הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתאמן חודש וחצי-חודשיים

Government

משתמש פעיל
472
27
נק' מוניטין:
41
472
27
שוקל 72-73, 1.75 ומרים
בנץ 70 (לכמה חזרות בודדות)
סקוואט 90
אוברהד 45 להורדת-2
דדליפט 110
חתירה 55

איך המשקלים?

אני אתקדם כרגע עם תכנית AB?
ואיזו אחת מהן לעשות?

קבצים מצורפים

• 4BC65EE6-6D8B-44E5-8598-FB666F0D5F7D.jpeg
    4BC65EE6-6D8B-44E5-8598-FB666F0D5F7D.jpeg
    KB 153.6 · צפיות: 62
  • 649ACF00-6315-4BFA-BF49-0C491CBC80CE.jpeg
    649ACF00-6315-4BFA-BF49-0C491CBC80CE.jpeg
    KB 138.6 · צפיות: 61
  • פותח/ת השרשור
משקלים כאלה בחודשיים?
הייתי מתאמן גם לפי הקורונה מדצמבר-מרץ ואז היה לי הפסקה של חודשיים-3
ובאמצע מאי שוב התחלתי
על מה אתה מדבר?
אתה מתאמן כבר שנתיים וחצי, לא חודש-חודשיים.
חחח בכלל לא, היו לי מלא הפסקות באמצע ורק בדצמבר התחלתי שוב אחרי שנה שנתיים.

הייתי מתאמן גם לפי הקורונה מדצמבר-מרץ ואז היה לי הפסקה של חודשיים-3
ובאמצע מאי שוב התחלתי

חחח בכלל לא, היו לי מלא הפסקות באמצע ורק בדצמבר התחלתי שוב אחרי שנה שנתיים.
הוא היה ציני. הנפח של התוכניות האלה גבוה בטירוף... במיוחד בשביל מתאמן מתחיל
חוץ מזה, סטים של שש חזרות כמו שכתבת בסקוואט או חמש חזרות בדדליפט זה סטים שעושים עם משקל יחסית גבוה, אני מניח שתעבוד ארבע ימים בשבוע עם התוכנית. אתה באמת מתכנן לעבוד עם משקלים כבדים בסקוואט או דדליפט וכו פעמיים בשבוע? + נפח כל כך גדול?

• פותח/ת השרשור
חוץ מזה, סטים של שש חזרות כמו שכתבת בסקוואט או חמש חזרות בדדליפט זה סטים שעושים עם משקל יחסית גבוה, אני מניח שתעבוד ארבע ימים בשבוע עם התוכנית. אתה באמת מתכנן לעבוד עם משקלים כבדים בסקוואט או דדליפט וכו פעמיים בשבוע? + נפח כל כך גדול?
הייתי שואל כאן שאלות גם מלפני שנה-שנתיים והוא תמיד היה עונה ועוזר לי לבנות תכניות.
והנפח באמת כזה גבוה?
מה אני יכול לעשות במקום?
ולמה כזה הרבה נפח?
אם תסתכל על הסטים והחזרות, אתה תראה שזה לא כזה הרבה נפח.
בחרתי בסוף בזו (התמונה הראשונה)-

והייתי עושה את זו-

קבצים מצורפים

• 1A1BBBE0-4E8A-4BC4-B242-D30B82C4D55A.jpeg
    1A1BBBE0-4E8A-4BC4-B242-D30B82C4D55A.jpeg
    KB 153.6 · צפיות: 30
  • 470DEC73-7C6A-44C7-AA8E-C7556119E200.jpeg
    470DEC73-7C6A-44C7-AA8E-C7556119E200.jpeg
    KB 148.1 · צפיות: 28
  • פותח/ת השרשור
עם עבר בתרגילים+אימון פעם ב (נניח ועשה) לא צריך להיות הרקולס כדי להגיע בחודשיים לזה

לא שזה מוריד מהערך עדיין דיי מרשים
יסתום לא ניסיתי להרשים.
אני יודע שאלה משקלים נמוכים יחסית, סתם ציינתי אותם כדי שתבינו איפה אני בערך. ובעיקר כדי שתמליצו לי על תכנית.

חזרתי להתאמן כשהשתחררתי מהצבא אחרי 3 שנים שלא נגעתי במשקולות ותוך חודשיים הגעתי למשקל של 80X8 בבנץ בטכניקה מושלמת כששקלתי בסביבות ה66-67

אני סקפטי מאוד מעניין שאת כל ההרקולסים האלה לא רואים בחדרי הכושר בארץ דווקא להפך אנשים שוקלים 90 דוחפים 60 בנץ ומזיעים אבל פה בפורום.. כל ילד בן 20 שהשתחרר מהצבא דופק 100 בנץ חימום על משקל גוף 64 קילו

אני סקפטי מאוד מעניין שאת כל ההרקולסים האלה לא רואים בחדרי הכושר בארץ דווקא להפך אנשים שוקלים 90 דוחפים 60 בנץ ומזיעים אבל פה בפורום.. כל ילד בן 20 שהשתחרר מהצבא דופק 100 בנץ חימום על משקל גוף 64 קילו
גם אצלי זה ככה אני מוכן לשלוח סירטון מלפני כמה חודשים
אימון ראשון 55 ל8 ותוך.חודשיים ל80(לקחתי רק קריאטין) גם אצלי כולם חלשים ומרימים נמוך לזמן שהם מתאמנים
את הסירטון של ה80 לא מצאתי אבל נזכרתי שצילמתי משהו יותר טוב מלפני חודש 90 קילו ל6 חזרות

זה גם הסט השני לפני כן עשיתי על אותו משקל ולא היה ממש קשה.
מודע לזה שעדיין צריך לשפר תקטע עם הרגליים עדיין עובד על זה
ואני מתאמן מנובמבר האחרון
כמו שאתה רואה אני לא גדול

נערך לאחרונה:
גם אצלי זה ככה אני מוכן לשלוח סירטון מלפני כמה חודשים
אימון ראשון 55 ל8 ותוך.חודשיים ל80(לקחתי רק קריאטין) גם אצלי כולם חלשים ומרימים נמוך לזמן שהם מתאמנים

את הסירטון של ה80 לא מצאתי אבל נזכרתי שצילמתי משהו יותר טוב מלפני חודש 90 קילו ל6 חזרות

זה גם הסט השני לפני כן עשיתי על אותו משקל ולא היה ממש קשה.
מודע לזה שעדיין צריך לשפר תקטע עם הרגליים עדיין עובד על זה
ואני מתאמן מנובמבר האחרון
כמו שאתה רואה אני לא גדול

יפה, לגבי משקל גוף 66-67 לא יודע .
הייתי סקפטי כי אנשים שאני רואה בחדרי כושר (והם הרבה יותר מ6x קילו יותר לכיוון ה8x) בקושי עושים 70 לחזרות

יפה, לגבי משקל גוף 66-67 לא יודע .
הייתי סקפטי כי אנשים שאני רואה בחדרי כושר (והם הרבה יותר מ6x קילו יותר לכיוון ה8x) בקושי עושים 70 לחזרות
גם אצלי זה ככה אחי ולא פעם אנשים באו אליי בטענות שאני לוקח משהו או שאלו מה אתה לוקח אבל זה לא מזיז לי אני פשוט עובד קשה
לא בא בתלונות אליך שאתה סקפטי יש מצב במקומך הייתי גם סקפטי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית