עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מצאו תמונה למוטיבציה..וואו איזה כיף! למרות שבסיטואציה הנוכחית באמת לא חכם בעיני לפתוח מצד הרשתות.
הם יפתחו ויאלצו לסגור לאחר ימים בודדים
צפה בקובץ המצורף 56937
צחקתי בקולמצאו תמונה למוטיבציה..
פרופיט כבר פרסמו את זהלא לפתח ציפיות. הועדה נתנה לממשלה עד ראשון בבוקר לתת מתווה חלופי, כלומר לנהל דיון לפתוח את החדכים עם החמרות כאלו או אחרות.
קחו בחשבון שהממשלה יכולה להחליט להשאיר סגור.
במידה ולא יתקיים דיון, החדכים ייפתחו רגיל לפי התו הסגול בראשון בבוקר.
נו אז הוא פרסם.. היום הממשלה יכולה להתכנס ולהחליט להשאיר את החדכים סגורים ושם נגמר הסיפור.
תכלסנו אז הוא פרסם.. היום הממשלה יכולה להתכנס ולהחליט להשאיר את החדכים סגורים ושם נגמר הסיפור.
לול הפסימים מהגל הראשון שאמרו שיהיה סגר עד ספטמבר ובסוף נגמר במאיהממשלה תוציא צו חדש ואין יותר לוועדת הקורונה סמכויות, בקיצור זה יהיה סגור עכשיו חודשיים עד חצי שנה.
ספטמבר זה חודש החגים, גם ככה סגור. מעריך שאם יסגרו בצו זה ייפתח באוקטובר, עכשיו אוקטובר זה מתחיל החורף אז יהיה פה כאוס. בקיצור בעיה..לול הפסימים מהגל הראשון שאמרו שיהיה סגר עד ספטמבר ובסוף נגמר במאי
בדוק יסגרו אבל לאן עפת חצי שנה
איזה מלך הולי שיטאלדד יניב עכשיו בערוץ 13:
''נתניהו ו-35 שריו מונשמים ומורדמים..חוץ מיפעת שאשא ביטון שדואגת לבריאות הציבור''
#מדבר_תכלס
אני חושב שהוא היה שר האוצר הכושל ביותר בהיסטוריה של מדינת ישראל. הצליח להקפיץ פה את מחירי הדיור לשמיים עם התוכניות המפגרות שלולא חושב שהוא האידאל, אבל לא חושב שיש מישהו ראוי יותר באקלים הפוליטי בישראל.
אני באמת מנסה להבין למה הוא כושל.
בתור שר אוצר ללא ניסיון הוא עשה עבודה לא רעה.
יש לו יכולת דיבור טובה, שמסתבר שזה כל מה שחשוב למי שמצביע ביבי.
היום יש לו ניסיון.
יש לו עקרונות.
והכי חשוב, הוא בין היחידים בפוליטיקה היום עם תוכנית
לא יודע מאיפה צצה השטות הזאת שכמה שיותר דומה לביבי ככה זה יותר קרוב לשלמות
לא בעד לפיד ומסכים עם מה שרשמת, רק מי לדעתך בכלל ראוי?אני חושב שהוא היה שר האוצר הכושל ביותר בהיסטוריה של מדינת ישראל. הצליח להקפיץ פה את מחירי הדיור לשמיים עם התוכניות המפגרות שלו
הוא בן אדם טוב ויש לו מקום בפוליטיקה, אבל מפה ועד להיות ראש ממשלה.. אוי ואבוי לנו, יש אחרים לא פחות ראויים ממנו
רק ביבי המלך היידה ביבילא בעד לפיד ומסכים עם מה שרשמת, רק מי לדעתך בכלל ראוי?