הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה יותר מזיק? חומרים או סיגריות ואלכוהול.

Surtur Rising

משתמש פעיל
946
159
נק' מוניטין:
87
946
159
סוגיה שמעניינת אותי לאחרונה,
מה יותר מזיק, שימוש מתון בטסט בלבד לעיתים יחסית רחוקות (משהו עדין 400-600 מג), בשילוב עם הרבה אירובי,תזונה בריאה ושינה מסודרת.

או אדם שלא עושה ספורט יותר מדי, מעשן חצי קופסה לפחות ביום ומפציץ וודקות כל סוף שבוע.

לטווח הארוך, מה יותר מסוכן ומזיק?
דיון מהנה 😃

אםשר לסכם את זה אחי,
אבל איך זה קשור?
כי סיגריות אלכוהול וסטרואידים למטרות בילדינג הם לא דברים בריאים, כשאנשים מעשנים \ שותים \ מזריקים הם לא חושבים על מה יותר גרוע, חושבים על הפלוסים והמינוסים של מה שהם עושים (או שלא) ומחליטים כן או לא, לא חושב שיש צורך בהשוואה

• פותח/ת השרשור
כי סיגריות אלכוהול וסטרואידים למטרות בילדינג הם לא דברים בריאים, כשאנשים מעשנים \ שותים \ מזריקים הם לא חושבים על מה יותר גרוע, חושבים על הפלוסים והמינוסים של מה שהם עושים (או שלא) ומחליטים כן או לא, לא חושב שיש צורך בהשוואה

הדיון הוא מהבחינה המדעית והסטטיסטית. מה יותר מזיק לבריאות אחד מול השני. ללא התחשבות בפלוסים או סיבות לשימוש.

זה הגיון ה-100 בערך בנושא, ומעולם לא נתקלתי בדיון שבו לא יצאו להגנת הסטרואידים עם היתרונות שלהם, למרות שזו מעולם לא הייתה השאלה.
פעם אחת אני רוצה לראות דיון אובייקטיבי על השלילי

הדיון הוא מהבחינה המדעית והסטטיסטית. מה יותר מזיק לבריאות אחד מול השני. ללא התחשבות בפלוסים או סיבות לשימוש.
אבל איך אפשר להשוות? תלוי כמה מעשנים , מה מזריקים וכמה, כמה שותים ובאיזה פרק זמן.
ונניח שיצא שסטרואידים פחות מזיק לגוף, איך בעצם המידע הזה מועיל?

• פותח/ת השרשור
זה הגיון ה-100 בערך בנושא, ומעולם לא נתקלתי בדיון שבו לא יצאו להגנת הסטרואידים עם היתרונות שלהם, למרות שזו מעולם לא הייתה השאלה.
בדיוק!
אני מדבר רק על הסכנות והנזקים.
אבל איך אפשר להשוות? תלוי כמה מעשנים , מה מזריקים וכמה, כמה שותים ובאיזה פרק זמן.
ונניח שיצא שסטרואידים פחות מזיק לגוף, איך בעצם המידע הזה מועיל?
רשמתי בתחילת הפוסט פירוט של ההשוואה פחות או יותר, למתן אינדקציה.
מה זה משנה איך המידע מועיל? אני גם רואה הרבה פוסטים שבעיני הם חסרי תועלת אבל אני מגיב בכל זאת ונותן את דעתי. המטרה פה זה לא לאגור מידע לעבודת סמינריון, אלא להעשיר את הידע.

אם אתה רוצה לשמוע דיון על השלילי, פעם בכמה זמן מישהו יוצא לpct ואז אתה יכול לראות את ההתבטאויות שלו בנושא על החומרים מתי שהטסט שלו אפס והוא עוד לא "חזר" לעצמו, לא חסר בפורום הזה אשכולות שלמים בנושא

פשוט תמצא מישהו שיוצא לpct ומתבטא בתחושות שלו ותקבל את שרצית..

