הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Bench pr 130

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך

reemar

משתמש קבוע
1,709
1,115
נק' מוניטין:
1,952
1,709
1,115
ה130 זמין לצפייה כאן
130in •
פוסט אחרון שעלה ^

והנה אני נכנס ב2.5 ק"ג פחות
Streamable

שזה גם היה pr כי השיא שלי לפני זה היה 125..

מה יש לשפר? (מכל הבחינות)
יודע שכולם פה בריונים ועושים 150 לחזרות ואני מתלהב מ130 לחזרה אבל צריך להתחיל איפושהו..

יש בכל צד 10,20,5,5,5,10 בהרמה של ה130

לא תכננתי pr אבל לא הלכתי כבד מדי בסקוואט אז היה כוח מיותר לשחרר שם אחרי החזרות אז וואלה זרם

נערך לאחרונה:
נו,שייראה הרבה על המוט
כדי שיראה הרבה שמים הרבה פלטות של 10/15. זה פשוט כאוס
גם אני עושה את זה לעיתים רחוקות אמנם, אבל זה תעסוקה וסתם כיף.
אני חושב שזה מגיע מאותו שריטה שלי שאני נהנה לסדר משקולות ולהחזיר אותם למקום במכון כושר, גם משקולות שלא השתמשתי בהם.
במכון שהתאמנתי בו לפני הקורונה המשקולות יד היו תמיד מסודרות על הראק לפי הסדר והפלטות תמיד היו מונחות במתלים לפי המשקל. אתה לא יודע איזה הרגשה טובה זה נותן

במכון שהתאמנתי בו לפני הקורונה המשקולות יד היו תמיד מסודרות על הראק לפי הסדר והפלטות תמיד היו מונחות במתלים לפי המשקל. אתה לא יודע איזה הרגשה טובה זה נותן
לגמרי.
כשזה לא מסודר, אני חייב לסדר את זה בין הסטים:37mv:

• פותח/ת השרשור
היה סקוואט לפני אז הכנתי בנתיים 10 בכל צד

משקל ראשון היה 30 כל צד אז הוספתי עיגול של 20
ואז כי לא התאמנתי איזה הרבה זמן כי היה פאקים עם החדרי כושר אז הוספתי בהתאם לרמת הקושי בצדדים עוד ועוד, גם היה מישהו שעשה סקוואט בבין לבין אז שמתי פלטות מה שהיה זמין

אם הייתי יודע מראש כמה ארים שם הייתי שם 20 20 10 5 במקום אבל כך יצא בהתאם למה היה זמין לשימוש

אין לי עניין לשים מליון פלטות כדי שזה ייראה כבד, ככה יצא חחחח

בסופו של דבר אתה מרים את אותו ק"ג נוצות או ק"ג ברזל לא משנה איך אתה מסדר את זה

חסר לג דרייב.
לג דרייב זה לאנשים עם חזה חלש
מעבר לכך, תפסיקו להתעסק בצהוב, אתם יותר טוב מזה
אני לא
אל תנסה בכוח אני לא צריך את הפציעה שלך עלי, גם פלטה לחזרות בטכניקה יפה טווח תנועה מלא יהיה מכובד.
שישים את הפציעה עלי
תנסה
אף אחד פה לא הולך לדבר על הטירוף הזה של הסדר של הפלטות על המוט? הocd שלי לא מסוגל להסתכל על זה
הוא קצת הגזים אבל נגיד חימום מוט ריק ואז 60 80 100 120 130 רק מוסיפים

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אבל אם אתה משתמש בלג דרייב וזה גורם לך להרים 30 ק"ג יותר אז זה כבר לא נחשב חזה חלש

זה כמו להגיד שחגורה זה לאנשים שלא יודעים להחזיק את הגב כמו שצריך אבל אם אתה מרים עם חגורה 30 ק"ג יותר בסקוואט או בדד אז אתה יותר חזק לא משנה איך תסובב את זה

כנ"ל לגבי רצועות, רצועת לברכיים

ובעזרת ה, לא יהיה שום פציעה, אם אתה בטכניקה נכונה, ושם חגורה לגב בפרס, הסיכוי לפציעה יורד דרסטית

• פותח/ת השרשור
על סמך מה אתה אומר את זה?
כי כבר הרמתי את ה85 בפרס
ופציעות קורות מתי שיש עומס חריג על שריר או מייצב כזה או אחר
בפרס עומס חריג יכול להיות על הגב תחתון כתוצאה מחוסר גמישות
או עומס חריג על שרירים אחרים בתוצאה מטכניקה לקויה

לא צריך להיות גאון כדי לדעת שטכניקה נכונה ממזערת דרסטית סיכוי לפציעות ולרוב מאפשרת לך גם להרים יותר כבד

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כי כבר הרמתי את ה85 בפרס
ופציעות קורות מתי שיש עומס חריג על שריר או מייצב כזה או אחר
בפרס עומס חריג יכול להיות על הגב תחתון כתוצאה מחוסר גמישות
או עומס חריג על שרירים אחרים בתוצאה מטכניקה לקויה

לא צריך להיות גאון כדי לדעת שטכניקה נכונה ממזערת דרסטית סיכוי לפציעות ולרוב מאפשרת לך גם להרים יותר כבד

ילד, מה אתה רוצה מהחיים שלי?

קודם כל, לא הסברת למה חגורה תגן עליי מפציעות.

וזה שהרמתה 85 פרס לא מסביר כלום.

ופציעות קורות שיש עומס חריג זה נכון. אבל אשמת מה זה? טכניקה?, כי אם כבר האי יכולת שלך לעמוד בעומסים שהם לא "בטכניקה מושלמת" קצת מעידה על בעיות בתכנון האימונים שלך, אם סטייה קלה ממושלם שוברת לך חוליה אם משהו. ושוב אתה לא אומר על סמך מה, אתה בסך הכל מצטט משהו כי זה נשמע הגיוני..
ואם הפציעה נגרמת על ידי עומס יתר, זה לא שחגורה תציל אותך, או טכניקה מושלמת.. כי הסיבה היא עומס יתר, כאשר עומס הוא המשקל.

ושוב, על סמך מה אתה אומר שטכניקה "נכונה" ממזערת פציעות דרסטית ומאפשרת לך להרים יותר כבד. ומי קובע מהיא טכניקה נכונה.

• פותח/ת השרשור
קודם כל, לא הסברת למה חגורה תגן עליי מפציעות.

וזה שהרמתה 85 פרס לא מסביר כלום.

ופציעות קורות שיש עומס חריג זה נכון. אבל אשמת מה זה? טכניקה?, כי אם כבר האי יכולת שלך לעמוד בעומסים שהם לא "בטכניקה מושלמת" קצת מעידה על בעיות בתכנון האימונים שלך, אם סטייה קלה ממושלם שוברת לך חוליה אם משהו. ושוב אתה לא אומר על סמך מה, אתה בסך הכל מצטט משהו כי זה נשמע הגיוני..
ואם הפציעה נגרמת על ידי עומס יתר, זה לא שחגורה תציל אותך, או טכניקה מושלמת.. כי הסיבה היא עומס יתר, כאשר עומס הוא המשקל.

ושוב, על סמך מה אתה אומר שטכניקה "נכונה" ממזערת פציעות דרסטית ומאפשרת לך להרים יותר כבד. ומי קובע מהיא טכניקה נכונה.
אצלי חגורה בפרס נותנת יותר awareness לכווץ ישבן ולהיות במנח יותר נכון מבחינת הגב תחתון מעבר ללחץ נוסף על החגורה הבוטנית שהוכח מדעית כמשפר ביצועים, כמובן בהינתן brace תקין לפני החגורה..

מי קובע מהי טכניקה נכונה? יש מכניקה של הגוף בה הגוף פועל בצורה מיטבית ומתוכנן לפעול ולהרים יותר משקל כך, יש אנשים שממש מתמקצעים בזה כמו ד"ר אהרון הורשוויצג מ squat University מגובה במחקרים ומאמרים, ספציפית לגבי פרס?
הנה סרטון מבוסס מדע אם זה מרתק אותך:

מעבר לטכניקה, יש את הכח בשריר ויש את הכוח במייצבים מסביבו ובנוסף לכך יש גם עניין של סיבולת אם אתה הולך לחזרות

אפשר לעמוד בעומסים גם לא בטכניקה מושלמת וזה קורה אחרי סט 2 3 שהתשת את המייצבים פחות או יותר, אם זה אידיאלי להרים כבד שהטכניקה לא טובה? לא הייתי בונה על זה

אם אתה מתכנן להרים הכי כבד שלך שאתה לא מכיר איך הגןף שלך יגיב לזה, כדאי מאוד להיות טכני ולתת מקום של כבוד לטכניקה, המלצה חמה.

משער שלא היית רוצה או אפילו מעז להרים דד של 1rm עם גב עגול

מעבר לכך, שמע, הנחת בתגובה שלך יותר מדי הנחות לגבי איך שאני מתאמן

לגבי עומס? כל מתאמן צריך לעשות ניהול עומסים נכון ולהקשיב לגוף לפעמים במקום ללכת ראש בקיר, וכן מדי פעם צריך להרים עומס כבד, הרי progressive overload די דורש ממך את זה

• פותח/ת השרשור
וסטרואידים אם אתה מחפש לקצר דרך כמו שאתה עושה
אין קיצורי דרך וסטוריאידים לא עובדים כמו שאתה חושב שהם עובדים, זה ממש לא כדור קסמים

יש לא מעט אנשים שלא נגעו בחומרים מימיהם והם מרימים מאוד מאוד כבד, אין לך תחליף לתזונה נכונה, שינה טובה, והתמדה באימונים ובתהליך, עם חומרים או בלי

אבל עושה רושם שאתה על סטרואידים בעצמך עם כמות הידע שאתה מתיימר להציג בנושא

קח חומרים, אל תתמיד, תזרוק #, אתה לא יום אחד תרים 150 ק"ג בנץ, זה ממש אבל ממש לא עובד ככה

ותן לי לספר לך עוד משהו, 90 אחוז מהמוזרקים, בחיים לא היית מנחש שהם מזריקים, רובם לא ג'ון בריון שאתה רואה בפרסומות

כדי לקבל תוצאות צריך להשקיע וזה לא משנה איזה קיצורי דרך אתה עושה, אתה עדיין צריך לעשות את הדרך

אצלי חגורה בפרס נותנת יותר awareness לכווץ ישבן ולהיות במנח יותר נכון מבחינת הגב תחתון מעבר ללחץ נוסף על החגורה הבוטנית שהוכח מדעית כמשפר ביצועים, כמובן בהינתן brace תקין לפני החגורה..

מי קובע מהי טכניקה נכונה? יש מכניקה של הגוף בה הגוף פועל בצורה מיטבית ומתוכנן לפעול ולהרים יותר משקל כך, יש אנשים שממש מתמקצעים בזה כמו ד"ר אהרון הורשוויצג מ squat University מגובה במחקרים ומאמרים, ספציפית לגבי פרס?
הנה סרטון מבוסס מדע אם זה מרתק אותך:

מעבר לטכניקה, יש את הכח בשריר ויש את הכוח במייצבים מסביבו ובנוסף לכך יש גם עניין של סיבולת אם אתה הולך לחזרות

אתה עדיין לא הסברת כלום, וזה שחגורה בטנית משפרת ביצועים או לא זה ממש לא משנה, ולהגיד את זה זה כמו להגיד "הפעלת הרחב גבי מוכחת מדעית כמשפרת ביצועים במתח".

איזה מכניקה? לכל אדם יש גוף שונה, מינופים שונים וחוזקות וחולשות שונות.

וסבבה שהוא דוקטור שאלתי אותך, אתה טוען שזה מונע פציעות, יש לך מחקרים מדעיים לגבות את הטענה שלך? או רק סרטוני יוטוב

• פותח/ת השרשור
אתה עדיין לא הסברת כלום, וזה שחגורה בטנית משפרת ביצועים או לא זה ממש לא משנה, ולהגיד את זה זה כמו להגיד "הפעלת הרחב גבי מוכחת מדעית כמשפרת ביצועים במתח".

איזה מכניקה? לכל אדם יש גוף שונה, מינופים שונים וחוזקות וחולשות שונות.

וסבבה שהוא דוקטור שאלתי אותך, אתה טוען שזה מונע פציעות, יש לך מחקרים מדעיים לגבות את הטענה שלך? או רק סרטוני יוטוב
להיות בטכניקה נכונה ממזער דרסטית פציעות, אם בנאדם ירים משקל שהוא לא יכול להרים או לא יפעיל מספיק כוח ברגע האמת, אני לא יכול להיות ערב לכך שהטכניקה תציל אותו

הסרטון ביוטוב מגובה במחקרים מא ועד ת, Jeff nippard בחור רציני, לא איזה bro science

וקח אנשים שונים, עדיין יש שרירים שונים בכתף שצריכים לעבוד בצורה כזאת או אחרת כדי להיות במנח תקין בגב ולתת ביצועים מיטביים

כמו שמוסכם על כולם שבנץ הכתפיים צריכות להיות בשרוול שלהם בשילוב עם כיווץ השכמות כדי להפעיל כמה שיותר חזה ולהגן על הכתפיים

לכל בנאדם מנופים שונים כמה שתרצה, לכולנו אנטומיה די דומה, ומכניקה בה אופטימלי לבצע תרגילים כאלו ואחרים

זה לא המצאה שלי מה שאני אומר פה.

להיות בטכניקה נכונה ממזער דרסטית פציעות, אם בנאדם ירים משקל שהוא לא יכול להרים או לא יפעיל מספיק כוח ברגע האמת, אני לא יכול להיות ערב לכך שהטכניקה תציל אותו

הסרטון ביוטוב מגובה במחקרים מא ועד ת, Jeff nippard בחור רציני, לא איזה bro science

וקח אנשים שונים, עדיין יש שרירים שונים בכתף שצריכים לעבוד בצורה כזאת או אחרת כדי להיות במנח תקין בגב ולתת ביצועים מיטביים

כמו שמוסכם על כולם שבנץ הכתפיים צריכות להיות בשרוול שלהם כדי להפעיל כמה שיותר חזה ולהגן על הכתפיים

לכל בנאדם מנופים שונים כמה שתרצה, לכולנו אנטומיה די דומה, ומכניקה בה אופטימלי לבצע תרגילים כאלו ואחרים

זה לא המצאה שלי מה שאני אומר פה.

אז מי אמר?????? איפה ההוכחות שלך? בתור בן אדם מבוסס מחקרית וכל כך בטוח בעצמו, אני הייתי מנחש שיהיה לך גיבוי לכל הטענות שלך. עד כה כל מה שאמרתה היה

כי ככה אמרו בסרטון ביוטוב
כי הוא אמר והוא דוקטור
כי ככה

• פותח/ת השרשור
אז מי אמר?????? איפה ההוכחות שלך? בתור בן אדם מבוסס מחקרית וכל כך בטוח בעצמו, אני הייתי מנחש שיהיה לך גיבוי לכל הטענות שלך. עד כה כל מה שאמרתה היה

כי ככה אמרו בסרטון ביוטוב
כי הוא אמר והוא דוקטור
כי ככה
אני לא מבין מה אתה שואל?
עברת על הסרטון הזה ביוטוב בו הוא נותן רפרנסים למה שהוא אומר?
שאלת פיזיותרפיסטים איך אופטימלי לגוף לעבוד?
הסתכלת ב Squat University או ב moveu באינסטגרם
Login • Instagram
Login • Instagram

שמסבירים על המכניקה הנכונה שהגוף צריך להיות בה כדי לפעול בצורה מיטבית ללא כאבים ומזעור באפשרות לפציעה?

או שאתה סתם רוצה תירוצים למה עדיף לך להרים בטכניקה לקויה?

או שאתה מחפש שאני אביא לך מחקר שאומר ששימוש בטכניקה נכונה ממזער סיכוי לפציעה?

באמת שאני לא מבין לאן אתה חותר כאן.

נערך לאחרונה:
אין קיצורי דרך וסטוריאידים לא עובדים כמו שאתה חושב שהם עובדים, זה ממש לא כדור קסמים
א. היה מחקר שאראה שאנשים בלי להתאמן גדל עם סטרואידים אז תגיד לי מה אתה מצפה מכדור קסם לעשות אם לא זה?
יש לא מעט אנשים שלא נגעו בחומרים מימיהם והם מרימים מאוד מאוד כבד, אין לך תחליף לתזונה נכונה, שינה טובה, והתמדה באימונים ובתהליך, עם חומרים או בלי
וזה סותר אותי איך?
עדיין מי שלוקח סטרואידים התקדם הרבה יותר מהר

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
א. היה מחקר שאראה שאנשים בלי להתאמן גדל עם סטרואידים אז תגיד לי מה אתה מצפה מכדור קסם לעשות אם לא זה?

וזה סותר אותי איך?

איך בדיוק? הלוואי והייתי לוקח אני חזק (יחסית) בלי קשר אתה חלש עם קשר

נכון גם אותך לא ניחשתי עד שנודע לי על המשתמש השני שלך

מה זה משנה רק ציינתי שאתה משתמש בהם בשביל קיצור דרך
אחלה ציונים יש לך... עדיין לא הבנת מה אתה רוצה מהחיים שלי ילד.. מה הפואנטה? אתה מקנא במישהו שהוא לוקח חומרים? או מרגיש צורך עז לציין שמישהו כזה או אחר על חומרים? אתה רוצה לקחת חומרים? לך תקח חומרים, אל תשגע מי שלוקח או לא לוקח. לא הבנתי את המטרה שלך עדיין, סתם באת ל#יין את השכל שורה תחתונה..

הפואנטה שאני רוצה לראות אותך כותב "אני לוקח חומרים כי אני חיפשתי קיצורי דרך"
אולי זה הסיבה שאתה תקח חומרים, הקטע של לקבל אקסטרה שייפ ולהרים יותר כבד זה נטו בונוס נלווה לאימונים, זה ממש לא הסיבה שמלכתחילה אני נוגע בחומרים כאלו ואחרים.

אני לקחתי חומרים כדי להרגיש בריא ולעזור לגוף להחלים מפרוצדורה רפואית מסויימת שעברתי

אם זה עזר לגוף להחלים ואפשר לי לתפקד ולשפר את האיכות חיים גם מתי שאני לא על חומרים, חד משמעית כן.

אם זה גורם לתופעות לוואי אחרות? התשובה היא כן.

אם אני מתכנן להיות תלותי בחומרים לכל החיים? לא. אני רוצה להיות בריא ושלם בלי צורך בשום תוסף או תרופה, אלא רק תזונה טובה והתמדה, בעזרת ה.

אם לא היה לי סיבה שכזאת, הייתי מעדיף בכל יום שלא יהיה לי את הסיבה הזאת להתחיל עם חומרים ולהמשיך להתקדם טבעי בלי קיצורי דרך כלשונך ובלי נעליים.

These medicines help to rebuild tissues that have become weak because of continuing illness or serious injury.
^
אודות ננדרולון לצורך העניין

תאמין לי שאם לא היה לי סיבה לקחת חומרים כתוצאה מעבר רפואי כזה או אחר שהיה לי, לא הייתי נוגע בחומרים בחיים.

וכן, לפני שעברתי פרוצדורות רפואיות כאלו ואחרות, אני אמרתי לעצמי שאני לא אגע בחומרים בחיים.

רצה הבורא והנסיבות חיים שלי היו טיפה שונות.

אבל בוא רגע תכלס, כל מה שאמרתי פה לא יזיז לך ואתה תגיב כמו ילד: אתה #וסית וכו וכו..

אבל יש אמרה
Haters gonna hate

מקווה שאתה קצת יותר טוב מאשר להיות מונע משנאת חינם.

חחחחחחחחחח איך הרסת לו

במשתמש הזה הוא היה "טבעי"
בסייקל הוא היה מזריק

לג דרייב זה לאנשים עם חזה חלש

אני לא

שישים את הפציעה עלי
תנסה

הוא קצת הגזים אבל נגיד חימום מוט ריק ואז 60 80 100 120 130 רק מוסיפים
הא וטרן מה נשמע אחי

וזה סותר אותי איך?

איך בדיוק? הלוואי והייתי לוקח אני חזק (יחסית) בלי קשר אתה חלש עם קשר

נכון גם אותך לא ניחשתי עד שנודע לי על המשתמש השני שלך

מה זה משנה רק ציינתי שאתה משתמש בהם בשביל קיצור דרך
המחקר הזה זה בולשיט בטירוף, אל תסתמך עליו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית