הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה יותר מזיק? חומרים או סיגריות ואלכוהול.

Surtur Rising

משתמש פעיל
946
159
נק' מוניטין:
87
946
159
סוגיה שמעניינת אותי לאחרונה,
מה יותר מזיק, שימוש מתון בטסט בלבד לעיתים יחסית רחוקות (משהו עדין 400-600 מג), בשילוב עם הרבה אירובי,תזונה בריאה ושינה מסודרת.

או אדם שלא עושה ספורט יותר מדי, מעשן חצי קופסה לפחות ביום ומפציץ וודקות כל סוף שבוע.

לטווח הארוך, מה יותר מסוכן ומזיק?
דיון מהנה 😃

ש לו דעה חזקה מאוד לגביי חומרים
זכותו האמת
מתחרה טבעי (באיגוד שדורש בדיקות וכו') וזה ה'אני מאמין' שלו
לא חייבים להסכים עם כל דעה (ולא משנה אם זה חומרים/דת/פוליטיקה ועוד)
וזה למה הפורום הזה מוצלח ואיכותי (עם טרולים מוצלחים)

איך זה? יותר חולים מאשר אנשים סה"כ? 😛😉😉
כולה נלחץ לו עוד '0' במקלדת 🤣

ש לו דעה חזקה מאוד לגביי חומרים, בין אם זה שימוש מושכל, שימוש לא מושכל או רק חקר הנושא. תעבור על כל תגובה שלו בפורום הזה ותראה שהוא אנטי וכל מי שלא בדעה שלו הוא ״ילד טמבל״ כמו שהוא כתב לך.
הוא מחפש שיגידו לו שזה בריא כי הוא רוצה להזריק
אני הראשון שהערתי על זה אני רוצה קרדיט
טרולים? אתה טועה יש רק טרול אחד אני דניאל לא טרול הוא סתם טמבל

זכותו האמת
מתחרה טבעי (באיגוד שדורש בדיקות וכו') וזה ה'אני מאמין' שלו
לא חייבים להסכים עם כל דעה (ולא משנה אם זה חומרים/דת/פוליטיקה ועוד)

כולה נלחץ לו עוד '0' במקלדת 🤣

חד משמעית זכותו.
מצד שני נשאלת השאלה האם הוא באמת מנסה לעזור (לא מדבר ספציפית על הבחור הנ״ל) או שישר יורה ״חומרים זה הסטן״ ו ״אם תתחיל חומרים תסיים רע מאוד״. מטרת הפורום זה לתת מידע אמיתי ואני לא רואה אותו עושה זאת, רק מנסה בכל הכוח והכל הזדמנות להגיד כמה זה חרא ואם צריך להוריד אנשים על הדרך אז אין בעיה, נוריד אותם העיקר שכולם יעברו למיץ גזר או סלק.

שוב אין לי משהו אישי נגד אף משתמש פה, פשוט לי באופן אישי כבר נמאס לקרוא את האנטי שלו פה בפורום. אני מחפש מידע, לשמוע על חוויות של אנשים שהשתמשו, אני מחפש להחכים, וספציפית אחלנן לא נותן שום מענה לזה

יש לו דעה חזקה מאוד לגביי חומרים, בין אם זה שימוש מושכל, שימוש לא מושכל או רק חקר הנושא. תעבור על כל תגובה שלו בפורום הזה ותראה שהוא אנטי וכל מי שלא בדעה שלו הוא ״ילד טמבל״ כמו שהוא כתב לך.
כמעט מדויק, חוץ מה"ילד טמבל".
אלחנן אתה צריך להבין שיש אנשים שחושבים הפוך ממך לחלוטין. אני לא אגיד לך מה אני חושב על כל נושא הדת כי זה לא לעניין, אני לא אכנס לפורום דת ואגיד לאנשים שהם מבזבזים את הזמן שלהם וכו וכו, זה מה שאתה עושה פה בכל פוסט, גם אם הכוונות שלך טובות.
אין לי משהו אישי נגדך, אבל כולם פה הבינו את האג׳נדה שלך לגביי חומרים...
מבין אחי, תודה.
בכל אופן, חופש הביטוי מאפשר לי להביע את דעתי על דברים שאני לא מסכים איתם. גם אם זה לא בא לך בטוב. זה רק דעה, וזה לא פוגע באף אחד.
אין לי משהו נגד אף מוזרק, יש חברים מוזרקים, כמו שאין לי בעיה עם חילונים. יש לי בעיה עם הרעיון, ואביע את זה בכל הזדמנות שיצא לי.
כמו שאם תשאל אותי מה דעתי על הדת היהודית אביע שאני בעד, אז בעניין סימום, אני בוחר להביע שאני נגד.
תבדוק פעם, זה יותר מ100%, כנראה שלאנשים יש 2 או 3 מחלות
חד משמעית זכותו.
מצד שני נשאלת השאלה האם הוא באמת מנסה לעזור (לא מדבר ספציפית על הבחור הנ״ל) או שישר יורה ״חומרים זה הסטן״ ו ״אם תתחיל חומרים תסיים רע מאוד״. מטרת הפורום זה לתת מידע אמיתי ואני לא רואה אותו עושה זאת, רק מנסה בכל הכוח והכל הזדמנות להגיד כמה זה חרא ואם צריך להוריד אנשים על הדרך אז אין בעיה, נוריד אותם העיקר שכולם יעברו למיץ גזר או סלק.