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה לשמוע דיון על השלילי, פעם בכמה זמן מישהו יוצא לpct ואז אתה יכול לראות את ההתבטאויות שלו בנושא על החומרים מתי שהטסט שלו אפס והוא עוד לא "חזר" לעצמו, לא חסר בפורום הזה אשכולות שלמים בנוש

פשוט תמצא מישהו שיוצא לpct ומתבטא בתחושות שלו ותקבל את שרצית..

אוקיי, מקבל.
אבל זה בעיקר נזק נפשי פסיכולוגי, אולי קצת סבל.
מה בעניין הבריאות, תוחלת החיים, מחלות?

אוקיי, מקבל.
אבל זה בעיקר נזק נפשי פסיכולוגי, אולי קצת סבל.
מה בעניין הבריאות, תוחלת החיים, מחלות?
אומרים שgh מאריך את החיים בעוד 20 שנה..

אין באמת דרך לכמת את זה כי המחקר בנושא לא כל כך מצוי כמו שהיינו רוצים

יש קשר מובהק בין הפן הנפשי לפן הגופני, אם נרצה או לא..

צריך להיות חזק מנטלית ונפשית כדי לצרוך סמים, כל סוג של סם, החל מטסט וכלה בקפה

• פותח/ת השרשור
ההשוואה לא טובה, למה שבנאדם שמשען לא יאכל בריא, יתאמן ויעשה ספורט?
יש כמויות אדירות של אנשים שחיים בצורה הזאת, סיגריות, זלזול בתזונה, שינה לא סדירה, סמים ואלכוהול בסופשים. זה לא חריג.
אני מתחיל לחשוד שאתה מטריל

יש כמויות אדירות של אנשים שחיים בצורה הזאת, סיגריות, זלזול בתזונה, שינה לא סדירה, סמים ואלכוהול בסופשים. זה לא חריג.
אני מתחיל לחשוד שאתה מטריל
אני מעשן פה ושם גוינטים ועדיין מקפיד על שינה סדירה, אימונים ותזונה לפי הספר וגם פה ושם עולה על gear..

זה שמישהו שותה לא אומר שהוא זורק # בכל שאר הנושאים
זה שמישהו מתאמן לא אומר שהתזונה שלו טובה
וזה שלמישהו יש תזונה טובה לא אומר שהוא מתאמן או שהוא ישן כמו שצריך וכו וכו

מצטער שאני אומר את זה אבל אתה יצאת פה הטרול

כמעט מדויק, חוץ מה"ילד טמבל".

מבין אחי, תודה.
בכל אופן, חופש הביטוי מאפשר לי להביע את דעתי על דברים שאני לא מסכים איתם. גם אם זה לא בא לך בטוב. זה רק דעה, וזה לא פוגע באף אחד.
אין לי משהו נגד אף מוזרק, יש חברים מוזרקים, כמו שאין לי בעיה עם חילונים. יש לי בעיה עם הרעיון, ואביע את זה בכל הזדמנות שיצא לי.
כמו שאם תשאל אותי מה דעתי על הדת היהודית אביע שאני בעד, אז בעניין סימום, אני בוחר להביע שאני נגד.

תבדוק פעם, זה יותר מ100%, כנראה שלאנשים יש 2 או 3 מחלות

דעתי היא שחומרים לאדם בריא ובמינון שמניב תוצאות ספורטיביות זה דבר עם מחיר לשלם, מי שמחליט שהוא מוכן לשלם את המחיר שיערב לו. אני בסך הכל מציין את העובדה שאולי מתפספס להרבה קוראים כאן. מאוד קל בפורום כאן לחשוב שסימום זה סוכריות בלי שום נזק, אולי אני מאוד אנטי, אבל לדעתי אני בסך הכל מנסה לאזן את הכוחות.

תמיד יהיו דעות שפחות נעימות לך לקרוא, פשוט תדלג עליהם, ואם חציתי גבול, יש לי מוניטין שתוכל להציג בפני כולם על ידי שלילת מוניטין שלי כמה אתה מאוכזב ממני.

אין לי שום סיבה לתת לך מוניטין שלילי, כי כמו שכתבת זכותך להביע את דעתך. אני פה כדי לתת ולקבל מידע ובסופו של דבר כמו שכתבתי, להחכים בתחום שהפורום הזה מיועד לו, לצערי אני מרגיש (וזו ההרגשה האישית שלי) שאתה לא תורם לפורום הזה עם התגובות שלך. שוב אכתוב שאין לי משהו נגדך, פשוט מרגיש לי שאתה מחפש ״בכוח״ פוסטים כאלו כדי לשפוך כמה אתה נגד. לא אומר שזה אסור, אומר שכולנו כבר הבנו ושזה לא תורם.

אין לי מה להוסיף מעבר, אם אתה מתכוון להמשיך בשלך אז שיהיה בהצלחה ושבוע מקסים

• פותח/ת השרשור
אני מעשן פה ושם גוינטים ועדיין מקפיד על שינה סדירה, אימונים ותזונה לפי הספר וגם פה ושם עולה על gear..

זה שמישהו שותה לא אומר שהוא זורק # בכל שאר הנושאים
זה שמישהו מתאמן לא אומר שהתזונה שלו טובה
וזה שלמישהו יש תזונה טובה לא אומר שהוא מתאמן או שהוא ישן כמו שצריך וכו וכו

מצטער שאני אומר את זה אבל אתה יצאת פה הטרול

מה הקשר?
הבאתי דוגמה למצב נתון בין 2 אנשים.
למה להיכנס לאם ואם ואם?
אני אמרתי שאין אנשים שעושים ג'וינטים כל יום וmdma בסופשים אבל מתאמנים סדיר ואוכלים בריא?
סהכ הבאתי "דוגמה", מוכר לך?

מבין מה אתה אומר.
הכוונה שלי הייתה להשוות סייקל טסט לעומת דברים מזיקים אחרים שהמון אנשים משתמשים על בסיס יום יומי ושנתפסים כלגיטימיים.
הרי לסטרואידים יש כביכול שם הרבה יותר מאיים ומזיק מווינסטון לייט.
זה טיעון טפשי שצרכני סטרואידים משתמשים בו.
הנזק מסיגריות מצטבר לאורך שנים.

טסט יכול להשבית לך את הציר או להעלות את רמת ה hct לרמה מסכנת חיים בשבועות שלא לדבר על חומרים כבדים יותר.

והבעיה הכי גדולה בנושא שאין לך מערכת רפואית תומכת אם משהו משתבש

• פותח/ת השרשור
זה טיעון טפשי שצרכני סטרואידים משתמשים בו.
הנזק מסיגריות מצטבר לאורך שנים.

טסט יכול להשבית לך את הציר או להעלות את רמת ה hct לרמה מסכנת חיים בשבועות שלא לדבר על חומרים כבדים יותר.

והבעיה הכי גדולה בנושא שאין לך מערכת רפואית תומכת אם משהו משתבש

לא חושב שכל כך קל להגיע למצב מסכן חיים עם טסט בלבד במינונים נמוכים (יחסית) כמו שאתה מתאר. כמובן שבשימוש מופרז זה פשוט לקחת הימור על פעימת הלב הבאה שלך.

וגם ההשוואה היא לא טסט מול סיגריות, אלא מול כל המכלול שציינתי בהתחלה.

לגבי השבתת ציר - אתה צודק לגמרי ידידי.
@kotzer

אין לי שום סיבה לתת לך מוניטין שלילי, כי כמו שכתבת זכותך להביע את דעתך. אני פה כדי לתת ולקבל מידע ובסופו של דבר כמו שכתבתי, להחכים בתחום שהפורום הזה מיועד לו, לצערי אני מרגיש (וזו ההרגשה האישית שלי) שאתה לא תורם לפורום הזה עם התגובות שלך. שוב אכתוב שאין לי משהו נגדך, פשוט מרגיש לי שאתה מחפש ״בכוח״ פוסטים כאלו כדי לשפוך כמה אתה נגד. לא אומר שזה אסור, אומר שכולנו כבר הבנו ושזה לא תורם.

אין לי מה להוסיף מעבר, אם אתה מתכוון להמשיך בשלך אז שיהיה בהצלחה ושבוע מקסים
אולי אני לא מנסה לשנות או להשפיע על אף אחד, אלא רק לשחרר, גם משהו.
לפעמים היתרון של המאמן זה שהוא מתמן, גם אם אין לו אף מתאמן.

מה הקשר?
הבאתי דוגמה למצב נתון בין 2 אנשים.
למה להיכנס לאם ואם ואם?
אני אמרתי שאין אנשים שעושים ג'וינטים כל יום וmdma בסופשים אבל מתאמנים סדיר ואוכלים בריא?
סהכ הבאתי "דוגמה", מוכר לך?
לא הטרלתי, והתגובה של CycleTelephohe בדיוק באה בזמן.
למה להשוות בנאדם מעשן שזורק זין בערך על כל הפן הבריאותי לבנאדם שמזריק ומצטיין בפן הבריאותי? ההשוואה לא טובה בבסיס שלה.
זה שיש אנשים שמעשנים שותים לא אוכלים טוב ולא ישנים מספיק זאת עובדה, ולא הבנתי איך היא באה לעזור לך בטענה כלשהי?
שעדיף להיות בנאדם שמזריק סטרואידים וחי בריא? זה כנראה נכון, אבל זה אשכרה לא אומר כלום

• פותח/ת השרשור
לא הטרלתי, והתגובה של CycleTelephohe בדיוק באה בזמן.
למה להשוות בנאדם מעשן שזורק זין בערך על כל הפן הבריאותי לבנאדם שמזריק ומצטיין בפן הבריאותי? ההשוואה לא טובה בבסיס שלה.
זה שיש אנשים שמעשנים שותים לא אוכלים טוב ולא ישנים מספיק זאת עובדה, ולא הבנתי איך היא באה לעזור לך בטענה כלשהי?
שעדיף להיות בנאדם שמזריק סטרואידים וחי בריא? זה כנראה נכון, אבל זה אשכרה לא אומר כלום

זה אומר הרבה.
לעשן סיגריות/אלכוהול/חוסר שינה/לא לעשות ספורט הרבה יותר מקובל מלהזריק, לכן אם משווים אדם מזריק שפחות או יותר מקפיד על בריאות אל מול אדם שפועל באופן די ממוצע לכלל האוכלוסיה.
וניתן להוכיח שהאדם שמזריק יותר "בריא" או פחות ניזוק לטווח הארוך, אולי אפשר להוריד מסטרואידים את השם הכל כך נורא ואיום שנדבק אליהם.

אגב אני לא בעד שימוש ולא חושב ששימוש בריא, סתם אדם סקרן שאוהב להיכנס לעובי הקורה לפעמים.

זה אומר הרבה.
לעשן סיגריות/אלכוהול/חוסר שינה/לא לעשות ספורט הרבה יותר מקובל מלהזריק, לכן אם משווים אדם מזריק שפחות או יותר מקפיד על בריאות אל מול אדם שפועל באופן די ממוצע לכלל האוכלוסיה.
וניתן להוכיח שהאדם שמזריק יותר "בריא" או פחות ניזוק לטווח הארוך, אולי אפשר להוריד מסטרואידים את השם הכל כך נורא ואיום שנדבק אליהם.

אגב אני לא בעד שימוש ולא חושב ששימוש בריא, סתם אדם סקרן שאוהב להיכנס לעובי הקורה לפעמים.
אין שום הגיון בכל מה שאמרת, חוץ מהחלק האחרון שכתבת שאתה לא בעד, וגם זה נשמע מעט מוזר בהתחשב בטענות שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית