עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האגודלים שלי חשובים לי מידיאז תתחיל להתרגל לאוקי גריפ.
אז תתכונן ל100 ק"ג דדליפט.האגודלים שלי חשובים לי מידי
תגיד, מגנזיום על הידיים לא עוזר שם לשפר עמדות?אז תתכונן ל100 ק"ג דדליפט.
כן, קצת.תגיד, מגנזיום על הידיים לא עוזר שם לשפר עמדות?
אחיזה רגילה ללא הוק גריפ באמת מגבילה אותך בכמה שאתה יכול להרים? אין אנשים שהוכיחו אחרת?כן, קצת.
אבל לא מספיק למי שמחזיק באחיזה רגילה.
זה בעיקר יעיל לאחיזה משולבת ואוק גריפ.
תחפש ותראה לי אחרת.אחיזה רגילה ללא הוק גריפ באמת מגבילה אותך בכמה שאתה יכול להרים? אין אנשים שהוכיחו אחרת?
קשוח לי לדעת כי קשה לדעת אם באחיזה שאינה מיקס, מי שמרים משתמש בהוק או לא..תחפש ותראה לי אחרת.
ממש לא קשוח.קשוח לי לדעת כי קשה לדעת אם באחיזה שאינה מיקס, מי שמרים משתמש בהוק או לא..
ממש לא קשוח.
יש לי גריפ מאוד חזק, ואני בספק אם אמשוך 200 באחיזה רגילה.
תפגוש מרימי דדליפט חזקים, אין בן אדם שלא מושך מיקס או אוק.
אני אפילו לא יודע למה אני מקיים איתך על זה דיון.
אולי גם נדון עם סקוואט זה מוט שמונח על הגב, או שדדליפט זה תרגיל של דחיקת חזה.
כי המוט עלה.צפה בקובץ המצורף 56999
הבחור בתמונה מושך בהוק גריפ? איך אתה מזהה?
כן אה? אמרת מלא פעמים? ועדיין קיימת דיון? איזה דיון? גררת את האמ אמא של כולנו לדיון איתך בשם הטרול, אפילו שינית את השם משתמש שלך לשיאן ישראל ב60 מטר..כמה פעמים אמרתי לעצמי את המשפט הזה
אני מוכן לחתום לך שהוא על הספקטרום
ידוע (אפילו בתור שמן)צפה בקובץ המצורף 57003
שנופל לחברה מאחורה המקל במעבר, ואז שנייה 2 להרים אותו ולחזור לתאוצה, זה זמן מאוד מאוד יקר במיוחד בתחרות של אצנים
איזה נעליים אין לך?😁ידוע (אפילו בתור שמן)
וזה רק מצפייה באולימפיאדה
למרות שהייתי רוצה להתאמן על ספרינטים במסלול מותאם
אפילו יש לי נעלי ספייקים מיוחדות לזה
תרוץ יחף בדיונותידוע (אפילו בתור שמן)
וזה רק מצפייה באולימפיאדה
למרות שהייתי רוצה להתאמן על ספרינטים במסלול מותאם
אפילו יש לי נעלי ספייקים מיוחדות לזה
נעלי עקב ואם דווקא יש לו אז אני מתחרט שהתייחסתי לסוגיה חחחחח 😆איזה נעליים אין לך?😁
תכלסאיזה נעליים אין לך?😁
לא מיטיב עם הכפות רגליים שליתרוץ יחף בדיונות
ניסיתי לא מזמן לשחק,לא פשוטמכיר את האלה שמפסיקים לרוץ לעבר הכדור שהוא מתקרב לקו חוץ? אז אם לא תהיה ממרימי הידיים האלה ותרוץ כמו פסיכי על כל כדור מצדי תיתקע בגדר או תקפוץ עליה כמה פעמים העיקר להגיע לכדור, מבטיח לך שאתה תשתפר ב ספרינטים יותר מאשר כל נעליים עם ספייקים, אגב מה זה בכלל?
ב
אגב מה זה בכלל?
לדברייךבכל מקרה כדורגל זה הגרסא הכיפית לאינטרוואלים בכל הקשור לספרינטים
אל תתחילנעלי עקב ואם דווקא יש לו אז אני מתחרט שהתייחסתי לסוגיה חחחחח 😆
ברעיון אפשר לתרגל בנץ' בלי לג דרייב כתרגיל עזר לשפר יציבות ולחזק כתפיים בבנץ', אבל זה רק תרגיל עזר.@elchonon תגיד, יש הקשתה וכאלה מתי שאתה עושה בנץ עם דמבלים
או ששם זה אחרת
לג דרייב? משהו, אשמח להרחבה בנושא, תודה
אגב, עשיתי היום אימון, עשיתי לג דרייב וכל מיני דגשים, כל פעם ברייס לפני שמוריד את המוט לחזה
המשקל עף למעלה יותר בקלות היה מעניין וכיף
אבל לא מקסמתי למרות שהיה פוטנציאל לעשות את זה, רציתי להינעל על טכניקה קודם
באיזה שיפוע לא תרצה הקשתה? חיובי או שלילי, ולמה?ברעיון אפשר לתרגל בנץ' בלי לג דרייב כתרגיל עזר לשפר יציבות ולחזק כתפיים בבנץ', אבל זה רק תרגיל עזר.
הלג דרייב ויציבות כתפיים כתוצאה מכך הם הבסיס לבנץ' וצריכים להיות נוכחים בכל סוג בנץ'.
ואותו דבר נכון להקשתה, רק שלפעמים קשה לקבל הקשתה גדולה בדאמבלים, ולפעמים בשיפוע לא תרצה להשתמש בהקשתה.
לג דרייב יוסיף לך הרבה לבנץ', אבל תיקח את הזמן להתרגל אליו.
פוש פרסזוכר שיש שם מיוחד לפרס עם צ'יטים