עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה, אבל שאלתי מה הכי עדין לא מה הכי אגרסיבי...בסוף בכולם עומס על המרפק.. אבל הכי מעמיסים זה לחיצה צרפתית ובנץ׳ צר
מכאן ניתן להסיק ממה עדיף להימנע לא?תודה, אבל שאלתי מה הכי עדין לא מה הכי אגרסיבי...
עם גישה כמו שלך, אני לא אצטרך ספא אלא אורטופד לשברים...😆עדין למרפק? באת להתאמן או לספא?
כמובן שהכי הרבה עומס למרפק יהיה התרגיל שבו תרים הכי הרבה משקל.
אם אתה מעוניין בתרגיל שתוכל להרים בו הכי מעט משקל אז אני מציע פשיטת מרפקים מאחורי הגב עם כבל.
כלל ראשון לאימונים בעיקרון.עם גישה כמו שלך, אני לא אצטרך ספא אלא אורטופד לשברים...😆
תסכים איתי שהכלל הראשון לבחירת תרגיל הוא כואב/ לא כואב, נכון?
לפי דעתי יש איזשהו ספרקטום, ברור לך שרוב האנשים לא יעשו סקוואט עם ברכיים קורסות ומסובבות פנימה נכון?כלל ראשון לאימונים בעיקרון.
אבל ככל אם יש תרגיל שלך גורם לכאב לא בהכרח שיגרום כאב לאדם אחר ולהפך. כל תרגיל יפעיל עומס על המפרק ואם יש לך בעיה אם כך אתה צריך ללכת לפיזיו. אבל לפני כן תנסה כל מני תרגילים שונים. תראה מה לך נוח יותר ונוח פחות. אין תשובה חד משמעית לתרגילים שיכאיבו לך יותר או פחות
לא לא ברור לי. ואפילו אם עדיין יש את האלו שעושים זאת בלי כאב ואפילו ברמה גבוה. זה הכל עניין של שונות בין מתאמן למתאמן ואדפטציה לעומסים.לפי דעתי יש איזשהו ספרקטום, ברור לך שרוב האנשים לא יעשו סקוואט עם ברכיים קורסות ומסובבות פנימה נכון?
וכמה אנשים באחזוים לפי דעתך יכולים לעשות את זה?לא לא ברור לי. ואפילו אם עדיין יש את האלו שעושים זאת בלי כאב ואפילו ברמה גבוה. זה הכל עניין של שונות בין מתאמן למתאמן ואדפטציה לעומסים.
אין לי מושג, כמו כולם. בגלל זה צריך לנסות לראות מה טוב ומה לאוכמה אנשים באחזוים לפי דעתך יכולים לעשות את זה?
תודה,זה מאוד אינדיוידואלי ותלוי במנח הגוף והטכניקה בעקרון, וזה משהו שאצל כל אחד קצת שונה.
בכללי עם יש לך כאבים במרפק אתה עושה משהו בסיסי לא נכון ושינוי תרגילים לא יעזור בהכרך.
אולי נעילה חזקה זאת הבעיה שלי...נעילה חזקה מדי בסוף התרגיל שגורמת לעומס על המרפק זה הנפוץ ביותר.
משקל גבוהה מדי.
יותר מדי סטים וחזרות בתדירות גבוהה.
מנח לא נכון של הגוף- set up לא נכון לפני התרגיל.
יש ביוטיוב המון סרטונים איך להמנע מהטעויות הבסיסיות