הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תרגיל כמה שיותר עדין למרפק ביד אחורית

עדין למרפק? באת להתאמן או לספא?

כמובן שהכי הרבה עומס למרפק יהיה התרגיל שבו תרים הכי הרבה משקל.
אם אתה מעוניין בתרגיל שתוכל להרים בו הכי מעט משקל אז אני מציע פשיטת מרפקים מאחורי הגב עם כבל.

• פותח/ת השרשור
עדין למרפק? באת להתאמן או לספא?

כמובן שהכי הרבה עומס למרפק יהיה התרגיל שבו תרים הכי הרבה משקל.
אם אתה מעוניין בתרגיל שתוכל להרים בו הכי מעט משקל אז אני מציע פשיטת מרפקים מאחורי הגב עם כבל.
עם גישה כמו שלך, אני לא אצטרך ספא אלא אורטופד לשברים...😆
תסכים איתי שהכלל הראשון לבחירת תרגיל הוא כואב/ לא כואב, נכון?

עם גישה כמו שלך, אני לא אצטרך ספא אלא אורטופד לשברים...😆
תסכים איתי שהכלל הראשון לבחירת תרגיל הוא כואב/ לא כואב, נכון?
כלל ראשון לאימונים בעיקרון.

אבל ככל אם יש תרגיל שלך גורם לכאב לא בהכרח שיגרום כאב לאדם אחר ולהפך. כל תרגיל יפעיל עומס על המפרק ואם יש לך בעיה אם כך אתה צריך ללכת לפיזיו. אבל לפני כן תנסה כל מני תרגילים שונים. תראה מה לך נוח יותר ונוח פחות. אין תשובה חד משמעית לתרגילים שיכאיבו לך יותר או פחות

• פותח/ת השרשור
כלל ראשון לאימונים בעיקרון.

אבל ככל אם יש תרגיל שלך גורם לכאב לא בהכרח שיגרום כאב לאדם אחר ולהפך. כל תרגיל יפעיל עומס על המפרק ואם יש לך בעיה אם כך אתה צריך ללכת לפיזיו. אבל לפני כן תנסה כל מני תרגילים שונים. תראה מה לך נוח יותר ונוח פחות. אין תשובה חד משמעית לתרגילים שיכאיבו לך יותר או פחות
לפי דעתי יש איזשהו ספרקטום, ברור לך שרוב האנשים לא יעשו סקוואט עם ברכיים קורסות ומסובבות פנימה נכון?

לפי דעתי יש איזשהו ספרקטום, ברור לך שרוב האנשים לא יעשו סקוואט עם ברכיים קורסות ומסובבות פנימה נכון?
לא לא ברור לי. ואפילו אם עדיין יש את האלו שעושים זאת בלי כאב ואפילו ברמה גבוה. זה הכל עניין של שונות בין מתאמן למתאמן ואדפטציה לעומסים.

• פותח/ת השרשור
לא לא ברור לי. ואפילו אם עדיין יש את האלו שעושים זאת בלי כאב ואפילו ברמה גבוה. זה הכל עניין של שונות בין מתאמן למתאמן ואדפטציה לעומסים.
וכמה אנשים באחזוים לפי דעתך יכולים לעשות את זה?

זה מאוד אינדיוידואלי ותלוי במנח הגוף והטכניקה בעקרון, וזה משהו שאצל כל אחד קצת שונה.
בכללי עם יש לך כאבים במרפק אתה עושה משהו בסיסי לא נכון ושינוי תרגילים לא יעזור בהכרך.

• פותח/ת השרשור
זה מאוד אינדיוידואלי ותלוי במנח הגוף והטכניקה בעקרון, וזה משהו שאצל כל אחד קצת שונה.
בכללי עם יש לך כאבים במרפק אתה עושה משהו בסיסי לא נכון ושינוי תרגילים לא יעזור בהכרך.
תודה,
אתה יכול לתת דוגמה לטעות?

נעילה חזקה מדי בסוף התרגיל שגורמת לעומס על המרפק זה הנפוץ ביותר.
משקל גבוהה מדי.
יותר מדי סטים וחזרות בתדירות גבוהה.
מנח לא נכון של הגוף- set up לא נכון לפני התרגיל.
יש ביוטיוב המון סרטונים איך להמנע מהטעויות הבסיסיות

• פותח/ת השרשור
נעילה חזקה מדי בסוף התרגיל שגורמת לעומס על המרפק זה הנפוץ ביותר.
משקל גבוהה מדי.
יותר מדי סטים וחזרות בתדירות גבוהה.
מנח לא נכון של הגוף- set up לא נכון לפני התרגיל.
יש ביוטיוב המון סרטונים איך להמנע מהטעויות הבסיסיות
אולי נעילה חזקה זאת הבעיה שלי...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית