הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה יותר מזיק? חומרים או סיגריות ואלכוהול.

Surtur Rising

משתמש פעיל
946
159
נק' מוניטין:
87
946
159
סוגיה שמעניינת אותי לאחרונה,
מה יותר מזיק, שימוש מתון בטסט בלבד לעיתים יחסית רחוקות (משהו עדין 400-600 מג), בשילוב עם הרבה אירובי,תזונה בריאה ושינה מסודרת.

או אדם שלא עושה ספורט יותר מדי, מעשן חצי קופסה לפחות ביום ומפציץ וודקות כל סוף שבוע.

לטווח הארוך, מה יותר מסוכן ומזיק?
דיון מהנה 😃

צהל זו חבורה של שחיפים, המפקדים מקבלים מכות מילדות בלונדיניות בחברון והתופעה של הילדות החלשלושיות האלו שעושים אותן לוחמות סוג ז׳ הכי מעצבנת אותי. איזה חומרים אחי איזה.. הייתי באיזה אימון במסגרת העבודה שלי ודובדבן הצטרפו גם לשטח, פשוט נראו כמו חבורת ילדי כאפות אשכנזים רזים שכל מה שמעניין אותם זה ידיות על הנשק.. כשאתה בצבא אתה רואה אותם כיאילו הם אלוהים אבל בפועל כשאתה מתבגר אתה מבין שזה צבא של ילדים רזים ועכשיו גם של ילדות שמנות שחוזרות עם נשק הבייתה בשביל לספר שהן לוחמות ובפועל עושות בוחן מסלול ב 40 דק
אל תכליל
ופחות חשוב ביחידות כאלה להיות 'בהמה',אלא יותר קליל וסיבולתי
מאמין שיש שימוש במשפרי ביצועים בצבא
במשטרה בטוח יש (חברים ביסמ רמזו לי על זה)

לגבי דובדבן,אחים תאומים מהקבוצת פוטבול הקודמת שלי התגייסו לשם ביחד
הם די שחיפים,אבל עושים דברים שלא תאמין שאפשר לעשות
ובטח שלא אכפת להם מידית של נשק/כל וואסח אחר

אל תכליל

אחי אין שיפורים במשטרה כולם חרטטנים, הייתי שם 4 שנים, לוקחים סייקלים ug כמו כולם וזהו. המשטרה בקושי סנדוויצים מנפיקה אתה רוצה יסדרו לאנשים ממריצים

אל תכליל

לאט לאט מודל הלוחם של הצבא (בעיקר ביחידות מובחרות) משתנה ומבינים שהעיקר זה לא בהכרח לוחם שיתקרב לשש דקות בריצת אלפיים

אני לא יודע, הסקוואטים שלי גם ככה קצת מדי עמוקים.
המאמן שלי אומר ששריר קצר גם חזק יותר, ככה שכנראה אין טעם לשפר גמישות מעבר למה שצריך כדי לעבור תחרות. אבל למי שיש יותר גמישות, לדעתי כדאי לרדת עד איפה שמתאפשר ולא לעצור באמצע ירידה. אבל זה רק דעתי, אולי אני טועה.
מה דעתך @kotzer ?
לדעתי אתה תתחזק בטווח התנועה שתעבוד בו, לכן לעבוד ATG כדי לשפר סקוואט שהוא לא ATG זה קצת חסר תועלת.
יש גם משתנה נוסף שצריך לקחת במשוואה של נפח, שהוא טווח תנועה. בגלל שלכל אדם יש מגבלה של נפח שהוא מסוגל לבצע בלי לפגוע בהתאוששות, עבודה ב-ATG תבזבז נפח שיכול להיות מושקע בטווח התחרותי (שהוא גם לא קטן).
זו גם הסיבה שאנשים עם טווח תנועה גדול לא משנה באיזו תנועה מרוויחים הרבה גם מנפח נמוך יחסית.
באוף סיזן עמוק שבו אתה רק מתמקד בפיתוח מסת שריר יש מקום ל-ATG שמבוצע נכון ולא סתם בשביל הפוזה כי הוא כן יבנה יותר שריר, אבל בנורמה אין לו הרבה מקום

אני מסתכל על squat University בכיכובו של ד"ר אהרון

מפה לשם, אני רואה אותו מעת לעת עובד על גמישות ושיפצורים אצל אנשים שהולכים לstrongest man וכאלה שמתחרים בipf ועוד

ומוכיח ומראה שם בעבודה איתם על גמישות ותיקון לקויות מתקן ומונע פציעות ומאפשר לליפטר איתו הוא עובד להרים יותר כבד, יותר בנוחות, ועם פחות כאב, זה למה אני שואל אותך
הוא באמת מעולה, אבל יש מקומות שהוא מגזים בכמות תרגילי החימום שהוא ממליץ או ברמת הדיוק בטכניקה

מי שמקבל אישור לקחת בהוראת רופא זה אומר שערכי הטסט שלו נמוכים מהטווח התקין.
אני חשבתי שהדיון מדבר על לקיחה בפיקוח, לא על היפוגונדיזם

השאלה המעניינת היא מבחינה בריאותית מה עדיף לבנאדם. להיות עם טסט נמוך, או להשתמש בטסט במינון שיחזיר אותו לנורמה ולשאת בתוצאות האפשריות?
כנראה לטפל בטסט הנמוך

לאט לאט מודל הלוחם של הצבא (בעיקר ביחידות מובחרות) משתנה ומבינים שהעיקר זה לא בהכרח לוחם שיתקרב לשש דקות בריצת אלפיים
כמובן
התו"ל ובכלל הפרופיל הלוחם משתנה כל תקופה (או רמטכ"ל שבא עם שיטה משלו)
אבל העיקר שאנחנו מוסריים לא?😉

מה זה אומר שאתה לא רואה סיבה להגביל את עצמך?
יש דברים שאדם נורמלי ובריא מגביל את עצמו ויודע שהם לא אפשרות.
אני מקווה שאתה מגביל את עצמך מלהתאבד, ורוצה לחיות.

אני מגביל את עצמי כמו רוב בני אדם מדברים שאני חושב שלא טובים עבורי.
בתור אדם דתי זה כולל ענייני דת, ובתור אדם עם מודעות בריאות, זה כולל דברים לא בריאים. ובתור מתאמן, זה כולל הגבלה לכמות חלבון יומית, שינה, אימון וכל המתלווה.

בקיצור נראה שאפשר לזהות לאן הרוח נושבת אותך, תלמד קצת על הנושא, כי אתה צעיר, חבל על הבריאות שלך.

סביר להניח שתתחרט על פתיחות הדעת השגויה שלך ביום מן הימים.

לפחות בתור אדם קצת מבוגר ממך אנסה למנוע את האסון הבא.
זו סך הכל הנקודת מבט שלך, אני חושב שאם יש משהו שיעשה לי טוב הוא שווה את זה, בהקשר של חומרים פחות סיכוי שאשתמש אבל אם אחכים זה לא יהרוג אותי

לפחד ממשהו ולהימנע מלשמוע עליו סתם יוצר בורות

זו סך הכל הנקודת מבט שלך, אני חושב שאם יש משהו שיעשה לי טוב הוא שווה את זה, בהקשר של חומרים פחות סיכוי שאשתמש אבל אם אחכים זה לא יהרוג אותי

מה אם זה משהו שיעשה לך טוב, אבל רע לאחרים? גם אז זה שווה את זה?
אני לא אומר שזה יגרום לאחרים רע שתזריק, רק שהמוטו שלך לחיים די שגוי. אם תסתובב בחיפוש טוב אישי תמיד, די ברור שזה לא יביא אותך למקום מאושר אפילו.

אף אחד לא אומר לך לפחד מנושא מסוים, אבל איך שהתבטאת לגבי הסקרנות הטבעית שלך, היה נשמע שכבר יש לך רעיונות בעניין.

בכל אופן, לא אצליח לעזור לכל ילד צעיר בלי שכל מלדפוק לעצמו את החיים, אז בהצלחה.

מה אם זה משהו שיעשה לך טוב, אבל רע לאחרים? גם אז זה שווה את זה?
אני לא אומר שזה יגרום לאחרים רע שתזריק, רק שהמוטו שלך לחיים די שגוי. אם תסתובב בחיפוש טוב אישי תמיד, די ברור שזה לא יביא אותך למקום מאושר אפילו.

אף אחד לא אומר לך לפחד מנושא מסוים, אבל איך שהתבטאת לגבי הסקרנות הטבעית שלך, היה נשמע שכבר יש לך רעיונות בעניין.

בכל אופן, לא אצליח לעזור לכל ילד צעיר בלי שכל מלדפוק לעצמו את החיים, אז בהצלחה.
איך לקחת טסט יעשה רע לאחרים? לא אמרתי שאני לומד על דרכים לשדוד זקנות:lol:

אתה קופץ למסקנות פזיזות

לגבי חומרים האמת אני חושב שלא אגע לפחות עד גיל מאוד מאוחר ואז תלוי באם הגוף שלי ידרוש את זה, כרגע אני צעיר עם טסט תקין, מבחינת יכולות פיזיות וכו אני לא מחפש קיצורי דרך אלא אם היא באה בלי תופעות לוואי (ראה ערך קריאטין)

אתה ממש לקחת אישית משהו שאמרתי לפי הפסקה האחרונה, רק אציין שלפחות איזה 40% מהבני נוער שותים פעם בשבוע עוד איזה 10% מעשנים נייס גאי כמעט אף אחד מהם לא מתאמן ולא חושב על תזונה
פורפורציות בנאדם

עוד יש את זה?

שואל בשביל חבר:s49:
(סתם סתם)

אבל איך שהתבטאת לגבי הסקרנות הטבעית שלך, היה נשמע שכבר יש לך רעיונות בעניין.
טבעי שזה יסקרן אותו אפילו בגיל כזה
יש ילדודס בגיל בר מצווה שכבר מפנטזים על הזריקה הראשונה
לא בהכרח שזה יקרה

טוב שילמד על הנושא (95% שבכלל לא ייגע בחומרים בחייו) בזמן המתאים*

מסכים עם זה
אבל אין טעם בגילך (למרות שזה נושא מעניין מאוד)

נערך לאחרונה:
איך לקחת טסט יעשה רע לאחרים? לא אמרתי שאני לומד על דרכים לשדוד זקנות:lol:

אתה קופץ למסקנות פזיזות

לגבי חומרים האמת אני חושב שלא אגע לפחות עד גיל מאוד מאוחר ואז תלוי באם הגוף שלי ידרוש את זה, כרגע אני צעיר עם טסט תקין, מבחינת יכולות פיזיות וכו אני לא מחפש קיצורי דרך אלא אם היא באה בלי תופעות לוואי (ראה ערך קריאטין)

אתה ממש לקחת אישית משהו שאמרתי לפי הפסקה האחרונה, רק אציין שלפחות איזה 40% מהבני נוער שותים פעם בשבוע עוד איזה 10% מעשנים נייס גאי כמעט אף אחד מהם לא מתאמן ולא חושב על תזונה
פורפורציות בנאדם
לא אמרתי שאתה פוגע באחרים, אמרתי שהמוטו שלך לחיים שגוי.
מה שיעשה לך טוב זה לא בהכרח הדבר הנכון לעשות, זה רק יסבך אותך.

אתה מתנחם שאתה לא כמו הרוב? הרוב סובל ואדיוט, אתה באמת רוצה למדוד את ההצלחה שלך ביחס לאנשים כושלים?
אולי גם תסיים את הצלחת כי ילדים רעבים באפריקה.

בדקתי פעם סטטיסטיקה של כל המחלות השונות בעולם, ויצא שבערך 170% מהאוכלוסיה חולים במחלות כרוניות. אתה באמת רוצה להיות כמו הרוב?

לא אמרתי שאתה פוגע באחרים, אמרתי שהמוטו שלך לחיים שגוי.
מה שיעשה לך טוב זה לא בהכרח הדבר הנכון לעשות, זה רק יסבך אותך.

אתה מתנחם שאתה לא כמו הרוב? הרוב סובל ואדיוט, אתה באמת רוצה למדוד את ההצלחה שלך ביחס לאנשים כושלים?
אולי גם תסיים את הצלחת כי ילדים רעבים באפריקה.

בדקתי פעם סטטיסטיקה של כל המחלות השונות בעולם, ויצא שבערך 170% מהאוכלוסיה חולים במחלות כרוניות. אתה באמת רוצה להיות כמו הרוב?
אתה אשכרה מחזק סטיגמות, אתה חייב להשלים עם זה שכל אחד חיי בדרך חיים אחרת ולא תבנית שנוחה לך.

אתה אשכרה מחזק סטיגמות, אתה חייב להשלים עם זה שכל אחד חיי בדרך חיים אחרת ולא תבנית שנוחה לך.

יש לו דעה חזקה מאוד לגביי חומרים, בין אם זה שימוש מושכל, שימוש לא מושכל או רק חקר הנושא. תעבור על כל תגובה שלו בפורום הזה ותראה שהוא אנטי וכל מי שלא בדעה שלו הוא ״ילד טמבל״ כמו שהוא כתב לך.

אלחנן אתה צריך להבין שיש אנשים שחושבים הפוך ממך לחלוטין. אני לא אגיד לך מה אני חושב על כל נושא הדת כי זה לא לעניין, אני לא אכנס לפורום דת ואגיד לאנשים שהם מבזבזים את הזמן שלהם וכו וכו, זה מה שאתה עושה פה בכל פוסט, גם אם הכוונות שלך טובות.
אין לי משהו אישי נגדך, אבל כולם פה הבינו את האג׳נדה שלך לגביי חומרים...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית