שאר הראש עובד סבבה, בעיקר הלשון באיזור המכנסיים של ביבייותר זה
וגם די בטוח שמיקי זוהר לא יודע איך הראש שלו עובד..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שאר הראש עובד סבבה, בעיקר הלשון באיזור המכנסיים של ביבייותר זה
וגם די בטוח שמיקי זוהר לא יודע איך הראש שלו עובד..
אני לא חושב שהבנת איך הראש של מיקי זוהר עובד (או יותר נכון לא עובד)
אני מאוד מקווה שלא נגיע לזה זה יהפוך את הנזק שספגו מהסגר הראשון לחסר תועלתעד כמה שידוע לי חדרי הכושר ישארו סגורים.
ועדת הקורונה לא החריגה את נושא חדרי הכושר...
בנוסף אנחנו על 2000 מאובחנים ביום אז עם כל הצער שבדבר נראה לי שסגר כללי או משהו דומה יוכרז כבר ביום ראשון...
פאק מיי לייף!! 🤬
היה אמור להתקיים דיון היום אבל נראה לי שלא יתקיים.
הם לא, גם בבתי מלון חדרי הכושר סגוריםתשמע אנחנו לא חדרי כושר בבתי מלון...
הם פועלים רגיל.. 😡
הם לא, גם בבתי מלון חדרי הכושר סגורים
תהיי הפגנה של ענף הכושר מול הבית של שר הבריאות היום.ומאז שקט ודממה.. לפחות שיעדכנו
יש פרטים על ההפגנה איפשהו?תהיי הפגנה של ענף הכושר מול הבית של שר הבריאות היום.
נב יכול להיות שזה עדיין בדיונים.
מה זה אומר?מה שכן, היום בלילה הולך לעבור חוק הקורונה הגדול ככה שהועדה הזו לא הולכת להיות ככ רלוונטית.
אז כמו פעם שעברה? פותחים, אומרים לנו כמה הם דואגים לנו ויומיים אחרי שוב הגבלות וסגרים ואנחנו הראשונים להיסגר?שלחתי הודעה לחכ יוליה מלינובסקי, חכ שיושבת בועדה, והיא אמרה שחברי הועדה מנהלים מגעים מול משרד הבריאות לגבי מתווה לחדר כושר והיא פועלת לכנס את הועדה מחר על מנת להצביע.
מה שכן, היום בלילה הולך לעבור חוק הקורונה הגדול ככה שהועדה הזו לא הולכת להיות ככ רלוונטית.
חוק שנותן override לראש הממשלה ככה שהוא יכול להטיל סגרים ולעשות מה שבא לו בלי שחברי וועדה כאלו ואחרים יתקעו מקלות בגלגלים במסגרת מצב החירוםמה זה אומר?
תודהחוק שנותן override לראש הממשלה ככה שהוא יכול להטיל סגרים ולעשות מה שבא לו בלי שחברי וועדה כאלו ואחרים יתקעו מקלות בגלגלים במסגרת מצב החירום
ככה הבנתי
אז הצבעה תהיה רק ביום חמישי?שלחתי הודעה לחכ יוליה מלינובסקי, חכ שיושבת בועדה, והיא אמרה שחברי הועדה מנהלים מגעים מול משרד הבריאות לגבי מתווה לחדר כושר והיא פועלת לכנס את הועדה מחר על מנת להצביע.
מה שכן, היום בלילה הולך לעבור חוק הקורונה הגדול ככה שהועדה הזו לא הולכת להיות ככ רלוונטית.
מחר ב10:30 יש דיון בנושא