הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ועדת הקורונה דנה באפשרות פתיחת חדרי הכושר והבריכות

• פותח/ת השרשור Flow
  • פורסם בתאריך
וואלה אז עוד יש תקווה.. אבל הוא לא סתם הזמין את יפעת שאשא לפגישה איתו, במיוחד אחרי שנאמר שהיא תוחלף במידה והיא לא תיישר קו. העסק שם מסריח.
בעיקרון שאשא והרוב הצביעו בעד, אבל לא ברור אם זו הצבעה רשמית, כי באמצע ההצבעה שאשא קמה והלכה ואמרו שיש רוויזיה שצריכים לראות, ואמורים לחזור עוד פחות מחצי שעה
למרות שמסתמן שההצבעה נחשבת רשמית וחדרי הכושר יפתחו

לפי הדיווחים חדרי הכושר נפתחים.
אני כבר רואה את ביבי מנכס את זה לטובתו ברגע שהמהלך יתברר כלא משפיע על קצב ההדבקה למרות ההתנגדות שלו. כל הפוליטיקה הזאת דוחה אותי.

המצב שם הרבה יותר טוב
כרגע, אבל המצב היה משמעותית חמור יותר. השתפר בגלל שיש מנהיגות רצינית

לפי הדיווחים חדרי הכושר נפתחים.
אני כבר רואה את ביבי מנכס את זה לטובתו ברגע שהמהלך יתברר כלא משפיע על קצב ההדבקה למרות ההתנגדות שלו. כל הפוליטיקה הזאת דוחה אותי.
למה הוא כל כך מתנגד לנגד הראיות? הוא צריך שעיר לעזאזל להאשים כשיחליטו על סגר עוד שבוע, מישהו שלא הוא

כרגע, אבל המצב היה משמעותית חמור יותר. השתפר בגלל שיש מנהיגות רצינית

אצלנו המצב הפוך, התחיל יחסית טוב והתדרדר משמעותית, זה ההבדל בין מדינה שיודעת להתנהל נכון לבין מדינה שלא
ואללה יש לה ביצים! לא עוד בובה על חוט..
עשתה לביבי ולאדלשטיין אצבע משולשת!!
👏

תתמצת לי מה היה בכמה מילים... אני לא מקשיב לזה כדי להישאר רגוע

אצלנו המצב הפוך, התחיל יחסית טוב והתדרדר משמעותית, זה ההבדל בין מדינה שיודעת להתנהל נכון לבין מדינה שלא
חחח מצחיק איך נראה לך בדיוק המצב התחיל טוב? ולמה נראה לך באיטליה המצב התחיל לא טוב
אתן לך רמז: זה ההבדל בין מדינה שיודעת להתנהל נכון לבין מדינה שלא
לא מבין למה אנשים חושבים שלביבי יש משהו נגד חדרי כושר חחח

כל יום שעובר רק גורם לי לרצות לעזוב את המדינה יותר. מישהו מכיר מדינה שאין בה שחיתות?

כל יום שעובר רק גורם לי לרצות לעזוב את המדינה יותר. מישהו מכיר מדינה שאין בה שחיתות?
HP_RTL1-min.png

אז חדרי הכושר נפתחים או יישארו סגורים ויקבלו פיצוי?

מה שאומרים בחדשות נורא מבלבל, מישהו יכול להסביר לי?

יש הצבעה חוזרת עוד מעט
מתי? איפה אפשר לראות? איך אתה יודע? מה קרה שם בעצם? זה קשור להצהרה של משרד הבריאות שיהיה ב6?

האם אנחנו לקראת סגר נוסף? ומה שקורה עכשיו זה לחמם את הקרקע כדי להפיל אשמות בעת הצורך?

מתי? איפה אפשר לראות? איך אתה יודע? מה קרה שם בעצם?
היה באתר הכנסת, אפשר לראות בישיר את הדיונים, הוצבע בכל מקרה פה אחד לפתוח את חדרי הכושר

זה קשור להצהרה של משרד הבריאות שיהיה ב6?
אין לי מושג

האם אנחנו לקראת סגר נוסף? ומה שקורה עכשיו זה לחמם את הקרקע כדי להפיל אשמות בעת הצורך?
לא יודע, אני מאמין שכן, אבל לא בגלל שבאמת יש צורך, אלא בגלל שהממשלה חסרת אונים ולא יודעת מה לעשות כשדרושה באמת מקצועיות, לוירוס לא אכפת מפוליטיקה

החדר כושר שלנו כבר נפתח.
אני מאמין שהרבה עשו את זה כי החוק אומר שבמידה והוועדה מצביעה נגד אז כל קנס שניתן בין החלטת הממשלה של ה-7.7 להיום מבוטל.
לא אכפת להם לקבל כנס כי הם יודעים שהוא יבוטל

N12 - תיעוד: חולה קורונה הפר בידוד – ונתפס גולש בים

אני אחסוך מכם את התגובה שלי כשקראתי את זה, רק רוצה לדעת באיזה עולם דבר כזה מסתיים בקנס.
בגלל אנשים כאלה אנחנו לא יכולים להתאמן ובילינו חודש שלם בסגר, והגאון מקבל קנס. אנחנו נענשנו יותר ממנו, העיקר חדרי הכושר הם הבעיה.
הייתי כולא אותו במתקן לחולי קורונה שיגלוש על המזרן במיטה, חתיכת אשפה אנושית.

לא מאמין שיש מדינה ללא שחיתות, הענייון הוא כמה שחיתות וכמה זה משפיע לך על החיים.

אני גר כבר 6 שנים באוסטרליה ואני מאוד מרוצה. הרבה אזרחים כמובן מתלוננים על כל מיני דברים כאן, אבל שאני מסתכל בהשוואה, זה שמיים וארץ.

סתם דוגמאות מאוסטרליה וניו זילנד עד כמה המצב שונה מהארץ:
- באוסטרליה חבר פרלמנט התפטר כי קיבל בקבוק יין (אחד!) במתנה שהיה יותר יקר ממה שחשב
Australian NSW leader resigns
- בניו זילנד חבר קבינט התפטר אחרי שנתפס קונה 2 בקבוקי יין ומצהיר על זה בתור הוצאה ממשלתית
abc.net.au/news/2010-02-25/nz-minister-resigns-over-bottles-of-wine/343158

לא מאמין שיש מדינה ללא שחיתות, הענייון הוא כמה שחיתות וכמה זה משפיע לך על החיים.

אני גר כבר 6 שנים באוסטרליה ואני מאוד מרוצה. הרבה אזרחים כמובן מתלוננים על כל מיני דברים כאן, אבל שאני מסתכל בהשוואה, זה שמיים וארץ.

סתם דוגמאות מאוסטרליה וניו זילנד עד כמה המצב שונה מהארץ:
- באוסטרליה חבר פרלמנט התפטר כי קיבל בקבוק יין (אחד!) במתנה שהיה יותר יקר ממה שחשב
Australian NSW leader resigns
- בניו זילנד חבר קבינט התפטר אחרי שנתפס קונה 2 בקבוקי יין ומצהיר על זה בתור הוצאה ממשלתית
abc.net.au/news/2010-02-25/nz-minister-resigns-over-bottles-of-wine/343158
בכל מקום יש שחיטות, איפה שיש יוקרה ודיפלומטיה, זה חלק מהמשחק..
אבל מתי שתפסו אותך על חם, האם אתה מוריד ראש או שם פס על כלום עד לשחיתות הבאה

לא אומר לא מכליל יש ויש, יש מקומות עם "יושרה" ברמה יותר גבוהה אבל זה מסוכן, לעתים במקומות כמו יפן אנשים מתאבדים כדי "לקחת אחריות" על הפשלה וכדומה

וגם יש אנשים עם יושרה.. לא כולם אבל יש, גם כאן..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית