הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הזעת יתר

דניאלביטון10

משתמש קבוע
1,371
575
נק' מוניטין:
270
1,371
575
הקיצר אשמח מאודדד שאנשים שמזיעים רק אחרי שעה במכון לא יכנסו לפה
סתם שלא יגיבו
קיצר מה שאני בא להגיד זה שמי שיש לו את הבעיה שימליץ

בכל אופן משתמש באנדרוהיל פורטה איזה פעם בשבועיים מזיע דיי קצת בזכות זה אז זה אש (אפשר גם לא להזיע אם אתה עושה את זה באופן תדיר כמו פסיכופט, לא משנה) הקיצור אני מרגיש כאילו הריח של התכשיר נשאר עליי גם מקלחות אחריי מוזר ומציק רצח מצד 2 אולי פסיכולוגי וזה בהקשר לשאלה הראשונה
מה רמת החשיבות של הסבון גוף שאני משתמש בו? כי נראה לי מה שאני משתמש בו מאוד זול ובינוני

2. אני לא נוהג לשים דאודורנט/סטיק כי זה גורם לי להזיע יותר וזה מציק

מה התכשיר תכלס לריח טוב? כל הסטיקס והדאודורנטים הפשוטים חרא עבורי אני לא רוטשילד שאנסה את כולם

3. הבנתי שדאודורנטים שמכילים אלומיניום באמת יכולים לגרום למה שתיארתי ובלי אלומיניום דווקא לא, נכון או סקאם?

4. השלכות בריאותיות של שימוש ממושך באנדרוהיל נכון או סקאם?

5. צהל מתחשב במזיעי יתר?

זעה זה פליטת רעלים מהגוף, הרעלים צריכים לצאת.
לא רואה איך זה כדאי לחסום את זה עם תכשיר, הרי מוקדם או מאוחר מה שצריך לצאת ימצא את הדרך שלו.
iDry | הזעה בבית שחי | אנהידרול פורטה
אנהידרול פורטה מכיל אלומניום, זה בדיוק מה שחוסם את בלוטות הזעה ומונעים זעה. ובדורדורנט גם זה החומר הפעיל.
חלק מהתופעות לואי של אלומניום וחסימת זעה, זה דווקא זעת יתר במקום אחר בגוף או בזמן אחר. פשוט הזעה זה דבר חיוני.

למי שיש יותר רעלים בגוף, כנראה צריך להזיע יותר, וכמה שתחסום את זה, זה לא יועיל.

הפסקתי להשתמש בדורדורנטים, והדברים הטבעיים פשוט לא עובדים לדעתי. אני מתקלח כל יום, וברוך ה' אני מזיע פחות היום.

יש גם חומרים מאוד מסוכנים בסבון ובשמפו, אין על זה פיקוח בדיוק, והעור בהחלט סופג את זה. לכן אני משתמש בסבון טבעי בלי ג'אנק, ואני מאוד מרוצה מזה.

לדעתי לאופי האוכל שאוכלים יש קשר לזעה, הגוף מפריש רעלים מזעה, אז מאיפה הם מגיעים? לדעתי הכימיקאלים שלא נשארים בגוף לבנות תאים ולא משמשים לשום תפקוד פיזי בגוף שלנו, צריך להיפלט. וכמה שיותר חומרים כאלו המצב מחמיר. זה דעתי וראיתי שזה נכון עבורי.

לגבי השלכות ארוכות, לא עשו מחקרים רציניים כמו כל מוצרי הקוסמטיקה המסוכנים, אבל ההגיון והרבה אנשים מדווחים שזה מאוד מסוכן.

אני לא מזיע קצת, אני עדיין מזיע בצורה נחמדה. אבל פחות מאשר עם דורדורנט וחוסמי זעה, ולזעה שלי אין בכלל ריח, אישתי תעיד.

לא יודע אני מזיע אחרי כמה דקות וזה לא בעיה. בכל זאת.... אתה מתאמן... פעילות גופנית..... מאמץ..

לגבי צה"ל, אם תהיה קרבי זה רוב הסיכויים לא יעניין אותך, ותאכלס גם לא את צה"ל, למרות שאפשר להוריד פרופיל על ידיים מזיעות או משהו בסגנון

• פותח/ת השרשור
לא יודע אני מזיע אחרי כמה דקות וזה לא בעיה. בכל זאת.... אתה מתאמן... פעילות גופנית..... מאמץ..

לגבי צה"ל, אם תהיה קרבי זה רוב הסיכויים לא יעניין אותך, ותאכלס גם לא את צה"ל, למרות שאפשר להוריד פרופיל על ידיים מזיעות או משהו בסגנון
סליחה על הפויות טובה אבל אלו בידיוק סוגי התגובות שממש לא רציתי שירשמו

אני לא אבוא למישהו מדוכא ואגיד לו שמע אני פשוט חושב אופטימי, זה יעניין לו תביצה
לא רואה איך זה כדאי לחסום את זה עם תכשיר, הרי מוקדם או מאוחר מה שצריך לצאת ימצא את הדרך שלו.
אנהידרול פורטה מכיל אלומניום, זה בדיוק מה שחוסם את בלוטות הזעה ומונעים זעה. ובדורדורנט גם זה החומר הפעיל.
חלק מהתופעות לואי של אלומניום וחסימת זעה, זה דווקא זעת יתר במקום אחר בגוף או בזמן אחר. פשוט הזעה זה דבר חיוני.

הפסקתי להשתמש בדורדורנטים, והדברים הטבעיים פשוט לא עובדים לדעתי. אני מתקלח כל יום, וברוך ה' אני מזיע פחות היום.

יש גם חומרים מאוד מסוכנים בסבון ובשמפו, אין על זה פיקוח בדיוק, והעור בהחלט סופג את זה. לכן אני משתמש בסבון טבעי בלי ג'אנק, ואני מאוד מרוצה מזה.

לדעתי לאופי האוכל שאוכלים יש קשר לזעה, הגוף מפריש רעלים מזעה, אז מאיפה הם מגיעים? לדעתי הכימיקאלים שלא נשארים בגוף לבנות תאים ולא משמשים לשום תפקוד פיזי בגוף שלנו, צריך להיפלט. וכמה שיותר חומרים כאלו המצב מחמיר. זה דעתי וראיתי שזה נכון עבורי.

לגבי השלכות ארוכות, לא עשו מחקרים רציניים כמו כל מוצרי הקוסמטיקה המסוכנים, אבל ההגיון והרבה אנשים מדווחים שזה מאוד מסוכן.

אני לא מזיע קצת, אני עדיין מזיע בצורה נחמדה. אבל פחות מאשר עם דורדורנט וחוסמי זעה, ולזעה שלי אין בכלל ריח, אישתי תעיד.

ציטת בטעות פעמיים שיהיה.

ציטת בטעות פעמיים שיהיה.
אתה לא רוצה דעות שלא תואמת לדעה שלך? בכיף באסה זיעה רע

סליחה אם צתגובתי הייתה מסוג הדברים שממש לא רצית לשמוע.
אבל מסקרנות, איזה סגנון תשובה חיפשת?

• פותח/ת השרשור
נשמע שלא עפתם על הביקורת
1*LPaVhuzXXv2J1sc-d82xtA.png

הקיצר אשמח מאודדד שאנשים שמזיעים רק אחרי שעה במכון לא יכנסו לפה
סתם שלא יגיבו
קיצר מה שאני בא להגיד זה שמי שיש לו את הבעיה שימליץ

בכל אופן משתמש באנדרוהיל פורטה איזה פעם בשבועיים מזיע דיי קצת בזכות זה אז זה אש (אפשר גם לא להזיע אם אתה עושה את זה באופן תדיר כמו פסיכופט, לא משנה) הקיצור אני מרגיש כאילו הריח של התכשיר נשאר עליי גם מקלחות אחריי מוזר ומציק רצח מצד 2 אולי פסיכולוגי וזה בהקשר לשאלה הראשונה
מה רמת החשיבות של הסבון גוף שאני משתמש בו? כי נראה לי מה שאני משתמש בו מאוד זול ובינוני

2. אני לא נוהג לשים דאודורנט/סטיק כי זה גורם לי להזיע יותר וזה מציק

מה התכשיר תכלס לריח טוב? כל הסטיקס והדאודורנטים הפשוטים חרא עבורי אני לא רוטשילד שאנסה את כולם

3. הבנתי שדאודורנטים שמכילים אלומיניום באמת יכולים לגרום למה שתיארתי ובלי אלומיניום דווקא לא, נכון או סקאם?

4. השלכות בריאותיות של שימוש ממושך באנדרוהיל נכון או סקאם?

5. צהל מתחשב במזיעי יתר?

לגבי חמש אם יש לך אבחון רפואי, אז כן בהחלט יש התחשבות. בטוח
לרמ שלי היה הזעת יתר והוא קיבל כמה הטבות ופטורים, (הקלה בנעלי צבא, מקלחת ראשונה וכו)

אין פה אפילו אחד שיכול להזדהות ולדבר מניסיון?🫤
אני
גם שמן וגם מזיע ביום מה שאתה מזיע בשבוע
מסתובב כמעט תמיד עם עוד חולצה להחלפה

מה אתה עוד רוצה לשמוע?

לגבי צה"ל, שמעתי על הקלות בהזעות כף יד (לא מעבר)

נערך לאחרונה:
אני מתאמן ובאימון מגיע למצב שמזיע מכל חור אפשרי, אחרי אימון נכנס לסאונה יבשה מזיע גם שם מה ששכחתי להזיע באימון

כמובן דואג לשתות כמויות מכובדות של מים לתמוך בגוף

ושאר הזמן הזיעה לא נוראית בכלל

תזיע באימון כמה שאתה יכול, שאר הזמן, יהיה משחק ילדים ליד

• פותח/ת השרשור
אני
גם שמן וגם מזיע ביום מה שאתה מזיע בשבוע
מסתובב כמעט תמיד עם עוד חולצה להחלפה

מה אתה עוד רוצה לשמוע?

לגבי צה"ל, שמעתי על הקלות בהזעות כף יד (לא מעבר)
שאלתי למעלה כאילו חחח זה העוד שאני רוצה לשמוע

• פותח/ת השרשור
נראב שדי ענו לך פה על הכל

מחזק את הטענה על אלומיניום,תתרחק מזה
ועוד טיפ לשבת,בלי הרבה עמבה בדבוש אה?
נו אתם לא ילדים אתם יודעים איך זה עובד, להגיד למישהו תתרחק מx לא עושה כלום בלי רפרנס כלשהו שמצביע על קשר בין x לy. מחלה וואטאבר
אני מתאמן ובאימון מגיע למצב שמזיע מכל חור אפשרי, אחרי אימון נכנס לסאונה יבשה מזיע גם שם מה ששכחתי להזיע באימון

כמובן דואג לשתות כמויות מכובדות של מים לתמוך בגוף

ושאר הזמן הזיעה לא נוראית בכלל

תזיע באימון כמה שאתה יכול, שאר הזמן, יהיה משחק ילדים ליד
שמע זה ברור לך שאני ואתה אנשים שונים נכון?
אני מזיע גם סתם לשבת במזגן אפילו אם אני לא משתמש באנדרוהיל פורטה לצורך העניין

"שאר הזמן יהיה משחק ילדים ליד" מה קשור האימון בכלל דיימ

שמע זה ברור לך שאני ואתה אנשים שונים נכון?
אני מזיע גם סתם לשבת במזגן אפילו אם אני לא משתמש באנדרוהיל פורטה לצורך העניין

"שאר הזמן יהיה משחק ילדים ליד" מה קשור האימון בכלל דיימ

לפי מה שכתבת בפוסט המקורי, אני לפחות הבנתי שהבעיה היא הזעה באימון. אתה באמת חושב שלהזיע באימון זה בעיה? כי זה לגמרי טבעי, לא יודע איזה כוכב אינסטוש הכניס לך לראש שזה לא בסדר להזיע ולהסריח ולא להיראות כמו דוגמן באימון, אבל זה שטויות.

אם לא הבנתי נכון והבעיה היא הזעת יתר במנוחה אז זו בעיה רפואית שאתה יכל לפנות לרופא אם אתה רוצה דעה מקצועית, ויש לזה טיפול.

בינתיים, בתור מזיען קצת מעל הממוצע שמסריח אפילו בחורף הישראלי אני יכול להגיד שני דברים.
קודם כל תנסה דאודורנט סטיק של אולד ספייס (גם הסבוני גוף שלהם מעולים לדעתי). השתמשתי בתיכון אחרי שנים של ניסויי דאודורנטים שונים ובלתי מועילים בעליל והם עבדו לי ממש יפה.
אני זוכר שהפסיקו לייבא אותם לארץ וזה ממש ביאס אותי ושוב חזרה לי הבעיה אבל החזירו את הייבוא שלהם לא מזמן לסופר-פארם.

לאמצעים קצת יותר קיצוניים (נגד ריח)-כשאני הולך לעבודה אני שם סודה לשתייה בבית-שחי (כמו ששמים טלק) זה לא מונע הזעה אבל מבטל את הריח לגמרי ולא מכיל אלומיניום.
הבעיה שזה יכול להשאיר כתמים לבנים שזה יכול להיות לא נעים (עובד עם חולצה לבנה במסעדה חשוכה יחסית אז לא שמים לב)
ויכול לעורר גירוי אז אם אתה מנסה תשים בהתחלה ממש קצת. אבל למרות זאת זה היה פתרון מעולה בשבילי.

צר לי, אבל הגוף לא מפריש רעלים דרך הזיעה, הזיעה היא רק מנגנון בקרה טרמית.
אני מסכים שסוג הסבון יכול לשנות משהו, כי סבון שלא מתאים לסוג העור יכול לפגוע בו (חומציות ודברים כאלה) ואולי לפגוע קלות בבקרה הטרמית, אבל זה לא הבדל עצום.

לפותח הדיון, לגבי הזעה מהגוף אין הרבה מה לעשות (יש מה לעשות עם הזעה מוגברת מכפות הידיים והרגליים).
לגבי הריח זה עניין של חיידקים, אז תדאג לנקות את עצמך כמו שצריך, הורדת שיערות גוף יכול לעזור, בעיקר באיזורים המסריחים יותר, ולשים דיאורדורנט מיד אחרי המקלחת לפני שהחיידקים מספיקים להפיק ריח

• פותח/ת השרשור
לפי מה שכתבת בפוסט המקורי, אני לפחות הבנתי שהבעיה היא הזעה באימון. אתה באמת חושב שלהזיע באימון זה בעיה? כי זה לגמרי טבעי, לא יודע איזה כוכב אינסטוש הכניס לך לראש שזה לא בסדר להזיע ולהסריח ולא להיראות כמו דוגמן באימון, אבל זה שטויות.

אם לא הבנתי נכון והבעיה היא הזעת יתר במנוחה אז זו בעיה רפואית שאתה יכל לפנות לרופא אם אתה רוצה דעה מקצועית, ויש לזה טיפול.

בינתיים, בתור מזיען קצת מעל הממוצע שמסריח אפילו בחורף הישראלי אני יכול להגיד שני דברים.
קודם כל תנסה דאודורנט סטיק של אולד ספייס (גם הסבוני גוף שלהם מעולים לדעתי). השתמשתי בתיכון אחרי שנים של ניסויי דאודורנטים שונים ובלתי מועילים בעליל והם עבדו לי ממש יפה.
אני זוכר שהפסיקו לייבא אותם לארץ וזה ממש ביאס אותי ושוב חזרה לי הבעיה אבל החזירו את הייבוא שלהם לא מזמן לסופר-פארם.

לאמצעים קצת יותר קיצוניים (נגד ריח)-כשאני הולך לעבודה אני שם סודה לשתייה בבית-שחי (כמו ששמים טלק) זה לא מונע הזעה אבל מבטל את הריח לגמרי ולא מכיל אלומיניום.
הבעיה שזה יכול להשאיר כתמים לבנים שזה יכול להיות לא נעים (עובד עם חולצה לבנה במסעדה חשוכה יחסית אז לא שמים לב)
ויכול לעורר גירוי אז אם אתה מנסה תשים בהתחלה ממש קצת. אבל למרות זאת זה היה פתרון מעולה בשבילי.
אז הניסוח שלי נוראי (משהו שאני מודע אליו) הכוונה היא ביום יום כמובן

תודה על השאר.

צר לי, אבל הגוף לא מפריש רעלים דרך הזיעה, הזיעה היא רק מנגנון בקרה טרמית.
אני מסכים שסוג הסבון יכול לשנות משהו, כי סבון שלא מתאים לסוג העור יכול לפגוע בו (חומציות ודברים כאלה) ואולי לפגוע קלות בבקרה הטרמית, אבל זה לא הבדל עצום.

לפותח הדיון, לגבי הזעה מהגוף אין הרבה מה לעשות (יש מה לעשות עם הזעה מוגברת מכפות הידיים והרגליים).
לגבי הריח זה עניין של חיידקים, אז תדאג לנקות את עצמך כמו שצריך, הורדת שיערות גוף יכול לעזור, בעיקר באיזורים המסריחים יותר, ולשים דיאורדורנט מיד אחרי המקלחת לפני שהחיידקים מספיקים להפיק ריח
Blood, urine, and sweat (BUS) study: monitoring and elimination of bioaccumulated toxic elements - PubMed
Sweating Benefits: Beyond Body Temperature Regulation

אוקי החכמתי קצת על זה שמתכות כבדות יוצאות בזיעה, אבל זה עדיין לא משנה את השורה התחתונה, שזיעה היא לא מנגנון ויסות של מתכות, כלומר אתה לא מפריש זיעה בכמות שווה לכמות המתכות הכבדות בגוף, זה אומר שאם יש לך יותר, זה לא אומר שתזיע יותר.
לפי מה שרשום שם זה בגלל פיזור שונה של המתכות בגוף, כנראה ברקמות תת-עוריות, ולכן כשמזיעים המתכות יוצאות בזיעה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית