הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כשלון באימון ליניארי 5X5

MOONLight

גורו חיטוב ממה שקיים היום
6,962
58
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
12,373
6,962
58
גו אקטיב - יהוד
היי אני חדש פה...

רציתי לשאול אם יש כישלון באחד הסטים נגיד בבנץ' במקום 5 חזרות עושים 4 ? כאשר כל יתר התרגילים כן מבוצעים לפי התוכנית בהצלחה.

מה הייתם עושים?

לבצע את השבוע הזה שוב? לעבור שבוע (כלומר שוב לעלות במשקל) ?

תודה מראש

תלוי מה הסיבה לכשלון, אבל אם עושים את אותו השבוע שוב אז רק בהתייחסות למה שהיה בו הכשלון.

• פותח/ת השרשור
אין סיבה מיוחדת - פשוט אין מספיק כוח.

כלומר אתה טוען שכם להתקדם במשקלים אבל בחזה להרים את אותו המשקל של השבוע הקודם?

• פותח/ת השרשור
עכשיו האם אפשר לשחק עם הסדר שת התרגילים ?

כלומר כן יכולתי להרים אתה המשקל הזה אבל אולי אם הייתי כן מתחיל עם הבנץ' ולא עם הסקווט

תודה אחיי על ההיענות

תאכל יותר ותישן יותר
ותשתה יותר מים
תאריך את זמני המנוחות בין הסטים
תסדר את החימום שלך טוב יותר (יותר חזרות עם משקל קל ופחות עם כבד)

תחזור על המשקל, אם אתה רואה שבאימון אתה יכול להוסיף משקל כיוון שהאימון הקודם היה סתם יום חלש שלך אז תוסיף (תדלג על המשקל של הכשל)

ואל תשנה את הסדר של התרגילים
מה שכן אתה יכול לשחק עם הסקוואט הקל, לעשות אותו יותר קל כדי שבסקוואט כבד תגיע במצב טוב וכדי שבדדליפט ישאר לך כוח
תלוי בתוכנית

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אין לי תירוצים - לא היה כוח וזהו (כיום היה סבבה רגיל לא יום פיצוץ ולא יום חרא)

זה משקלים שחדשים לי ואני די חושש שאני יתחיל לדלג מעליהם - מה שמצחיק שאני בראש שלי עקשן תחת - פשוט לא הצלחתי את ה5 חזרות ואחרי האימון עוד נתתי 3 סטים של 4 חזרות עם המשקל המכסימאלי - ועדיין לא הצלחתי את החמישי פשוט נתקעתי באותו המקום.

למחרת באתי שוב לחדר כושר רק כדי לתת דחיקה של זה והצלחתי 5 חזרות אבל בלי סקוואט לפני או שום תרגיל כך שזה לא חוכמה גדולה

אל תוסיף ימי אימונים אם אתה מצפה להתקדם בתוכנית הזאת כמו שצריך. לבוא יום אחרי זה בשביל לבדוק שהכל "בסדר" זה דיי טיפשי.

• פותח/ת השרשור
נכון זה באמת טיפשי אבל זה נתן לי בטחון יותר כי הוכחתי לעצמי משהו - אבל אתה צודק זה מטומטם בהיבט של התוכנית ודופק את ההתאוששות

נכון זה באמת טיפשי אבל זה נתן לי בטחון יותר כי הוכחתי לעצמי משהו - אבל אתה צודק זה מטומטם בהיבט של התוכנית ודופק את ההתאוששות

זה לא ביטחון, זה סתם אגו. תשאיר את זה בחוץ אם אתה רוצה להתקדם.

אין לי תירוצים - לא היה כוח וזהו (כיום היה סבבה רגיל לא יום פיצוץ ולא יום חרא)

זה משקלים שחדשים לי ואני די חושש שאני יתחיל לדלג מעליהם - מה שמצחיק שאני בראש שלי עקשן תחת - פשוט לא הצלחתי את ה5 חזרות ואחרי האימון עוד נתתי 3 סטים של 4 חזרות עם המשקל המכסימאלי - ועדיין לא הצלחתי את החמישי פשוט נתקעתי באותו המקום.

למחרת באתי שוב לחדר כושר רק כדי לתת דחיקה של זה והצלחתי 5 חזרות אבל בלי סקוואט לפני או שום תרגיל כך שזה לא חוכמה גדולה

גם אל תעשה עוד סטים מיותרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית