הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאסה

• פותח/ת השרשור dd=
  • פורסם בתאריך

dd=

משתמש פעיל
422
0
נק' מוניטין:
0
422
0
אני רוצה לעשות מאסה נקייה (אני אחרי חיטוב) ישנה אפשרות כזו?
בנוסף אם משהו יוכל לצרף לי תוכנית אימונים שתתאים.
תודה רבה .

אני בן 18 כמעט ואני שוקל בערך 78 קילו!!!
מתאמן כמעט חצי שנה ומתוכה חודשיים SS
😃😃😃

לדעתי אין כזה דבר מאסה "נקייה", מאסה טובה ואיכותית עם הרבה שריר= עם נוזלים ושומן
אבל אומרים שמאסה נקייה אפשר בלי לעלות נוזלים עם דיאטות סטייל AD - הרבה שומן והרבה חלבון, 50>פחמימה

SS היא סבבה - אבל נראה לי שלמאסה נקייה נדרשת תוכנית תזונה. קשה מאוד לעלות במסת שריר בצורה אינטנסיבית בלי כמעט להוסיף שומן

אין ברירה, אתה תשמין קצת עוד הפעם בהנחה ואתה רוצה להיתחזק.
מאסה נקייה זה ביזבוז זמן, בהנחה ואתה באמת רוצה לעשות מאסה נקייה, ההיתקדמות שלך תהיה מאוד איטית.

אין ברירה, אתה תשמין קצת עוד הפעם בהנחה ואתה רוצה להיתחזק.
מאסה נקייה זה ביזבוז זמן, בהנחה ואתה באמת רוצה לעשות מאסה נקייה, ההיתקדמות שלך תהיה מאוד איטית.
תאכלס אם אין לו מטרות להיות מפתח גוף מקצועי או משהו והוא סתם רוצה קצת מאסה הוא יכול לעשות מאסה נקייה כמה שיותר סטייל מאסה ב CC\AD..

לא צריך לפחד מפחמימה יותר מדי, שלא יעבור את התחזוקה ביותר מדי וזהו.
אין סיבה טובה שבגללה תשמין בהנחה ואתה לא מפריז באוכל.

לא תוכל לעלות במסת שריר מבלי לעלות במסת שומן...פשוט מאוד.אל תפחד לעלות קצת בשומן.
אני מאמין שאתה יכול לחיות קצת בלי קוביות,אבל זה לא בטח לא אומר כרס.

כמובן שהעלייה ביחס שריר\שומן תלויה באחוז שומן ההתחלתי (כלומר מצבך הנוכחי),רקע אימונים,פרופיל הורמונלי,תזונה,התאוששות ואולי גם תוספים.

תמשיך ב-SS.

מציע לך לקרוא את המאמר האחרון של ריפטו המספק תשובה מפורטת במיוחד לשאלה ששאלת 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
חברה אני כבר חודשיים בתפריט ad אז זה לא הבעייה אלא אם יש לכם איזו תוכנית טובה להמליץ אני יפחית גם כמה שיותר פחמימות וss לא בא בחשבון ( תרגילים מצויינים אבל אין לי משהו שיוכל לתמוך ,להסביר לי אם אני עושה טוב או לא, במשקלים מעל 100 קילו שם ישנו סיכון)

חברה אני כבר חודשיים בתפריט ad אז זה לא הבעייה אלא אם יש לכם איזו תוכנית טובה להמליץ אני יפחית גם כמה שיותר פחמימות וss לא בא בחשבון ( תרגילים מצויינים אבל אין לי משהו שיוכל לתמוך ,להסביר לי אם אני עושה טוב או לא, במשקלים מעל 100 קילו שם ישנו סיכון)

כולנו למדנו לבד להרים
אל תהיה עצלן

• פותח/ת השרשור
לא אחי אתה לא מבין אני מעדיף דברים בלי הרבה סיכון כי אני יודע שבן אדם שעושה סקוואט לא נכון יכול להזיק לגוף שלו ואין מי שיוכל לתן אותי כי במכון כל מאמן חושב אחרת על סקוואט (למשל) או דדליפט גם.
אני רוצה אימון אחר מss אין שום אימון שאני יוכל לעשות מאסה "נקייה"? כי כולם ממליצים ss עשיתי ,התרשמתי לטובה אבל עכשיו אני מעדיף לעשות מאסה נקייה ואם ss זה קשה אז בבקשה תמליצו על תוכנית טובה.
תגיבו בבקשה תודה!!!!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
חח אתם חולים על ss , יש אפשרות לעשות ss אם AD ?
מאסה נקייה כאילו ולעלות פחות משקל כל אימון?
וכן אני הפסקתי ss אחרי 11 קליו בערך שהרוב היה נוזלים אבל גדלתי ממש יחסית למה שהייתי 😃

אחי אם אתה עושה SS בתוכנית תזונה AD אתה תעלה משקל פעם ב3 אימונים בערך...
אני יודע את זה כי ניסיתי את זה...התחלתי בנץ' אם 50 קילו במקסימום והיום עבר חודש והעלתי ל60-60 קילו שתכלס זה כלום.
התרגיל היחידי שהצלחתי להעלות בוא משקל בצורה משמעותית הוא הדדליפט- התחלתי אם 40 קילו והיום עבר חודש ואני מושך 100 קילו דדליפט...הקטע שהייתי אוכל אולי בין 100 ל 150 גרם פחמימה ביום בתקופה הזאת שזה לא כול כך הרבה...

• פותח/ת השרשור
כמה בערך עלית בשבוע?
אני לא לא לא רוצה לעלות הרבה בשומן ובמאסה מלוכלכת עולים הרבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית