הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טחינת השיבולת שועל לאבקה מורידה את הערכים התזונתיים ?

• פותח/ת השרשור AlonZa
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
שמע הבישול כן אז מלא ישרטו על זה שאם טחינה של השיבולת גם
אני מדבר רק על טחינה, לא בישול.
אני שם בשייקר שאיתו אני מכין את השייק וטוחן לאבקה אבקתית במיוחד. זה בטוח לא מפחית מהערכים? ולמה בישול כן מפחית מהערכים?

אני מדבר רק על טחינה, לא בישול.
אני שם בשייקר שאיתו אני מכין את השייק וטוחן לאבקה אבקתית במיוחד. זה בטוח לא מפחית מהערכים? ולמה בישול כן מפחית מהערכים?
מה שהוא אומר זה לא נכון.
תבשל תגרוס לא משנה זה אותם ערכים.
זה כמו בוטנים וחמאת בוטנים same shit

• פותח/ת השרשור
מה שהוא אומר זה לא נכון.
תבשל תגרוס לא משנה זה אותם ערכים.
זה כמו בוטנים וחמאת בוטנים same shit
בטוח ? עכשיו עוד פעם טחנתי שיבולת שועל והיא קצת התחממה וגם הסכינים התחממו ?
בטוח 100% הערכים נשארים אותו הדבר ולא יורד אפילו במעט ?
ופעם שמעתי שאם מבשלים אז הערכים כן יורדים אבל בכ"מ אני רק טוחן לאבקה אז מקווה מאוד שהטחינה לא פוגעת בערכים..

בטוח ? עכשיו עוד פעם טחנתי שיבולת שועל והיא קצת התחממה וגם הסכינים התחממו ?
בטוח 100% הערכים נשארים אותו הדבר ולא יורד אפילו במעט ?
ופעם שמעתי שאם מבשלים אז הערכים כן יורדים אבל בכ"מ אני רק טוחן לאבקה אז מקווה מאוד שהטחינה לא פוגעת בערכים..

תגיד לי הכל בסדר איתך?
מה זה משנה??? אם למשל קניתי חצי ק״ג קוואקר גרוס וחצי ק״ג קוואקר טחון, הערכים יהיו שונים?

• פותח/ת השרשור
תגיד לי הכל בסדר איתך?
מה זה משנה??? אם למשל קניתי חצי ק״ג קוואקר גרוס וחצי ק״ג קוואקר טחון, הערכים יהיו שונים?
הכל בסדר איתי, סך הכל רציתי לוודא שהשיבולת שועל לא מאבד מהערכים אחרי שאני טוחן אותו בבלנדר. תודה לכל מי שענה

בטחינה לא מאבדים שום דבר, בבישול הויטמינים מאבדים לאט לאט מהערכים, אבל זה גם לא כזה פשוט ולוקח הרבה חום והרבה זמן, עד שתסיים לבשל אתה כנראה תאבד כמות קטנה מאוד של ויטמינים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית