הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואט 220 ק"ג, בוקס סקוואט 210 ק"ג.

elchonon

משתמש על
13,513
13,610
נק' מוניטין:
8,167
13,513
13,610
חדרי כושר מזדמנים
סוף סמולוב סקוואט, הייתי רוצה לנסות יותר, אבל לבד בבית ובלי ספוטרים, ומגנים מעץ שהכנתי שעוד לא עברו בדיקת בטיחות (ואני בספק עם יעברו), זה כל מה שהיה לי אומץ לנסות.

• פותח/ת השרשור
עכשיו מחשב בראש כמה זה בצ'יפסים

התמונה עם הבומבה מאחור זה לפני חודש +
הכשל המצולם זה מאי שם ב2015

תתרגל כשל בלי וכשל עם
כי בהנחה שזה משקל כבד ואתה לקראת כשל,גם ספוטר לא יציל אותך (וגם תסכן אותו)
אני לא רואה את עצמי מנסה משקלים כבדים אצלי לבד.
יש לי חבר עם ציוד אליקו והכל, והוא ישמח לארח אותי בבית שלו לאימון. הוא הזמין אותי גם עכשיו, אבל אני מחובר לציוד שלי, נראה לי שאקפוץ אליו לPRים אמיתיים.

אבל יש לי לפחות חודשיים עד שבאמת המשקל יהיה כבד בסקוואט, עד אז יעלם הקורונה בעז"ה.

סיימתי סמולוב ביום חמישי האחרון. ביום ראשון עשיתי בוקס סקוואט קל ל5X5. וקצת דדליפט קל אחרי חודשיים כמעט בלי.

איך הרגיש הדדליפט?

אני זוכר שדי נחלשתי בתקופה ארוכה ללא

אבל לא נכשלתי בסקוואט כבר הרבה זמן, מאז שאין לי ספוטרים אני גם חייב להצליח ולא יכול להיכשל, וגם לא שם משקל כבד מידי. גם בסמולוב הייתי בלי ספוטרים.
השאלה אם אתה ככ בטוח לפני שאתה נכנס לחזרה, אגב נקודות בעייתיות יכולות להיות משהו מפתיע.

עוד דבר - אני לא בטוח עד כמה בכל שלב בסקוואט יש לך מספיק כוח בשביל לחזור מהכשל לתחתית בלי לאבד כיווץ, אם מבחינה שרירית אם מבחינת פוקוס

• פותח/ת השרשור
איך הרגיש הדדליפט?
היה סבבה, יקח לי מעט זמן להתרגל ולחזור, אבל בגדול מנוחה היה מצויין לי, עבדתי עליו עם נפח גדול יחסית לפני.
השאלה אם אתה ככ בטוח לפני שאתה נכנס לחזרה, אגב נקודות בעייתיות יכולות להיות משהו מפתיע.

עוד דבר - אני לא בטוח עד כמה בכל שלב בסקוואט יש לך מספיק כוח בשביל לחזור מהכשל לתחתית בלי לאבד כיווץ, אם מבחינה שרירית אם מבחינת פוקוס
עוד לא נכשלתי בשנה האחרונה בסקוואט, וגם לא בסמולוב, כרגע אני עושה בוקס סקוואט ופאוז סקוואט והיי באר לנפח, ככה שאני לא חושש מהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית