עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אמורים להיפתח לחלוטיןאפשר להתאמן באזור של הכלובים? או רק יוגה ושטויות?
אגב, ההולמס נפתח היום?
כתוב שהולכים להדיח אותה ולהצביע מחר מחדש ולסגור מחדש את מכוני הכושר!!!
מדברים על זה בחדשותמקור?
אצלכם פתוח ?כתוב שהולכים להדיח אותה ולהצביע מחר מחדש ולסגור מחדש את מכוני הכושר!!!
בינתיים כן, הרצליה פתוח גםמדברים על זה בחדשות
כי הכל נעשה כנגד ההנחיות
אצלכם פתוח ?
מגניבבינתיים כן, הרצליה פתוח גם
אני בפחדים שיסגר, זה אומר לחזור לחיטוב ואני לא מסוגל כברמגניב
תן בראש כל עוד אפשר
אתה לא שוקל איזה 50 ?לחיטוב
כמעט 60 כבר, אבל 1.62 אז הכל בפרופורציה, שמע אני לא רוצה לחטב כרגע בשום צורה אני עדיין רזה והכל סבבה, הקטע הוא שבמסה בלי מכון בעייתי לעלות במשקלי עבודה כי בבית אין לי כלום, בחיטוב הסתדרתי כשהיה סגר כי גם ככה בחיטוב אני לא עולה במשקלים אלא רק משמר, אני עכשיו במסה כאילו התחלתי לפני חודש רקאתה לא שוקל איזה 50 ?
מה נסגר עם הפורום בחייאת
כולם בחיטוב
בעייתי בכל מצבבלי מכון בעייתי
תאמת בחיים לא חשבתי שאני אגיד את זה, אבל בסגר שהיה נהניתי להתאמן בבית, יכולתי להתאמן באיזו שעה שאני רוצה (כאילו מתחיל אימון 2 בלילה), וגם היה לי כיף כי תכלס לא התאמצתי כמו במכון אז זה היה הרבה יותר קל (תשווה 140 דדליפט ל3 סטים מתח עם 10 קילו), אפילו קצת התאבסתי בהתחלה לחזור למכון חחחחחח, אבל עבר לי עכשיו אני רק רוצה שישאר המכוןבעייתי בכל מצב
להצביע מחדש אי אפשר, כבר הצביעו מחדש, וגם לא מדיחים אותה, אלא השעו אותה לאור התנגדות.כתוב שהולכים להדיח אותה ולהצביע מחר מחדש ולסגור מחדש את מכוני הכושר!!!
חתיכת דיליי, הדמוקרטיה מתה פה כבר לפני כמה חודשיםאם זה יקרה זאת פאקינג דיקטטורה. הדמוקרטיה תמות פה רשמית.
שביבי לא ישמע אותך ויסגור שוב..אפילו קצת התאבסתי בהתחלה לחזור למכון
ביבי גאון.שביבי לא ישמע אותך ויסגור שוב..
בגלל זה הוא סוחט אותנו כבר שנים..הוא יודע להפוך כל לימון ללימונדע