הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואט 220 ק"ג, בוקס סקוואט 210 ק"ג.

elchonon

משתמש על
13,513
13,610
נק' מוניטין:
8,167
13,513
13,610
חדרי כושר מזדמנים
סוף סמולוב סקוואט, הייתי רוצה לנסות יותר, אבל לבד בבית ובלי ספוטרים, ומגנים מעץ שהכנתי שעוד לא עברו בדיקת בטיחות (ואני בספק עם יעברו), זה כל מה שהיה לי אומץ לנסות.

איך שמתחשק לך, אני לא שופט.
אבל זה שם אצלי בסימן שאלה את כל חידושי התורה שאתה משתף או את חוות דעתך על רבנים.

ביהדות בשונה מחוכמות אחרות, צריך לקיים את התורה כדי שנחשיב את דעתך.
אם תחשיב את דעתי או לא זה עניין נטו שלך
אני מחשיב דברים של אנשים על פי מה שהם אומרים והצורה בה הם מציגים את דבריהם, בצורה מכבדת או מתנשאת או שרוצה להבין בהתאם, מבחינתי דרך ארץ קדמה לתורה באספקט הזה

את הצום אני צם, ואם אני שואל שאלות על בנץ במקום ללכת להגיד קינות זה לא עושה אותי יהודי פחות או יהודי יותר

לא חושב בכל מקרה שזה היום המתאים להגיד מי יהודי יותר ומי יהודי פחות, אחרי הכל אהבת חינם תשעה באב וכל זה..

אם תחשיב את דעתי או לא זה עניין נטו שלך
אני מחשיב דברים של אנשים על פי מה שהם אומרים והצורה בה הם מציגים את דבריהם, בצורה מכבדת או מתנשאת או שרוצה להבין בהתאם, מבחינתי דרך ארץ קדמה לתורה באספקט הזה

את הצום אני צם, ואם אני שואל שאלות על בנץ במקום ללכת להגיד קינות זה לא עושה אותי יהודי פחות או יהודי יותר

לא חושב בכל מקרה שזה היום המתאים להגיד מי יהודי יותר ומי יהודי פחות, אחרי הכל אהבת חינם תשעה באב וכל זה..
צודק, את דעתי אשמור לעצמי.
יהודי הוא יהודי למרות הכל.

ודרך אגב, דרך ארץ קדמה לתורה זה מחלוקת, ומדובר על מקצוע ועבודה, לא התנהגות.
סתם מצחיק אותי כשמצטטים גמרא במסכת ברכות בלי להבין אותה:sarcastic: לא אישי חלילה.

צודק, את דעתי אשמור לעצמי.
יהודי הוא יהודי למרות הכל.

ודרך אגב, דרך ארץ קדמה לתורה זה מחלוקת, ומדובר על מקצוע ועבודה, לא התנהגות.
סתם מצחיק אותי כשמצטטים גמרא במסכת ברכות בלי להבין אותה:sarcastic: לא אישי חלילה.
לעשות בנץ כהלכתו זה האמ אמא של העבודה בשבילי מבחינת החשיבות שאני מייצג לזה

קל וחומר אצלך שאתה בדרך הנכונה לכיוון של להרים 200 בנץ אח יקר

קח את התגובה שלי בצורה חיובית ואל תיכנס לקטנות במחילתא ממך, יודע איך הראש שלך עובד ולכן נאלץ לציין את זה אח
ואם תרצה הרחבה דרך ארץ קדמה לתורה – ויקיפדיה
ובקצרה, לתורה 70 פנים ופירוש כזה או אחר לא בהכרח היחידי לו.
ובאותו נושא..
אתה אומר שהשיפוע חיובי ושלילי אין שום צורך בהקשתה כי אז אתה למעשה מטרגט שריר אחר

אם כן, כיצד אתה שומר על הגב תחתון שם?
ברייס טוב ותו לא?

לעשות בנץ כהלכתו זה האמ אמא של העבודה בשבילי מבחינת החשיבות שאני מייצג לזה

קל וחומר אצלך שאתה בדרך הנכונה לכיוון של להרים 200 בנץ אח יקר

קח את התגובה שלי בצורה חיובית ואל תיכנס לקטנות במחילתא ממך, יודע איך הראש שלך עובד ולכן נאלץ לציין את זה אח
ואם תרצה הרחבה דרך ארץ קדמה לתורה – ויקיפדיה
ובקצרה, לתורה 70 פנים ופירוש כזה או אחר לא בהכרח היחידי לו.
ובאותו נושא..
אתה אומר שהשיפוע חיובי ושלילי אין שום צורך בהקשתה כי אז אתה למעשה מטרגט שריר אחר

אם כן, כיצד אתה שומר על הגב תחתון שם?
ברייס טוב ותו לא?
ברייסינג זה המפתח.

ברייסינג זה המפתח.
בברייסינג בבנץ אתה מיישם עקרונות של מעבר ללכוד את האוויר כל מיני קיוס כמו למעוך את כלוב הצלעות או שהדברים האלה טובים לסקוואט אבל בבנץ זה שונה?

שואל כי המכניקה שם התנועה טיפה שונה מאחר ואתה שוכב על ספסל והמשקל לא 'מועך' אותך או מעמיס בצורה ישרה על השלד, כמובן שיש עומס אבל לא כמו בסקוואט

בברייסינג בבנץ אתה מיישם עקרונות של מעבר ללכוד את האוויר כל מיני קיוס כמו למעוך את כתוב הצלעות או שהדברים האלה טובים לסקוואט אבל בבנץ זה שונה?
ברייסינג זה מורכב, אבל זה בדיוק כמו סקוואט לדעתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית