עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מספר לך את העובדות מהשטח, בפתוחה מעמיקים איתם יותר בחומר בגלל שזה לקרוא ספר שלם כשהרצאות זה הסיכום של הספר הזה לרוב, והתרגילי בית שלהם הרבה פעמים יותר קשים ומעמיקים משלנו. כל התואר אני וחבר שלי נשענים על אח שלו, ואני מסיים את התואר בחורף, זה לא רק קורסי הבסיס או משהו כזה. וזה לא שאנחנו סטודנטים חלשים. הממוצע של חבר שלי הוא 91-92 ושלי 88אחי לא נראה לך קצת הגזמה תאור בפתוחה ברמה יותר גבוהה מהטכניון?
מה חציון ממוצע המסיימים אצלכם פחות או יותר?אני מספר לך את העובדות מהשטח, בפתוחה מעמיקים איתם יותר בחומר בגלל שזה לקרוא ספר שלם כשהרצאות זה הסיכום של הספר הזה לרוב, והתרגילי בית שלהם הרבה פעמים יותר קשים ומעמיקים משלנו. כל התואר אני וחבר שלי נשענים על אח שלו, ואני מסיים את התואר בחורף, זה לא רק קורסי הבסיס או משהו כזה. וזה לא שאנחנו סטודנטים חלשים. הממוצע של חבר שלי הוא 91-92 ושלי 88
אין לי מושג. משער ש75-80 בטח. אני יכול להגיד לך שמצטיין דיקן סמסטריאלי (טופ 15% מהסטודנטים בפקולטה שלקחו מעל 18 נקז) זה בדכ 86.מה חציון ממוצע המסיימים אצלכם פחות או יותר?
וואלה 86 אחד הנמוכים יחסית למצטיין דיקן חשבתי שזה יותר גם אצלכם , אז יצא לך להיות מצטיין דיקן ? איך יש לך זמן להשקיע בסימסטר ביחד עם אימונים עבודה חברה וכואין לי מושג. משער ש75-80 בטח. אני יכול להגיד לך שמצטיין דיקן סמסטריאלי (טופ 15% מהסטודנטים בפקולטה שלקחו מעל 18 נקז) זה בדכ 86.
הייתי מצטיין דיקן בסמסטר 3, ומאז יש לי פחות מ18 נקודות בסמסטר אז אני לא יכול לקבל הצטיינות.וואלה 86 אחד הנמוכים יחסית למצטיין דיקן חשבתי שזה יותר גם אצלכם , אז יצא לך להיות מצטיין דיקן ? איך יש לך זמן להשקיע בסימסטר ביחד עם אימונים עבודה חברה וכו
יש פחות קורסים אבל כל קורס עכשיו זה 6 נק"ז והם הרבה יותר עמוסים מאשר המקביל שלהם באוניברסיטאות אחרותאגב מקפיץ את האשכול כי סתם נתקלתי בסילבוס של מדעי המחשב בפתוחה (חבר לומד שם) נראה שדיי פשוט לסגור שם את התואר(יחסית למקומות אחרים ) , לא מבין על מה הדיבור על זה שזה בלתי אפשרי ...
כמות הקורסים שם זה בערך 65%-70% מכמות הקורסים שתעשה באוניברסיטה אחרת (אני לא מגזים בכלל) כלומר כל סטודנט באוניברסיטה אחרת בתחילת השנה השלישית שלו בערך כבר היה יכול לסגור תואר בפתוחה מבחינת כמות הקורסים ואני לא חושב שבאמת כל קורס הוא כזה עמוס בחומר ...
בנוסף דיברו פה על אוטודידקטיות , בשום מוסד שמכבד את עצמו במדעי המחשב לא מאכילים אותך את החומר בכפית ולרוב אתה לומד את כל הקורס בעצמך ולבדך בדיוק כמו כל סטודנט בפתוחה רק ששם זה מוסדר לכך , סהכ נראה דיל דיי טוב אם כי השם שלהם בתעשייה פחות טוב מהטכניון/תל אביב
ואגב לפותח הפוסט - אין לך מה לשפר מתמטיקה יש שם קורס שקוראים לו אשנב למתמטיקה , הוא שווה 6 נ"ז (שזה דיי הרבה משקל לממוצע בהתחשב שהתואר שם הוא 108 נ"ז , כשבכל מקום אחר זה 130 נז לפחות) וממש לא בעיה לקבל בו 90+ לדעתי ממה שראיתי
לא באופן שפרופורציוני להבדלים בכמות... בוודאות ראיתי מבחנים שלהם בוא נגיד שלסגור תואר במוסד שמכבד את עצמו זה סיוט מתמשך לעומת התואר שםיש פחות קורסים אבל כל קורס עכשיו זה 6 נק"ז והם הרבה יותר עמוסים מאשר המקביל שלהם באוניברסיטאות אחרות
מספרית אתה לא צודק, אחוז המסיימים בפתוחה הוא קטן מאוד.לא באופן שפרופורציוני להבדלים בכמות... בוודאות ראיתי מבחנים שלהם בוא נגיד שלסגור תואר במוסד שמכבד את עצמו זה סיוט מתמשך לעומת התואר שם
אני חושב שאתה קצת מקצין את המצב. ראיתי גם מבחנים של הפתוחה ולא ראיתי כמעט הבדל ברמה בין המבחנים שלהם ומבחנים שלי בטכניוןלא באופן שפרופורציוני להבדלים בכמות... בוודאות ראיתי מבחנים שלהם בוא נגיד שלסגור תואר במוסד שמכבד את עצמו זה סיוט מתמשך לעומת התואר שם
אחוז המסיימים לא רלוונטי במוסד מהסוג הזה , אתה ודאי מבין למהמספרית אתה לא צודק, אחוז המסיימים בפתוחה הוא קטן מאוד.
אולי בקורסים בודדים זה ככה אני מאמין שבממוצע הרמה אצלכם יותר גבוהה ..אני חושב שאתה קצת מקצין את המצב. ראיתי גם מבחנים של הפתוחה ולא ראיתי כמעט הבדל ברמה בין המבחנים שלהם ומבחנים שלי בטכניון
תשמע, בהתחשב לזה שבכל התואר שלי הגאון שעוזר לי להבין דברים לומד אותם בקורסים המקבילים בפתוחה אני לא חושב שהם נופלים מהטכניון בשום מקום.אחוז המסיימים לא רלוונטי במוסד מהסוג הזה , אתה ודאי מבין למה
אין תנאי קבלה ואיזשהי התחייבות/בקרה ולכן יש לא מעט אנשים בעלי מנת משכל ממוצעת ומטה, שלא ממש משקיעים גם ועושים את זה בנוסף לעבודה, ש"מנסים את מזלם" על ידי לקיחת קורס בודד או שתיים וכמובן נכשלים , כמובן שהקשר בין אנשים כאלה ומדמח/מתמטיקה מקרי בהחלט, אני מכיר באופן אישי סיפורים כאלה של אנשים בני 30+ שעובדים בתחום המסעדנות ו"ניסו את מזלם" ותוצאה הייתה צפויה מראש ...
אולי בקורסים בודדים זה ככה אני מאמין שבממוצע הרמה אצלכם יותר גבוהה ..
בשורה התחתונה אתם סתם מפחידים את פותח הפוסט לדעתי , השד לא כזה נורא בטח שלא יותר מהתואר הזה באוניברסיטה אחרת