הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אז החדכים נפתחים או לא?

קל לומר עכשיו
היה קל לומר גם לפני
רק עם אשכרה מצע ודעות
חחח איזה דעות בדיוק הבן אדם לא אמר כלום וגם שהוא אמר משהו זה היה כלום

ואם אתה טוען שלביבי אין דעות או מצע אתה צריך לבדוק למה אתה לא מבין מה השתנה במדינת ישראל ב20 שנה האחרונות (לטובה או לרעה זה לא משנה)

חחח איזה דעות בדיוק הבן אדם לא אמר כלום וגם שהוא אמר משהו זה היה כלום
תסתכל על המצע של כחול לבן לבחירות, הוא היה מפורט מאוד עד לפרטים הקטנים, זה נקרא מצע ודעות

אם אתה טוען שלביבי אין דעות או מצע אתה צריך לבדוק למה אתה לא מבין מה השתנה במדינת ישראל ב20 שנה האחרונות (לטובה או לרעה זה לא משנה)
מפלגת הליכוד
מ-2015 הליכוד לא מפרסם מצע

כי הוא מפלגת השטלון אתה יכול לראות מה הוא עושה בפועל (אם זה לטעמך או לא)
אם אתה לא מבין מה המצע שלו לבד יש לך בעיה
מצע זה לא מה הם עשו, זה מה הם מתכננים לעשות.
תקרא קצת מצעים ותראה על מה מדובר. מדובר על איזה חוקים הם מתכוונים לקדם, איזה מצעים, וכו'.
כל מפלגת שלטון אי פעם פרסמה מצע כולל הליכוד, פשוט ב-2015 לביבי נשבר הזין והבין שהבוחרים שלו לא מצביעים לו בגלל פועלו, אלא מרגש, אז מבחינתו זה לא משנה

מצע זה לא מה הם עשו, זה מה הם מתכננים לעשות.
תקרא קצת מצעים ותראה על מה מדובר. מדובר על איזה חוקים הם מתכוונים לקדם, איזה מצעים, וכו'.
כל מפלגת שלטון אי פעם פרסמה מצע כולל הליכוד, פשוט ב-2015 לביבי נשבר הזין והבין שהבוחרים שלו לא מצביעים לו בגלל פועלו, אלא מרגש, אז מבחינתו זה לא משנה
אוקיי אנסח את זה אחרת אם לא ברור לך עד עכשיו מה המצע של הליכוד (מה הוא מתכנן לעשות) גם מצע לא יעזור לך
חוץ מזה כמות המצביעים שקוראים את המצע של המפלגה שלה הם מצביעים שואפת לIQ שלי (בערך מידת הנעליים שלי)

רוב המצביעים זה רק ביבי ורק לא ביבי שני גרועים באותה המידה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אוקיי אנסח את זה אחרת אם לא ברור לך עד עכשיו מה המצע של הליכוד (מה הוא מתכנן לעשות) גם מצע לא יעזור לך
חוץ מזה כמות המצביעים שקוראים את המצע של המפלגה שלה הם מצביעים שואפת לIQ שלי (בערך מידת הנעליים שלי)

רוב המצביעים זה רק ביבי ורק לא ביבי שני גרועים באותה המידה
רוב מי שמצביע לא לליכוד מצביע על בסיס מצע או אידיאולוגיה של מפלגה, לא סתם בשביל לעשות דווקא לביבי, לעומת זאת מי שמצביע לביבי בשנים האחרונות עושה זאת נטו מ"רק ביבי", כי אין לו שום דבר אחר. אין לו מצע, ההבטחות שלו שוות משהו רק בגלל שאתה יודע שהוא יעשה את ההפך, והוא זיקית פוליטית שמשנה את המדיניות שלו על בסיס מי בקואליציה.
המחסור במצע זה לא רק הוכחה לזה שהבוחרים שלו בוחרים בו רק בגלל הרגש ואין להם מושג באמת למען איזו אידיאולוגיה הם מצביעים (ואני לא מזלזל באינטליגנציה שלהם, אמא שלי היא מצביעת ביבי), ומצביעים לו בעיקר מרגשות הפחד שביבי נותן להם ממה יקרה אם מישהו אחר יבחר, אבל זו גם הוכחה שביבי מזלזל במצביעים שלו, כי הוא אפילו לא מוכן להעמיד פנים שיש לו מצע כלשהו

