הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אז החדכים נפתחים או לא?

לדעתי אם אנחנו מתיימרים להיות הצבא המוסרי במזרח התיכון, אז כן.
אם אנחנו לא מתיימרים זה כבר סיפור אחר, אבל אי אפשר אחד בפה ואחד בלב
אפשר להתיימר להיות צבא מוסרי ולירות כירורגי במדויק ולעשות מבצעים כדי לקחת את המחבל בלי שום נזק נוסף ושיטת הקש בגג ועוד ששום צבא בעולם לא עושה ככה.

ברגע שבשם המוסריות אתה מקריב חיילים שלך, המוסריות שלך יורה לעצמך ברגל.

אפשר להתיימר להיות צבא מוסרי ולירות כירורגי במדויק ולעשות מבצעים כדי לקחת את המחבל בלי שום נזק נוסף ושיטת הקש בגג ועוד ששום צבא בעולם לא עושה ככה.
ואם אי אפשר? אם אתה במצב שכדי לקחת את הזמן לירות כירורגי אתה מסכן את החיילים שלך?
כי זה בידיוק המקרה המדובר, שגנץ העדיף לקחת את הזמן כדי לפגוע רק במחבלים, גם אם זה אומר שהחיילים נמצאים יותר זמן בסיכון

ברגע שבשם המוסריות אתה מקריב חיילים שלך, המוסריות שלך יורה לעצמך ברגל.
תלוי בסיבה. הקרבה לצורך הקרבה היא מיותרת, הקרבה כדי למנוע מוות של אזרחים לדעתי היא מוצדקת

תלוי בסיבה. הקרבה לצורך הקרבה היא מיותרת, הקרבה כדי למנוע מוות של אזרחים לדעתי היא מוצדקת
אולי זה ייתפס בעיניך כלא מוסרי.
אבל בעיניי, הקרבה של חייל יהודי לצורך מניעת מוות של אזרח של מדינת אויב, גם אם הוא חף מפשע, אינה מוצדקת, בשום תסריט!!

קוראים לצבא שלנו, צבא הגנה לישראל, אם הקרבת חייל כדי להגן על אזרח מדינת אויב, מה עשית בזה, איזה הגנה ואיזה לישראל..

גרמת לכאב בעם, ולשם מה? מה יגידו לאמא של החייל, הבן שלך גיבור, בזכותו לא מתו אזרחים חפים מפשע של מדינת אויב?

אני חושב שאני ואתה מפרשים את המילה מוסריות בצורה קצת שונה.

אותי עדיין מצחיק שאחרי הכל העם הוא הריבון וכל פעם מחדש העם בוחר את אותו דבר ובסוף בוכים כל היום שיש חרא ממשלה, שביבי מושחת ומעשן סיגרים במיליארד דולר...
אני אישית חושב שבאמת הגיע זמן שאחרי הקורונה אנשים התעשתו ויבחרו בממשלה חלופית הרבה יותר טובה ואני לא מתכוון לארבעה ליצנים שהתאחדו כדי להחליף את ביבי או האיש שמדבר הרבה ולא עושה כלום(מר ביבי נתניהו).
אני חושב שבנט מתאים בול לתפקיד ראש הממשלה ומקווה שיבחר פעם הבאה

אותי עדיין מצחיק שאחרי הכל העם הוא הריבון וכל פעם מחדש העם בוחר את אותו דבר ובסוף בוכים כל היום שיש חרא ממשלה, שביבי מושחת ומעשן סיגרים במיליארד דולר...
אני אישית חושב שבאמת הגיע זמן שאחרי הקורונה אנשים התעשתו ויבחרו בממשלה חלופית הרבה יותר טובה ואני לא מתכוון לארבעה ליצנים שהתאחדו כדי להחליף את ביבי או האיש שמדבר הרבה ולא עושה כלום(מר ביבי נתניהו).

בא רגע תכלס, הקורונה נחתה על כולנו משום מקום, וכל בנאדם אחר שהיה בממשלה במקומו, ספק אם היה מנהל את המשבר יותר טוב..
לדבר כולם יכולים.. בסופו של דבר יש את מי שצריך גם לבצע והוא זה שיחטוף את הצעקות אחר כך..

בספק אם בנט או גנץ או כל בן אדם אחר היה מנהל את הקורונה בצורה אחרת.. שוב, לדבר כולם יכולים אבל פתאום שמקבלים תפקיד, אז שוכחים ממה שאמרת..

דוגמא קלאסית, ליברמן ו אולטימטום ה24 שעות או 48 לא זוכר בדיוק, לא הוריד שום הנייה ושום נעליים

לגבי בנט? הוא אכן הציג את עצמו כאלטרנטיבה ונבח יפה מאוד והציג דברים שאפשר לעשות במקום

אבל בו בעת, הוא כבר עשה את הפדיחה שלו דקה לפני הבחירות ופירק 2 מפלגות וירד מ16 מנדטים ל7 סתם בגלל משחקי אגו..

בנט פופוליסט לא פחות מכל ח"כ אחר

העם הוא לא הריבון כבר הרבה זמן. יש לך כמות אנשים שמועמדים ומהם אתה צריך לבחור, וכולם מושחתים ודפוקים בראש.
אם תשאל אותי, כל קבצן רחוב יעשה עבודה יותר טובה מהממשלה, לפחות הם עם פחות אגו.

הבעיה זה לא ביבי, ולא מפלגה ספציפית, זה כל המערכת. אשכרה אנחנו משלמים לאנשים לעשות כלום, פועל בניין תורם למדינה וחשוב יותר מהם. מקבלי החלטות, עלק, מעקבי החלטות.

פוליטיקאי זה עבודה בזויה בעיני, כל מערכת הבחירות בדיחה עלובה, וימין זה לא ימין, ושמאל זה לא שמאל. קצת לחץ ואיום, והשמאל מעוד גירוש ערבים, טיפה לחץ שמאלי, והימין מגרש את גוש קטיף.

מדהים אותי איך אנשים אשכרה צופים בבחירות ובכנסת וחושבים "הקול שלי עושה שינוי". הקול שלך משנה את השחקנים, לא את המשחק. זה תמיד ישאר אותו משחק, שקר גניבות ורדיפת כבוד.

לא פלא שכולם מופללים, הפלא שניתפסים. זה לא שתופסים מושחתים, זה שמושחתים מפילים אחד את השני. אין לנו מדינה מחפשת חוק שמנסה להעמיד לדין פושעים, יש לנו מדינה של פושעים שמנסים להפיל פושעים.

דימוקרטיה זה מושג חסר תקנה, אי אפשר איתה אי אפשר בלעדיה, מה שבטוח שהגענו לשלב בהיסטוריה שהדימוקרטיה בועטת לנו בפנים.
והליברליות אוי... שלא אתחיל.

אותי מעניין תוך כמה זמן שוב יסגרו את חדרי הכושר?
שבוע הבא?

אני לא חושב שיש משהו מוסרי בממשלה הנוכחית ובפרט בדיירי מעון בלפור! 😡

בא רגע תכלס, הקורונה נחתה על כולנו משום מקום, וכל בנאדם אחר שהיה בממשלה במקומו, ספק אם היה מנהל את המשבר יותר טוב..
לדבר כולם יכולים.. בסופו של דבר יש את מי שצריך גם לבצע והוא זה שיחטוף את הצעקות אחר כך..

בספק אם בנט או גנץ או כל בן אדם אחר היה מנהל את הקורונה בצורה אחרת.. שוב, לדבר כולם יכולים אבל פתאום שמקבלים תפקיד, אז שוכחים ממה שאמרת..

דוגמא קלאסית, ליברמן ו אולטימטום ה24 שעות או 48 לא זוכר בדיוק, לא הוריד שום הנייה ושום נעליים

לגבי בנט? הוא אכן הציג את עצמו כאלטרנטיבה ונבח יפה מאוד והציג דברים שאפשר לעשות במקום

אבל בו בעת, הוא כבר עשה את הפדיחה שלו דקה לפני הבחירות ופירק 2 מפלגות וירד מ16 מנדטים ל7 סתם בגלל משחקי אגו..

בנט פופוליסט לא פחות מכל ח"כ אחר
העם הוא לא הריבון כבר הרבה זמן. יש לך כמות אנשים שמועמדים ומהם אתה צריך לבחור, וכולם מושחתים ודפוקים בראש.
אם תשאל אותי, כל קבצן רחוב יעשה עבודה יותר טובה מהממשלה, לפחות הם עם פחות אגו.

הבעיה זה לא ביבי, ולא מפלגה ספציפית, זה כל המערכת. אשכרה אנחנו משלמים לאנשים לעשות כלום, פועל בניין תורם למדינה וחשוב יותר מהם. מקבלי החלטות, עלק, מעקבי החלטות.

פוליטיקאי זה עבודה בזויה בעיני, כל מערכת הבחירות בדיחה עלובה, וימין זה לא ימין, ושמאל זה לא שמאל. קצת לחץ ואיום, והשמאל מעוד גירוש ערבים, טיפה לחץ שמאלי, והימין מגרש את גוש קטיף.

מדהים אותי איך אנשים אשכרה צופים בבחירות ובכנסת וחושבים "הקול שלי עושה שינוי". הקול שלך משנה את השחקנים, לא את המשחק. זה תמיד ישאר אותו משחק, שקר גניבות ורדיפת כבוד.

לא פלא שכולם מופללים, הפלא שניתפסים. זה לא שתופסים מושחתים, זה שמושחתים מפילים אחד את השני. אין לנו מדינה מחפשת חוק שמנסה להעמיד לדין פושעים, יש לנו מדינה של פושעים שמנסים להפיל פושעים.

דימוקרטיה זה מושג חסר תקנה, אי אפשר איתה אי אפשר בלעדיה, מה שבטוח שהגענו לשלב בהיסטוריה שהדימוקרטיה בועטת לנו בפנים.
והליברליות אוי... שלא אתחיל.
אחח.. האדם הקדמון חי כמו שצריך, בלי בירוקרטיה, בלי לשלם מיסים, היה לו חלבון חינם ללא עלות רוב היום... בלי ללכת לבחור נציגי ציבור שיושבים במשכן מפואר ורק מדברים כל היום

אחח.. האדם הקדמון חי כמו שצריך, בלי בירוקרטיה, בלי לשלם מיסים, היה לו חלבון חינם ללא עלות רוב היום... בלי ללכת לבחור נציגי ציבור שיושבים במשכן מפואר ורק מדברים כל היום

הפוך גוטה... בגלל שבישראל חיים פה בעיקר אנשים עם מנטליות של 'בני אדם קדמון' צמחה פה תרבות של שחיתות ציבורית ויוקר מחייה.

והוא אכן מוכיח את עצמו כחמור גדול בחודשים האחרונים אדון גנץ הזה.
גם לפני חשבתי שהוא חמור גדול. מישהו שהרוב המוחלט של הקמפיין שלו זה רק דגש על זה שהוא לא ביבי משום מה לא נותן לי תקווה מהתחלה

גם לפני חשבתי שהוא חמור גדול. מישהו שהרוב המוחלט של הקמפיין שלו זה רק דגש על זה שהוא לא ביבי משום מה לא נותן לי תקווה מהתחלה
דווקא בקמפיין הראשון הוא היה על תקן 'שחקן חדש ומסתורי'

הבעלים של המשרד אצלנו היה אחד מהמשרדים שעשו לגנץ את הקמפיין
אמר שהטקטיקה של להיות בשקט ולא להתראיין הייתה גאונית (אשכרה פתחו שמפניות עך מקום שני)

כמובן שהתברר בסופו של דבר שמדובר במטומטם (כמו כל הפוליטיקאים בארץ הקודש)

התקווה היחידה שראיתי שהוא נתן זה "ביבי חרא, צריך להוריד את ביבי, אני לא ביבי אז תצביעו לי"
זה כבר היה בבחירות השלישיות, בראשונות והשניות הוא הבין שהעם רוצה "ביבי", אבל לא את ביבי עצמו, אז הוא נתן להם בידיוק את זה, דמות שהיא כמו ביבי, רק עם אשכרה מצע ודעות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית