עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה אתה רוצה לעזוב את בן גוריון? אומנם חרא של יחס אבל עדיין...שלום רציתי לשמוע דעות\עובדות...אני כרגע לומד כלכלה בבן גוריון שוקל בסוף שנה לעבור לפתוחה,משהו יודע אם יש הבדל משמעותי ברמת התואר בחוץ?והאם בכללי השיטה של הפתוחה נוחה ללימוד?
למה אתה רוצה לעזוב את בן גוריון? אומנם חרא של יחס אבל עדיין...
שלום רציתי לשמוע דעות\עובדות...אני כרגע לומד כלכלה בבן גוריון שוקל בסוף שנה לעבור לפתוחה,משהו יודע אם יש הבדל משמעותי ברמת התואר בחוץ?והאם בכללי השיטה של הפתוחה נוחה ללימוד?
סיימתי שם לא מזמן תואר בכלכלה וניהול, תשאל מה שבא לך
מה עושים בתואר כזה? זאת אומרת, מה העבודה למי שיש תואר בכלכלה?
אני כרגע לא בתחום אבל בגדול מוסדות פיננסיים (בנק\חברת ביטוח\בית השקעות וכ'ו)
זאת אומרת להיות שכיר?
ומה לעשות, מניות? לשבת בדלפק בבנק?
אפשר להיות שכיר ואפשר עצמאי, זה לאו דווקא קשור למה שלמדת
וכן, בהחלט לשבת בדלפק בבנק
איך שם מבחינת הרצאות וזה ואיך מבחינת להשלים את שאר החומר בבית והאם התואר נחשב בחוץ ברמה טובה?
מעולה תודה רבהמבחינת הרצאות יש לך מפגש בשבוע לכל קורס שבו מלמדים את החומר, בשונה מאוניברסיטה אחרת אין תרגול שם, ואת התרגול אתה עושה עצמאית בבית עם חוברת תרגילים שיש לכל קורס (שמאוד דומה למבחן הסופי בסוף הקורס).
יש גם כמעט לכל קורס אתר אינטרנט שבו יש הרצאות מצולמות ככה שאם משהו לא ברור לך אתה יכול להיכנס לאתר הקורס ולראות את החלק הרלוונטי.
מבחינת איך שהתואר נחשב, בהחלט לא נופל מאף אוניברסיטה אחרת (ותעיד על כך הרמה הגבוהה של הקורסים), לדעתי גם המוניטין טוב יותר ממכללות.
מעסיק שמכיר את האוניברסיטה הפתוחה יידע להעריך סטודנט שסיים שם תואר