתי ממש גרוע בזה. מהר מאד חזרתי לקלאסי האהוב שלי. ועכשיו אחרי שג'ניה סידר לי את הטכניקה הוא גם אפילו לא פוצע אותי

טכניקה אש, אתה גורם לזה להראות כאילו יש לך מנופים מעולים לדדליפט וזה מגיע בטבעיות, מה שרחוק מהמציאות.

• פותח/ת השרשור
טכניקה אש, אתה גורם לזה להראות כאילו יש לך מנופים מעולים לדדליפט וזה מגיע בטבעיות, מה שרחוק מהמציאות.
כל כך רחוק מהמציאות חחח האמת שגם אני פתאום שמתי לב שזה נראה ככה בסרטון הזה
הכל מהשפירא פרס?
כל הכבוד יניב 🙌
הכל מאינסוף וריאציות של טמפו ופאוזים:sick:

• פותח/ת השרשור
ספר לי על זה..מקלל אותו כל אימון מחדש (בפניו ושלא)
אם זאת,המאמן הכי טוב שיש
חד משמעית. עד היום חשבתי שטמפו 4-2-0 בסקוואט זה השטן. בבלוק הזה גיליתי את 3-0-3 וזה גורם לי לרצות למות בכל סט

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית