הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אתם רצים עם מסיכה בחוץ או אפשר בלי?

• פותח/ת השרשור zivmil
  • פורסם בתאריך

zivmil

משתמש מתחיל
106
46
נק' מוניטין:
63
106
46
היי, התחלתי לשלב אירובי בנוסף לכוח בשביל ירידה באחוזי שומן. האירובי האהוב עלי זה ריצה. שאני בחוץ הרבה הולכים עם מסיכה אבל לרוץ זה קצת מבאס עם מסיכה על הפנים. לא מצליח למצוא עם כל הבלאגן של ההנחיות אם אני ריצה אני צריך לשים מסיכה או זה פתור? ןבקטע בריאותי עזבו חוקים נראה לכם לייתר ביטחון לשים אם אני רץ? או זה חסר משמעות? אני משתדל לחלוף על פני אנשים כמה שיותר מהר במהלך הריצה.

מסכה בחוץ זה מפגר וחסר היגיון, הנחיה סתמית ביותר
מה אתה חשוב על מסיכה בכללי? אני כרגע לא יודע מרוב מלא מחקרים סותרים חלק אומרים שזה עוזר חלקית חלק אומרים שלא עוזר וחלק אומרים שאף מריע את המצב

מה אתה חשוב על מסיכה בכללי? אני כרגע לא יודע מרוב מלא מחקרים סותרים חלק אומרים שזה עוזר חלקית חלק אומרים שלא עוזר וחלק אומרים שאף מריע את המצב
אין מחקרים סותרים, בהתחלה חשבו שזה לא יהיה מספיק כדי לעזור ואפילו יזיק מחקרים שבאו אחר כך הראו שהן עושות הבדל משמעותי

למה שתיגע בפנים כל כך הרבה?
ומה הבעיה לשטוף ידיים או לחטא אותן לפני שאתה נוגע בעיניים, פה או אף?
אל תדבר על למה ש
מציב לך עובדות אני ועוד הרבה שדיברתי איתם על זה נוגעים בערך פי 3 בפנים עם מסיכה (מגרד לא נוח מזיזים וכו וכו) ובמקרה כזה שאני חושב שהרוב ככה לא מבין איך מסיכה עוזרת

אל תדבר על למה ש
מציב לך עובדות אני ועוד הרבה שדיברתי איתם על זה נוגעים בערך פי 3 בפנים עם מסיכה (מגרד לא נוח מזיזים וכו וכו) ובמקרה כזה שאני חושב שהרוב ככה לא מבין איך מסיכה עוזרת
אין שום בעיה לגעת במסיכה כל עוד אתה לא מלקק את האצבעות מיד אחרי או דוחף אצבע לעין.
תדאג לא לגעת בריריות עם ידיים מלוכלכות, ואם יש לך מסכה על הפנים כבר סגרת 2 איברים ריריים, נשאר רק לא לגעת בעיניים עם ידיים מלוכלכות, זה פשוט אומר לשטוף ידיים ולחטא אותן יותר בתכיפות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית