הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זה עדיף משכיבות סמיכה?

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
שקלתי לקנות טבעות בשביל שאוכל להתאמן יותר רציני בחזה כי לכל השרירים הצלחתי למצוא אלתורים חוץ מלחזה שנשארתי עם שכיבות סמיכה
אז ראיתי תבחור הזה ביוטיוב ויש לי כבר גומיה בבית הוא טוען שזה מדמה את הלחיצת חזה וגם אני שונא שכיבות סמיכה ואני מרגיש שאני לא מתקדם
זה עדיף לדעתכם?

זה יכול להית יעיל יותר כי טווח התנועה גדול וחופשי יותר, ואפשר להגדיל את ההתנגדות מעבר למשקל גוף

יש לכל גומייה טווח מסווים של עומס שהיא תעמוד בו. תלוי גומייה.

אני הייתי אישית פשוט עושה שכיבות סמיכה רגילות כאשר הגומייה נאחזת בשני הידיים ורצה מאחורי הגב כדי ליצור עוד התנגדות על התרגיל הבסיסי, ומשתמש בגומיות לתרגילי בידוד יותר כמו פרפר.

לקשור את הגומיה יעיל עד נקודת הכשל שלה, אתה יכול לראות מספיק סרטונים ולהבין למה לא כדאי

• פותח/ת השרשור
יש לכל גומייה טווח מסווים של עומס שהיא תעמוד בו. תלוי גומייה.

אני הייתי אישית פשוט עושה שכיבות סמיכה רגילות כאשר הגומייה נאחזת בשני הידיים ורצה מאחורי הגב כדי ליצור עוד התנגדות על התרגיל הבסיסי, ומשתמש בגומיות לתרגילי בידוד יותר כמו פרפר.

לקשור את הגומיה יעיל עד נקודת הכשל שלה, אתה יכול לראות מספיק סרטונים ולהבין למה לא כדאי
עשיתי זה לא משהו
זה יכול להית יעיל יותר כי טווח התנועה גדול וחופשי יותר, ואפשר להגדיל את ההתנגדות מעבר למשקל גוף
אם אני יביא טבעות? בבית אין לי איפה אבל ליד הבית יש מתח מקבילים אז כאילו אפשרי אולי לתלות על המתח לא?
כדאי לקנות בשביל תרגילי החזה?
מי יודע כמה זמן נהיה בלי חדר כושר

אם אני יביא טבעות? בבית אין לי איפה אבל ליד הבית יש מתח מקבילים אז כאילו אפשרי אולי לתלות על המתח לא?
כדאי לקנות בשביל תרגילי החזה?
מי יודע כמה זמן נהיה בלי חדר כושר
אם יש לך אופציה זה טוב, זה נותן לך הרבה אופציות לכל שרירי הגוף כמעט

מגניב איזה טבעות כדאי? ויודע אולי מאיפה להזמין? אני יכול בכלל לתלות את זה על המתח בגן שעשועים?
איזה דגם בידיוק ומאיפה אני לא יודע, אבל קצת קשה לטעות בזה.
אתה יכול לתלות מאיפה שבא לך

לא.
אני משתמש בגומיה כחימום (לשימוש הזה היא די אפקטיבית למען האמת), לא מעבר לכך.

טבעות הן ציוד משתלם הרבה יותר.
תקנה טבעות עץ אולימפיות. יש כאלה בכמעט כל חנות ספורט (אפשר גם להזמין מהאינטרנט).
אתה יכול לתלות אותן בכל מקום, וניתן לעבוד איתן על כל שריר בפלג הגוף העליון. מחזה ובייספס ועד כתף אחורית וגב תחתון.
עם טבעות היכולת שלך להתקדם בעצימות היא גדולה עשרות מונים מכל ציוד אחר.

• פותח/ת השרשור
לא.
אני משתמש בגומיה כחימום (לשימוש הזה היא די אפקטיבית למען האמת), לא מעבר לכך.

טבעות הן ציוד משתלם הרבה יותר.
תקנה טבעות עץ אולימפיות. יש כאלה בכמעט כל חנות ספורט (אפשר גם להזמין מהאינטרנט).
אתה יכול לתלות אותן בכל מקום, וניתן לעבוד איתן על כל שריר בפלג הגוף העליון. מחזה ובייספס ועד כתף אחורית וגב תחתון.
עם טבעות היכולת שלך להתקדם בעצימות היא גדולה עשרות מונים מכל ציוד אחר.
מצוין עזרת לי להגיע להחלטה
אפשר גם לקצר או להאריך אותם בהתאם לגובה של המתח?
ומכיר חנות טובה שאפשר להזמין ממנה?

ומכיר חנות טובה שאפשר להזמין ממנה?
אני הזמנתי מפה: טבעות אולימפיות מעץ
הגיע תוך כמה ימים עם שליח עד הבית. הייתי שמח אם על הרצועות היו מופיעים מספרים שמראים מה הגובה של הטבעת כדי שיהיה יותר נוח לכוון אותן לאותו גובה אבל זה ממש בקטנה, חוץ מזה הן מעולות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית