עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שמישהו עובר אותי אני מפרגן לו כדי להגיע לאיפה שהוא ואפילו לעבור אותומה פתאום, קנאי
תפרגן לי שהבנצ'/דד/פרס שלי יותר גבוהים משלךשמישהו עובר אותי אני מפרגן לו כדי להגיע לאיפה שהוא ואפילו לעבור אותו
אם אני מקנא זה רק מרחיק אותי משם
במקרה שלך, אין מה לקנאות ואין מה לפרגן כי פשוט אין.
תשתף אותי בסרטון שאתה מרים את ה200 שלך תקבל פרגוןתפרגן לי שהבנצ'/דד/פרס שלי יותר גבוהים משלך
בכל מקרה תמשיך לקנא במהירות ריצה שלי וזה היה מדוד על ידי המורה לספורט שלוחץ בדיוק על המאית שנייה על הסטופר בטח אצל מדדו לא טוב
אוקיי החלטתי שאני לא צריך את הפרגון שלךתשתף אותי בסרטון שאתה מרים את ה200 שלך תקבל פרגון
שאלחנן אמר שעברת אבל עם רצועות פרגנתי לך, רוצה פרגון שתף סרטון, בנתיים אתה מדבר הרבה בעיקר
המדידה אצלי מדוייקת והיו לי כמה פעמים בודדות שנתתי 7.08 7.13 בריצות קודמות, הייתי טוב בספרינטים.
לגבי לקנאות בך, אין לי מה לקנאות במשהו שאיננו.
שעון, הוא הביא שעון טאץ', בזמנו שזה היה חדש כי לטענתו זה מדוייק יותר, הייתי גם בתחרויות של 2000, 1200, ו600 מטראוקיי החלטתי שאני לא צריך את הפרגון שלך
איך מדדו אצלך?
יפה אם ככה היה. אולי שווה בכל זאת לשקול לחזור אל אליהו באמת אם תיפטר בעית השקילה.אני מסכים איתך שזה אולי לא אמור לשנות למארגנים יתרונות כאלו ואחרים למתחרים מסוימים אם הכל לפי התקן. אולי זה פשוט נסיון של אליהו להיות דומה לIPF, לא יודע.
הנה הרשימה של המתחרים מהתחרות שאתה השתתפת. יש כאן 37 מתחרים זה בלי המתחרים שנפסלו על סטרואידים או שלא עבור בשום כניסה בתרגיל מסוים, ובלי מתחרי הבנץ'. היו בכללי 50 מתחרים.
היד שאוחזת בברזל: אליפות ישראל לפאוורליפטינג מנוטר סטרואידים, ירושלים, 4.7.2019: תוצאות!
בתחרות השניה היו 80.
יש לי הרבה ביקורת על אופן הארגון וההתנהלות של גל, אבל מה שבטוח שהיום הוא לא ישקיע לא רבע ממה שהשקיע בעבר, וזה יהיה אם יהיה עוד יותר גרוע מהתחרויות הקודמות שלו.
ובתחרויות הקודמות שלו אתה מעט טועה במספרים, אני לא חושב שהוא אי פעם הגיע ל50 מתחרים.
ודיברתי עם מתחרים רבים, זה לא הפרסים, זה הבדיקות. הרבה הגיעו בלי מטרה לנצח, רק בגלל בדיקות.
התחרתי אחרי רצף פציעות כשעוד לא לגמרי חזרתי לעצמי מהשיא שלי ב2017. מעבר לכך השקילה הרסה לי לגמרי את התחרות כמו שאמרתי. התכנון שלי לתחרות במקור היה 235-240 סקוואט, ו145-150 בנץ.מה קרה לסקוואט בתחרות?
וגם המשקלים של גופט נמוכים ביחס למה שהוא עושה במכון לא?
כן שכחתי לרגע כמה מדויק זה מורה לספורט שלוחץ על כפתור בכל מקרה עשיתי 6.68שעון, הוא הביא שעון טאץ', בזמנו שזה היה חדש כי לטענתו זה מדוייק יותר, הייתי גם בתחרויות של 2000, 1200, ו600 מטר
ב60 שמו אותי בשליחים אבל אחרון, אני זוכר שאנשים שם רצו אחריי כדי להגיד לי להפסיק לתת ספרינט כי המשכתי לרוץ הרבה יותר מ60 מטר כי הייתי אחרון ולא היה למי להעביר את המקל שם ב ספרינט אבל זה היה רגע יפה ומרגש שלא יסולא בפז
היינו אחלה של קבוצה שם והיינו לוקחים מקום ראשון בכיף אם ל__השם שמור במערכת__ לא היה מפיל את המקל במעבר
בגלל זה רצתי בלי להפסיק כי היה לי כל מיני עצבים להוציא שם
יש איזו תחרות?מתכנן לתת prים עוד שבועיים בכל ההרמות.
לא. פשוט מסיים בלוק ריאליזציה עם סינגלים במכוןכן שכחתי לרגע כמה מדויק זה מורה לספורט שלוחץ על כפתור בכל מקרה עשיתי 6.68
יש איזו תחרות?
נשים עריכהכן שכחתי לרגע כמה מדויק זה מורה לספורט שלוחץ על כפתור בכל מקרה עשיתי 6.68
יש איזו תחרות?
אם אתה ברמה של ת'ור (דד 501) אבל בקטע 'ישראלי' אתה יכול לעשות את שיא ישראל אצלך במכון או בבית ואף אחד לא יערער עליךלא. פשוט מסיים בלוק ריאליזציה עם סינגלים במכון
כן אחי?אלא אם כן קוראים לך אלכס
זה ששברת שיא ישראל של נשים כשהיית בכיתה ד ובלי להתאמן שנים על גבי שנים על זה לא מעלה אצלך חשד שאולי רק אולי התוצאות שלך לא מדויקות?דיאנה ויסמן, מחזיקה בשיא הישראלי - 7.32 שניות. השיא נקבע בגלאזגו ב-2 במרץ 2019
כן אחי?
זה ששברת שיא ישראל של נשים כשהיית בכיתה ד ובלי להתאמן שנים על גבי שנים על זה לא מעלה אצלך חשד שאולי רק אולי התוצאות שלך לא מדויקות?
חחח לרגע שכחתי שאתה טמבל אז חשבתי על להתווכח איתך עכשיו נזכרתי שלהראות לך עובדות לא מבלבל אותך אפילו טיפהאני כן התאמנתי בשביל השיא שלי, ריצות ו ספרינטים שאני משחק כדורגל, ושיחקתי הרבה כדורגל, בכיתה ד הייתי נותן 7.3
כמה שנים אחרי בכיתה ט בערך אם אינני טועה היה לי את ה7.03
ואם הייתי מתאמן ספציפית על זה או שהיו שולחים אותי למקום מקצועי בשביל זה אז הייתי גם עושה את שיא ישראל בזה, בלי להתבלבל.
אני זוכר שבזמנו היה סיפור על איזה ילד שמת בריצת 60 מטר ולא היה הרבה זמן שלא לקחו אותנו לרוץ
אתה שינית את השם משתמש שלך כדי לעזור לטרול שלך להיות יותר מוצלח, ואני הטמבל פה?חחח לרגע שכחתי שאתה טמבל אז חשבתי על להתווכח איתך עכשיו נזכרתי שלהראות לך עובדות לא מבלבל אותך אפילו טיפה
אוקיי מר אצן מכיהת ט רק גדלת והתחזק בטוח שלרדת מתחת 7 לא יהווה בשבילך בעיה מציע לך להתחיל להתאמן בקל אתה שובר את שיא העולם חבל על הזמן שלך לך מהר לווינגיטאתה שינית את השם משתמש שלך כדי לעזור לטרול שלך להיות יותר מוצלח, ואני הטמבל פה?
ואתה עוד שולח אנשים לאבחונים חחחחחח
האירוניה מתה.
זה אפשרי כי הכל אפשרי חוץ ממך להפסיק להיות טרול, זה כבר מסובך..אוקיי מר אצן מכיהת ט רק גדלת והתחזק בטוח שלרדת מתחת 7 לא יהווה בשבילך בעיה מציע לך להתחיל להתאמן בקל אתה שובר את שיא העולם חבל על הזמן שלך לך מהר לווינגיט
*רוץ
אם אני אביא שופטים ואעשה במכון שלי תנאי תחרות איך בדיוק זאת לא תחרות לפי ההגדרה של פווארליפטינג? אולג עושה תחרויות במכון שלו למשל. האם לא צריך להחשיב אותן?נשים עריכה
דיאנה ויסמן, מחזיקה בשיא הישראלי - 7.32 שניות. השיא נקבע בגלאזגו ב-2 במרץ 2019
גברים עריכה
אלכס פרחומובסקי, מחזיק בשיא הישראלי - 6.68 שניות. השיא נקבע בסמרה ב-21 בפברואר 1999.
אלא אם כן קוראים לך אלכס אתה שקרן מדופלם כי אלו הם שיאני ישראל.
לצורך רפרנס, זה שיא העולם
6.34 כריסטיאן קולמןארצות הברית 19 בפברואר 2018 אלבוקרקי, ניו מקסיקו
אם אתה ברמה של ת'ור (דד 501) אבל בקטע 'ישראלי' אתה יכול לעשות את שיא ישראל אצלך במכון או בבית ואף אחד לא יערער עליך
אם אני אביא שופטים ואעשה במכון שלי תנאי תחרות איך בדיוק זאת לא תחרות לפי ההגדרה של פווארליפטינג? אולג עושה תחרויות במכון שלו למשל. האם לא צריך להחשיב אותן?
יש משהו בזה, אבל עד שלא התחרת אתה לא באמת מבין.אני דווקא אוהב לחץ תחרות בדרך כלל מוציאים תוצאות יותר טובות בגלל התחרות
אתה לא יודע כמה נפסלים בגלל שבורח להם המוט מהידיים.לא מבין למה לא לעשות עם רצועות גם בתחרות
פעם הבאה תחשוב עלייש משהו בזה, אבל עד שלא התחרת אתה לא באמת מבין.
נתתי 295 דדליפט כששיא מכון שלי היה 290. אבל בסקוואט דווקא היה קשה יותר הלחץ, לדייק בכל שלבי הטכניקה עם קהל ושופטים. ובראש שלי אני פשוט לא סגור מה העומק הנדרש כדי לעבור.
הייתי מסכים איתך אם לא היה מותר אוק גריפ כי זה פשוט מי מוכן להקריב את האגודל שלואתה לא יודע כמה נפסלים בגלל שבורח להם המוט מהידיים.
רצועות ימנע הרבה פסילות.
זה חלק מאתגר הכוח, חוזק של אחיזה. כמו שאין שימוש ברצועות ברכיים או חליפות לחץ בתחרויות שלנו.
אז תתחיל להתרגל לאוקי גריפ.פעם הבאה תחשוב עלי
הייתי מסכים איתך אם לא היה מותר אוק גריפ כי זה פשוט מי מוכן להקריב את האגודל שלו
אני אישית לא אוהב אחיזה משולבת (פעם ניסיתי ב100 קילו לא היה נוח ופרשתי מזה)