אני לא מבין את העניין הזה, כל הדבר הזה מתחיל מאדם אחד / כמה אנשים בודדים. הרי איטליה לא נכנסה ראשונה (אם אני לא טועה) לסגר מלא כשאנשים לא יכולים לצאת מהבית כי פתאום כולם התבררו כחולים. זה מתחיל מ1...2...100...200. אז אם עדיין אין חיסון למחלה למה שזה לא יחזור על עצמו? יבוא מישהו מאובחן לאיטליה וכל התהליך חוזר על עצמו, השאלה היא האם עושים מזה סיפור או שלא. יש את עניין הקריסה של הבתי חולים, זה הפחד הממשי העיקרי? זה הכל? פתאום בתי החולים באיטליה התארגנו על עצמם ומוכנים לתרחיש כזה? זה הכל נראה לי משחקי ביצים עד שימצאו חיסון או ילמדו לחיות עם זה ברקע מבלי לעצור את הכל. בישראל מסרבים לפתוח כי מה? למה הם מחכים..

אני לא מבין את העניין הזה, כל הדבר הזה מתחיל מאדם אחד / כמה אנשים בודדים. הרי איטליה לא נכנסה ראשונה (אם אני לא טועה) לסגר מלא כשאנשים לא יכולים לצאת מהבית כי פתאום כולם התבררו כחולים. זה מתחיל מ1...2...100...200. אז אם עדיין אין חיסון למחלה למה שזה לא יחזור על עצמו? יבוא מישהו מאובחן לאיטליה וכל התהליך חוזר על עצמו, השאלה היא האם עושים מזה סיפור או שלא. יש את עניין הקריסה של הבתי חולים, זה הפחד הממשי העיקרי? זה הכל? פתאום בתי החולים באיטליה התארגנו על עצמם ומוכנים לתרחיש כזה? זה הכל נראה לי משחקי ביצים עד שימצאו חיסון או ילמדו לחיות עם זה ברקע מבלי לעצור את הכל. בישראל מסרבים לפתוח כי מה? למה הם מחכים..
יכול להיות שיש פה עניין של חסינות עדר יחסית שהרוב כבר היו חולים פעם אחת ולכן קטעו שרשראות הדבקה, ובאיטליה הצליחו למצוא את האיזון בין מה מותר ומה אסור שמתבסס על מדע, ולכן מצליחים להידבק פחות ממה שמחלימים.
בהתחלה זה היה סגר אגרסיבי וארוך, ואחר כך עודדו את המענקים והתעסוקה, ככה שאנשים מצייתים להנחיות

יכול להיות שיש פה עניין של חסינות עדר יחסית שהרוב כבר היו חולים פעם אחת ולכן קטעו שרשראות הדבקה, ובאיטליה הצליחו למצוא את האיזון בין מה מותר ומה אסור שמתבסס על מדע, ולכן מצליחים להידבק פחות ממה שמחלימים.
בהתחלה זה היה סגר אגרסיבי וארוך, ואחר כך עודדו את המענקים והתעסוקה, ככה שאנשים מצייתים להנחיות

באיטליה יש 60+ מיליון איש, אתה רוצה לומר לי ש30 מיליון איש כבר חלו פעם אחת?

רוב מי שמצביע לא לליכוד מצביע על בסיס מצע או אידיאולוגיה של מפלגה, לא סתם בשביל לעשות דווקא לביבי,
יפה שאתה חושב שהיה שם איזה עומק ומחשבה אבל וואלה לא, לא יודע אם זה הרוב או לא אבל היו לא מעט אנשים "רק לא ביבי" ממה שראיתי ושמעתי, לא משנה מי יהיה מנגד ומה הוא מציע העיקר לא ביבי, או כמו שאמר @PowerLifting "תשים קנגורו ענק מול ביבי אני אבחר בקנגורו הענק"

באיטליה יש 60+ מיליון איש, אתה רוצה לומר לי ש30 מיליון איש כבר חלו פעם אחת?
יכול להיות, יש באיטליה 240,000 חולים מההתחלה, והבדיקות הן בערך בדיקה על כל 100 איש, אז אם נניח שכמות הנדבקים האמיתית היא פי 100, סטטיסטית זה אפשרי.
אבל גם אם נדבקו 3 מיליון, זה כבר קוטע המון שרשראות הדבקה, וזה בנוסף לאמצעי בטיחות נוספים עושים את העבודה
יפה שאתה חושב שהיה שם איזה עומק ומחשבה אבל וואלה לא, לא יודע אם זה הרוב או לא אבל היו לא מעט אנשים "רק לא ביבי" ממה שראיתי ושמעתי, לא משנה מי יהיה מנגד ומה הוא מציע העיקר לא ביבי, או כמו שאמר @PowerLifting "תשים קנגורו ענק מול ביבי אני אבחר בקנגורו הענק"
זה נשמע נחמד בתיאוריה, אבל בפועל כשאתה אומר רק לא ביבי זה אומר אחד מתוך הרבה, וזה אומר לשים פתק כלשהו בקלפי. מי תבחר יהיה לפי מצע לרוב.
תנועת הרק לא ביבי אומרת שהוא פשוט כישלון וכל אחד יהיה יותר טוב ממנו, אבל זה לא אומר שבוחרים רנדומלית

זה נשמע נחמד בתיאוריה, אבל בפועל כשאתה אומר רק לא ביבי זה אומר אחד מתוך הרבה, וזה אומר לשים פתק כלשהו בקלפי. מי תבחר יהיה לפי מצע לרוב.
דווקא מה שאתה אומר נשמע טוב בתיאוריה, בפועל אנשי ה"רק לא ביבי" רצו לחזק את המפלגה החזקה שהיא לא הליכוד אז הייתה להם רק אופציה אחת.
מי שבחר במפלגות הקטנות כנראה בחרו לפי מצע כמו שאתה אומר

רוב מי שמצביע לא לליכוד מצביע על בסיס מצע או אידיאולוגיה של מפלגה, לא סתם בשביל לעשות דווקא לביבי
פה אתה טועה
מוזמן לדבר עם פווארליפטינג הוא יגיד לך שהוא מצביע רק לא ביבי
יותר מזה לאן נראה לך כל המשאל האמיתי הלכו ממרץ העבודה וכו? נראה לך הם פנו ימינה או עשו הכל רק כדי שביבי לא יבחר?
לעומת זאת מי שמצביע לביבי בשנים האחרונות עושה זאת נטו מ"רק ביבי", כי אין לו שום דבר אחר
או שמאמינים בדרך שלו?
אוקיי אז אם אין לו שום אלטרנטיבה לביבי הוא לא צריך להצביע בכלל?
המחסור במצע זה לא רק הוכחה לזה שהבוחרים שלו בוחרים בו רק בגלל הרגש ואין להם מושג באמת למען איזו אידיאולוגיה הם מצביעים (ואני לא מזלזל באינטליגנציה שלהם, אמא שלי היא מצביעת ביבי), ומצביעים לו בעיקר מרגשות הפחד שביבי נותן להם ממה יקרה אם מישהו אחר יבחר, אבל זו גם הוכחה שביבי מזלזל במצביעים שלו, כי הוא אפילו לא מוכן להעמיד פנים שיש לו מצע כלשהו
אני חוזר על עצמי בפעם המי יודע כמה
1. אף אחד לא קורא מצע
2. אם אתה מבין מה המצע של ביבי הבעיה אצלך לא אצל ביבי
3. גם אם היה מצע היית אומר שכולו שקרים אז מה זה משנה?
דווקא מה שאתה אומר נשמע טוב בתיאוריה, בפועל אנשי ה"רק לא ביבי" רצו לחזק את המפלגה החזקה שהיא לא הליכוד אז הייתה להם רק אופציה אחת.
אני מבקש ממך לא לבלבל אותו עם העובדות