שוב אין לי משהו אישי נגד אף משתמש פה, פשוט לי באופן אישי כבר נמאס לקרוא את האנטי שלו פה בפורום. אני מחפש מידע, לשמוע על חוויות של אנשים שהשתמשו, אני מחפש להחכים, וספציפית אחלנן לא נותן שום מענה לזה
דעתי היא שחומרים לאדם בריא ובמינון שמניב תוצאות ספורטיביות זה דבר עם מחיר לשלם, מי שמחליט שהוא מוכן לשלם את המחיר שיערב לו. אני בסך הכל מציין את העובדה שאולי מתפספס להרבה קוראים כאן. מאוד קל בפורום כאן לחשוב שסימום זה סוכריות בלי שום נזק, אולי אני מאוד אנטי, אבל לדעתי אני בסך הכל מנסה לאזן את הכוחות.

תמיד יהיו דעות שפחות נעימות לך לקרוא, פשוט תדלג עליהם, ואם חציתי גבול, יש לי מוניטין שתוכל להציג בפני כולם על ידי שלילת מוניטין שלי כמה אתה מאוכזב ממני.

מבין אחי, תודה.
בכל אופן, חופש הביטוי מאפשר לי להביע את דעתי על דברים שאני לא מסכים איתם. גם אם זה לא בא לך בטוב. זה רק דעה, וזה לא פוגע באף אחד.
אין לי משהו נגד אף מוזרק, יש חברים מוזרקים, כמו שאין לי בעיה עם חילונים. יש לי בעיה עם הרעיון, ואביע את זה בכל הזדמנות שיצא לי.
כמו שאם תשאל אותי מה דעתי על הדת היהודית אביע שאני בעד, אז בעניין סימום, אני בוחר להביע שאני נגד.

דעתי היא שחומרים לאדם בריא ובמינון שמניב תוצאות ספורטיביות זה דבר עם מחיר לשלם, מי שמחליט שהוא מוכן לשלם את המחיר שיערב לו. אני בסך הכל מציין את העובדה שאולי מתפספס להרבה קוראים כאן. מאוד קל בפורום כאן לחשוב שסימום זה סוכריות בלי שום נזק, אולי אני מאוד אנטי, אבל לדעתי אני בסך הכל מנסה לאזן את הכוחות.

תמיד יהיו דעות שפחות נעימות לך לקרוא, פשוט תדלג עליהם, ואם חציתי גבול, יש לי מוניטין שתוכל להציג בפני כולם על ידי שלילת מוניטין שלי כמה אתה מאוכזב ממני.
לא חושב שיש פה מישהו אחד שחושב שלחומרים אין השלכות, ובטח לא מישהו שלוקח

ספציפית במקרה הזה הוא צודק...
ברגע שאתה כותב 100% זה אומר שאין אחד בלי מחלה מבין למה התכוונת הניסוח לא נכון
יש לי מוניטין
המוניטין פה זה בדיחה לא מצחיקה קל לראות את זה אפילו פה תראה כמה מוניטין יש לי וכמה לדניאלביטון10

תתפלא.
ולפעמים ההשלכות לא ידועות מספיק או שממוזערות, כמו שנשמע מהפוסט כאן.
לא מבין בזה מספיק
אבל כן סיגריות לצורך העניין פוגע יותר

לא שזו השוואה נכונה או משהו אבל שיהיה, זה הדיון והוא לא מגמד תוצאות אפשריות כתוצאה מחומרים

אה חשבתי בטעות כתבת 170% מסתבר שלא 🙄
הבנתי עכשיו את הכוונה, אבל לא התנסחת נכון כי כשאתה אומר 170% מהאוכלוסיה זה אומר שאם האוכלוסיה היא נגיד 100 אלף אנשים אז מתוכם 170 אלף חולים (פרדוקס)

אה חשבתי בטעות כתבת 170% מסתבר שלא 🙄
הבנתי עכשיו את הכוונה, אבל לא התנסחת נכון כי כשאתה אומר 170% מהאוכלוסיה זה אומר שאם האוכלוסיה היא נגיד 100 אלף אנשים אז מתוכם 170 אלף חולים (פרדוקס)
זה בדיוק איך שהרגשתי כשקראתי את הנתונים, שיש כאן פרדוקס.
לכן אני משער שיש יותר ממחלה אחת לאדם.
אבל זה בהחלט מדאיג כשאתה מצרף את אחוזי החולים במחלות מעיים, סרטן, סוכרת (13% אם אני זוכר נכון), מחלות לב, מחלות נוירלוגיות ועובר את ה100%.

בל כן סיגריות לצורך העניין פוגע יותר
כן פוגע יותר כי כל הגאונים פה שוכחים שסיגריות מעשנים כל יום ואפשר גם קופסה תעשה השוואה הוגנת תדירות של זריקות כמו תדירות של עישון מעניין מה יהיו התוצאות

ההשוואה לאלכוהול וסיגריות היא חסרת הגיון, כי אלא מוצרים שנועדו ל״כיף״ במחיר של פגיעה בריאותית והושקעו מיליארדי דולרים בפרסום לשכנע אותנו שזה ״כדאי״

לקיחת סטרואידים יכולה אולי לשפר איכות חיים, אבל גם היא לא נטולת סיכונים. צירפתי עלון של תוסף טסט בשם נבידו.

בשקלול עלות/תועלת לא ברור מדוע לאדם הממוצע תהיה תועלת בנטילת טסט אלא אם יש מצב רפואי שמצדיק זאת ובכל מקרה זה שונה משמעותית מלקיחת תוספים כמו חלבון או קראטין ונדרש מעקב רפואי

https://data.health.gov.il/drugs/alonim/Rishum_1_154878016.pdf

• פותח/ת השרשור
ההשוואה לאלכוהול וסיגריות היא חסרת הגיון, כי אלא מוצרים שנועדו ל״כיף״ במחיר של פגיעה בריאותית והושקעו מיליארדי דולרים בפרסום לשכנע אותנו שזה ״כדאי״

לקיחת סטרואידים יכולה אולי לשפר איכות חיים, אבל גם היא לא נטולת סיכונים. צירפתי עלון של תוסף טסט בשם נבידו.

בשקלול עלות/תועלת לא ברור מדוע לאדם הממוצע תהיה תועלת בנטילת טסט אלא אם יש מצב רפואי שמצדיק זאת ובכל מקרה זה שונה משמעותית מלקיחת תוספים כמו חלבון או קראטין ונדרש מעקב רפואי

https://data.health.gov.il/drugs/alonim/Rishum_1_154878016.pdf

אז מה אם זה לכיף?
ההשוואה היא לחומרים מסוכנים(אלכוהול סיגריות וכו) שהרוב הגדול של האוכלוסיה צורכת במידה כזו או אחרת, בניגוד לטסט חיצוני שזה פחות נפוץ משמעותית.

אז מה אם זה לכיף?
ההשוואה היא לחומרים מסוכנים(אלכוהול סיגריות וכו) שהרוב הגדול של האוכלוסיה צורכת במידה כזו או אחרת, בניגוד לטסט חיצוני שזה פחות נפוץ משמעותית.
הכוונה היא שאין לסיגריות/אלכוהול קשר לבריאות ולכן הם באותה קטגוריה כמו נהיגה מהירה,
בלקיחת טסט אתה רוצה לקבל תועלת בריאותית למול סיכון מסוים ויותר נכון להשוות לתוספים אחרת / סוג תזונה שונה ולשקלל תועלת מול סיכון

• פותח/ת השרשור
הכוונה היא שאין לסיגריות/אלכוהול קשר לבריאות ולכן הם באותה קטגוריה כמו נהיגה מהירה,
בלקיחת טסט אתה רוצה לקבל תועלת בריאותית למול סיכון מסוים ויותר נכון להשוות לתוספים אחרת / סוג תזונה שונה ולשקלל תועלת מול סיכון
מבין מה אתה אומר.
הכוונה שלי הייתה להשוות סייקל טסט לעומת דברים מזיקים אחרים שהמון אנשים משתמשים על בסיס יום יומי ושנתפסים כלגיטימיים.
הרי לסטרואידים יש כביכול שם הרבה יותר מאיים ומזיק מווינסטון לייט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית