עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הייתי אומר יותר לכיוון הבטןאגב צריך להביא את הידיים בפעולת המשיכה לכיוון הבטן התחתונה או לכיוון מפתח הלב?
ניסיתי מה שאמרת חזה החוצה גב ישר מרפקים מובילים תנועה לצידי הגוף ולקחתי את החתירה לכיוון הבטן התחתונה כמו שאמרת וגיליתי שאני יכול לחתור ככה הרבה יותר בקלות משקלים שעם לחתור לכיוון מפתח הלב הייתי נקרע.לא. בחתירה בכבל בישיבה מנח הגב צריך להיות אנכי לרצפה.
למען פיתוח הרחב-גבי תנסה לחתור את הכבלים למותן (או לפחות לבטן התחתונה) ולא למפתח הלב.
חתירה למפתח הלב תערב יותר את הבייספס והטרפזים.
נשענים אחורה בפולי עליון כדי לערב שרירים בגב העליון ולהיות בפוזיציה חזקה יותר, זה לא תקף לחתירה.
ניסיתי מה שאמרת חזה החוצה גב ישר מרפקים מובילים תנועה לצידי הגוף ולקחתי את החתירה לכיוון הבטן התחתונה כמו שאמרת וגיליתי שאני יכול לחתור ככה הרבה יותר בקלות משקלים שעם לחתור לכיוון מפתח הלב הייתי נקרע.
הגיוני או פאק בטכניקה?
זה לא לא הגיוני.ניסיתי מה שאמרת חזה החוצה גב ישר מרפקים מובילים תנועה לצידי הגוף ולקחתי את החתירה לכיוון הבטן התחתונה כמו שאמרת וגיליתי שאני יכול לחתור ככה הרבה יותר בקלות משקלים שעם לחתור לכיוון מפתח הלב הייתי נקרע.
הגיוני או פאק בטכניקה?
משמע שזה לא בהכרח טכניקה לקויה אלא שימוש בשריר חזק יותר?זה לא לא הגיוני.
יכול להיות הטכניקה הקודמת הייתה לקויה והנוכחית עזרה לתקן את המיינד מאסל קונקשיין (למשל הפעלה גבוהה יותר של הלאטס באופן כללי).משמע שזה לא בהכרח טכניקה לקויה אלא שימוש בשריר חזק יותר?