עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Ipamorelin
אתה מאלה שאוהבים לצלם אה?מאז שגיליתי את הפפטידים זה די לגו בשבילי
צפה בקובץ המצורף 56720
באיזור שלי הרוב כשר ומקומות חדשים אפשר תמיד לקנות בסופר או לברר לגבי כשרות שאלה שתיים ואתה מבין עם מה יש לך עסק
תיקנתי לך ילדחייב לשמור במקרר כדי שלא יהיה בעיות
וואלה אוהב לצלם אבל כמעט ולא יוצא לי, שאתה מצלם אתה קולט פתאום מה יש לך בידייםאתה מאלה שאוהבים לצלם אה?
תיקנתי לך ילד
בשביל זה יש עיניים לא ?שאתה מצלם אתה קולט פתאום מה יש לך בידיים
מסכים עם הדעה שלך, אבל הרגע בא והולך, ולפעמים כדאי ואפשר לתעד כדי שתוכל להיזכר או לספר לנכדים שלך על הרגע שהיהבשביל זה יש עיניים לא ?
אני דווקא מחזיק בדעה ההפוכה..לחיות את הרגע ולא מבעד למצלמה
(ואם כבר,אצלם את האישה שאני אוהב-לא את החומרים שאני אוהב)
אבל זה רק אני
מסכים עם הדעה שלך, אבל הרגע בא והולך, ולפעמים כדאי ואפשר לתעד כדי שתוכל להיזכר או לספר לנכדים שלך על הרגע שהיה
השיא שלי במתח בזמנו היה 25 שהייתי נערכל מי שעושה כאן מתחת ל10 מתח לא מורשה להגיב כאן יותר.
חשבתי אמרת שמי שעושה פחות מ10 מתח לא יכול להגיב כאן''וזה היה המזרק האהוב עלי..רואים, זה מה שסבא שלכם הכי אהב''
השיא שלי במתח בזמנו היה 25 שהייתי נער
עכשיו נותן אולי 15 בלחץ
אבל בעתיד הלא רחוק ה15 בלחץ יהיה 15 עם משקל נוסף
חשבתי אמרת שמי שעושה פחות מ10 מתח לא יכול להגיב כאן
מזרק אהוב? מה שהיה הכי זול איפה אתה אח...
שיטכל מי שעושה כאן מתחת ל10 מתח לא מורשה להגיב כאן יותר.
שיט
ביי
גלגול אחר25 מתח...כיתה ח' היו זמנים.
וואלה זה יש מצב15 מקבילים? אזהרה אחרונה
היום יכול לתת 15 מקבילים, לפני כמה שבועות זה היה פעם ראשונה בחיים שלי שעשיתי מקבילים, שנתתי את ה25 מתח בזמנו לא הצלחתי אפילו מקבילים אחד, לא הבנתי איך זה עובד..15 מקבילים? אזהרה אחרונה
קח אותי 10-15 קילו פחות ואני עושה את זה (עשיתי בעבר)השיא שלי במתח בזמנו היה 25 שהייתי נער
תתחיל אתמול את הסייקל/לעלות על תזונה הולמתקח אותי 10-15 פחות ואני עושה את זה
אני לא בענייניםהסייקל
אני די בכיווןתזונה הולמת
תוריד ק"ג בשבוע תוך שמירה וצבירת שריר מקסימלית, תוך 3 חודש אתה שםאני לא בעניינים
אני די בכיוון
דיברנו על זה כבר,אני עם מטרות שונות חביביתוריד ק"ג בשבוע תוך שמירה וצבירת שריר מקסימלית, תוך 3 חודש אתה שם
יש לך זמן פנוי, תנצל אותו להתקדם שם ולשפר עמדות, ותן בראש אח, בהצלחה!דיברנו על זה כבר,אני עם מטרות שונות חביבי
אגב,זה הקצב כרגע (חצי-קילו בשבוע)