והם עדיין חלק מהרק לא ביבי

מוזמן לדבר עם פווארליפטינג הוא יגיד לך שהוא מצביע רק לא ביבי
והוא המייצג הרשמי? שאני אבין למי לכוון את הצרות שלי

או שמאמינים בדרך שלו?
שהיא?
הוא בעד סיפוח אבל לא סיפח שום דבר.
הוא נגד ההתנתקות אבל הצביע בעד.
הוא בעד החילונים אבל דאג רק לחרדים.
אם הייתי יוצא מהבית עם מפה כמו המפה הפוליטית שלו לא הייתי מוצא את הדלת

אוקיי אז אם אין לו שום אלטרנטיבה לביבי הוא לא צריך להצביע בכלל?
אם ביבי מייצג אותו הכי טוב שיצביע לביבי, ואם לא, אז למי שכן

1. אף אחד לא קורא מצע
אתה לא קורא מצע, הרבה לא קוראים מצע, אל תכליל

2. אם אתה מבין מה המצע של ביבי הבעיה אצלך לא אצל ביבי
אי אפשר להבין את מה שלא קיים

3. גם אם היה מצע היית אומר שכולו שקרים אז מה זה משנה?
לפחות מצע נותן לך רמה מסויימת של אחריות כלפי הבוחרים, הם יודעים מה לצפות ממך.
אי אפשר לשקר אם לא הבטחת כלום, ועדיין ללא מצע ביבי משקר

א. חלק זה לא רוב.
ב. לא בהכרח
בקיצור רק לא ביבי מתפזר על הרבה מפלגות.
גם רוב העם רוצה את מה שביבי מבטיח אבל לא מקיים, וזה מה שגנץ הבטיח

גם לפני חשבתי שהוא חמור גדול. מישהו שהרוב המוחלט של הקמפיין שלו זה רק דגש על זה שהוא לא ביבי משום מה לא נותן לי תקווה מהתחלה
הוא ימכור את המדינה לפלסטינים רק שלא יהיה סיפוח שטחים אלינו

והוא המייצג הרשמי? שאני אבין למי לכוון את הצרות שלי

שהיא?
הוא בעד סיפוח אבל לא סיפח שום דבר.
הוא נגד ההתנתקות אבל הצביע בעד.
הוא בעד החילונים אבל דאג רק לחרדים.
אם הייתי יוצא מהבית עם מפה כמו המפה הפוליטית שלו לא הייתי מוצא את הדלת

אם ביבי מייצג אותו הכי טוב שיצביע לביבי, ואם לא, אז למי שכן

אתה לא קורא מצע, הרבה לא קוראים מצע, אל תכליל

אי אפשר להבין את מה שלא קיים

לפחות מצע נותן לך רמה מסויימת של אחריות כלפי הבוחרים, הם יודעים מה לצפות ממך.
אי אפשר לשקר אם לא הבטחת כלום, ועדיין ללא מצע ביבי משקר

בקיצור רק לא ביבי מתפזר על הרבה מפלגות.
גם רוב העם רוצה את מה שביבי מבטיח אבל לא מקיים, וזה מה שגנץ הבטיח

Aanmelden of registreren om te bekijken

נראלי ראו אותך בשידור חי שם בין כל המפגינים 📢

אולי זה ייתפס בעיניך כלא מוסרי.
אבל בעיניי, הקרבה של חייל יהודי לצורך מניעת מוות של אזרח של מדינת אויב, גם אם הוא חף מפשע, אינה מוצדקת, בשום תסריט!!

קוראים לצבא שלנו, צבא הגנה לישראל, אם הקרבת חייל כדי להגן על אזרח מדינת אויב, מה עשית בזה, איזה הגנה ואיזה לישראל..

גרמת לכאב בעם, ולשם מה? מה יגידו לאמא של החייל, הבן שלך גיבור, בזכותו לא מתו אזרחים חפים מפשע של מדינת אויב?

אני חושב שאני ואתה מפרשים את המילה מוסריות בצורה קצת שונה.

ואם החייל לא יהודי, חלילה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית