נק' מוניטין:
2,305
- 3,535
- 1,249
- מיינדסט
או שלא בודקים ואפשר כל שבועיים לתרום?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי אני על טרן, כדאי..למה שתתרום כל שבועיים?
תרמתי דם פעם אחת בדיוק בחיים שלי אבל לא יהיה אכפת לי לתרום כל שבועייםיש לך המטוקריט גבוה או שאתה סתם נחמד?
אז בדיעבד אפשר לתרום ואין שום מניעה, חוץ מקטע אתי שלי עם עצמי כי ההנחיה של תרומה כל 3 חודשים היא למען הבריאות שלי בלבדאני חושב שזה תלוי בתחנת תרומה, הרבה פעמים הם עובדים רק עם ניירת ואז מצליבים מאוחר יותר
בידיוקאז בדיעבד אפשר לתרום ואין שום מניעה, חוץ מקטע אתי שלי עם עצמי כי ההנחיה של תרומה כל 3 חודשים היא למען הבריאות שלי בלבד
מעניין איך הטרן שיזרום לאנשים בדם כתוצאה מהדם שלי ישפיע עליהםבידיוק
אני חושב שזה עדיין לא רעיון משהומעניין איך הטרן שיזרום לאנשים בדם כתוצאה מהדם שלי ישפיע עליהם
משער שזה מאוד זניח ביחס לזמן הפעילות של החומר עד שהוא יגיע לדם של מישהו אחר וכמות הדם שלוקחים ומערים וכו...
סביר להניח שהדם שלך יזרק לפח או יזרום בעורקים של מחבל.מעניין איך הטרן שיזרום לאנשים בדם כתוצאה מהדם שלי ישפיע עליהם
המטרה שלי להוציא דם מהמערכת כדי לעשות טוב לגוף בריאותית, אם זה יזרום בדם של מחבל או יציל חיים, פחות מעניין אותי..סביר להניח שהדם שלך יזרק לפח או יזרום בעורקים של מחבל.
ממה שהבנתי רוב הדם לא מגיע לשימוש, פשוט יש מוגבלות זמן שאפשר להשתמש בזה או משהו כזה.
למרות זאת זה מאוד חשוב לתרום, אבל אין הרבה סיכויים שמי שתורם שהדם שלו באמת ילך להצלת חיים או הצלת החיים שהוא היה רוצה להציל תמיד.
בכל אופן, תנסה לתרום, אין לך מה להפסיד, לא יזרקו אותך. אני כן יודע שבדרך כלל רושמים מי תרם ומתי, אבל בכל זאת תנסה.
זה כבר לא בסדר ולא חכם בכלל.החלק הכי כיף היה איפה שמסמנים אם השתמש במולטי ויטמין או אנבוליים וסימנת שם לא כדי שלא יעשו בעיות ויקחו את הדם..
זה עניין אישי שליזה כבר לא בסדר ולא חכם בכלל.
לא מדווחים לרשויות או משהו, אבל אתה צריך להצהיר שכן כי אתה כן יכול לפגוע במישהו.
ובכל מקרה כן בודקים
בודקים את זה במעבדה, לא במקום.זה עניין אישי שלי
המטרה להוציא דם מהגוף, לא הייתי רוצה שיפסלו לי את האפשרות לעשות את זה, ואם הייתי מסמן שם שכן אז לא היו לוקחים לי דם..
אני בטוח שאם מישהו יקבל את הדם הזה הוא ישמח נורא ויהיה בריא כמו שור
פעמים קודמות לא זכור לי שבדקו..
מי שצריך אותו יקבל, הקצת טרן הזה לא יהרוג אותובודקים את זה במעבדה, לא במקום.
וזה לא עניין אישי, הדם הזה הולך למישהו שצריך אותו
@kotzer @MasterSplitter תעיפו לי את היצור הזה מהאשכול, תודה.אתה על הספקטרום, נכון?
מי שמקבל דם נמצא במצב פיזי רגיש מאוד, ככה שגם מעט טרן לא צפוי, במיוחד אם אתה לא יודע בוודאות שהוא איכותי, יכול לפגוע בהם.מי שצריך אותו יקבל, הקצת טרן הזה לא יהרוג אותו
באמת בודקים אם יש טרן בדם במעבדה?
??
העפנו אותו אני כבר לא יודע כמה פעמים, פשוט תתעלם ממנו@kotzer @MasterSplitter תעיפו לי את היצור הזה מהאשכול, תודה.
באת לאכול אותו חי בגלל המינוס הקלורי 😋🍴במקרה אמא שלי מתרימת דם.
ואסור לתרום כל שבועיים. אל תהיה מפגר.
בעיקרון הכל כתוב להם, אבל אתה גם צריך להיות אמין בשאלון שאתה ממלא כי אתה חתום עליו.אם יקרה לך משהו (וסביר להניח שיקרה) זה יהיה באחריותך בלבד.
וגם סביר מאוד להניח שתדפוק את מי שהתרים אותך על זה ששיקרת לו.
אז אל תהיה חרא של בנאדם.
אמרו לחכות 3 חודש, תחכה 3 חודש.
ואם אתה רוצה להגיל לעשות לך תתרום טרומבוציטים. את זה אפשר לעשות כל חודש.
זה לא ממש תרומת דם , אבל זה לא פחות חשוב.
אם ממש דחוף לך לדמם תעשה ניתוח לשינוי מין. (בעצם זה לא יעזור. אז פשוט תתפלל שבגילגול הבא תיוולד אישה.)
ואם אתה על חומרים אז אתה בכלל מפגר 🤦♂️
לא משחקים בחיי אדם!!
"ואם אתה רוצה להגיל לעשות לך תתרום טרומבוציטים. את זה אפשר לעשות כל חודש."במקרה אמא שלי מתרימת דם.
ואסור לתרום כל שבועיים. אל תהיה מפגר.
בעיקרון הכל כתוב להם, אבל אתה גם צריך להיות אמין בשאלון שאתה ממלא כי אתה חתום עליו.אם יקרה לך משהו (וסביר להניח שיקרה) זה יהיה באחריותך בלבד.
וגם סביר מאוד להניח שתדפוק את מי שהתרים אותך על זה ששיקרת לו.
אז אל תהיה חרא של בנאדם.
אמרו לחכות 3 חודש, תחכה 3 חודש.
ואם אתה רוצה להגיל לעשות לך תתרום טרומבוציטים. את זה אפשר לעשות כל חודש.
זה לא ממש תרומת דם , אבל זה לא פחות חשוב.
אם ממש דחוף לך לדמם תעשה ניתוח לשינוי מין. (בעצם זה לא יעזור. אז פשוט תתפלל שבגילגול הבא תיוולד אישה.)
ואם אתה על חומרים אז אתה בכלל מפגר 🤦♂️
לא משחקים בחיי אדם!!
אמנם שוקל איזה חצי ק"ג פחות בגלל הדם שלקחו ממני אבל ברוך ה יש הרבה מה לאכול.. 😵💫🥊באת לאכול אותו חי בגלל המינוס הקלורי 😋🍴
באת קשוחה היום, ריספקט:wallbash: 👏 😵💫🥊 ✌️ 🙌 🙃 👑
או יהרוג ו\או יסבך מישהו.בסוף היום תרמתי דם וזה יציל חיים של מישהו:secret: