הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האוניברסיטה הפתוחה

• פותח/ת השרשור lior_sm
  • פורסם בתאריך

lior_sm

משתמש מתחיל
127
7
נק' מוניטין:
7
127
7
שלום רציתי לשמוע דעות\עובדות...אני כרגע לומד כלכלה בבן גוריון שוקל בסוף שנה לעבור לפתוחה,משהו יודע אם יש הבדל משמעותי ברמת התואר בחוץ?והאם בכללי השיטה של הפתוחה נוחה ללימוד?

שלום רציתי לשמוע דעות\עובדות...אני כרגע לומד כלכלה בבן גוריון שוקל בסוף שנה לעבור לפתוחה,משהו יודע אם יש הבדל משמעותי ברמת התואר בחוץ?והאם בכללי השיטה של הפתוחה נוחה ללימוד?
למה אתה רוצה לעזוב את בן גוריון? אומנם חרא של יחס אבל עדיין...

• פותח/ת השרשור
למה אתה רוצה לעזוב את בן גוריון? אומנם חרא של יחס אבל עדיין...

לא קשור לאוניברסיטה,סתם הקטע של לגור בבאר שבע עושה לי את זה יותר מדי טוטאלי ללימודים-לא מצליח לשלב פה עבודה..מתאמן ולומד נוצר הרבה זמן פנוי (כל מיני חלונות של שעות רבות וכו') וחוסר המעש לא עושה לי טוב-לגבי האוניברסיטאות לא חושב שבאוניברסיטאות האחרות מקבלים יחס מועדף או משהו

סיימתי שם לא מזמן תואר בכלכלה וניהול, תשאל מה שבא לך

• פותח/ת השרשור
אפשר להיות שכיר ואפשר עצמאי, זה לאו דווקא קשור למה שלמדת

וכן, בהחלט לשבת בדלפק בבנק

איך שם מבחינת הרצאות וזה ואיך מבחינת להשלים את שאר החומר בבית והאם התואר נחשב בחוץ ברמה טובה?

איך שם מבחינת הרצאות וזה ואיך מבחינת להשלים את שאר החומר בבית והאם התואר נחשב בחוץ ברמה טובה?

מבחינת הרצאות יש לך מפגש בשבוע לכל קורס שבו מלמדים את החומר, בשונה מאוניברסיטה אחרת אין תרגול שם, ואת התרגול אתה עושה עצמאית בבית עם חוברת תרגילים שיש לכל קורס (שמאוד דומה למבחן הסופי בסוף הקורס).

יש גם כמעט לכל קורס אתר אינטרנט שבו יש הרצאות מצולמות ככה שאם משהו לא ברור לך אתה יכול להיכנס לאתר הקורס ולראות את החלק הרלוונטי.

מבחינת איך שהתואר נחשב, בהחלט לא נופל מאף אוניברסיטה אחרת (ותעיד על כך הרמה הגבוהה של הקורסים), לדעתי גם המוניטין טוב יותר ממכללות.
מעסיק שמכיר את האוניברסיטה הפתוחה יידע להעריך סטודנט שסיים שם תואר

• פותח/ת השרשור
מבחינת הרצאות יש לך מפגש בשבוע לכל קורס שבו מלמדים את החומר, בשונה מאוניברסיטה אחרת אין תרגול שם, ואת התרגול אתה עושה עצמאית בבית עם חוברת תרגילים שיש לכל קורס (שמאוד דומה למבחן הסופי בסוף הקורס).

יש גם כמעט לכל קורס אתר אינטרנט שבו יש הרצאות מצולמות ככה שאם משהו לא ברור לך אתה יכול להיכנס לאתר הקורס ולראות את החלק הרלוונטי.

מבחינת איך שהתואר נחשב, בהחלט לא נופל מאף אוניברסיטה אחרת (ותעיד על כך הרמה הגבוהה של הקורסים), לדעתי גם המוניטין טוב יותר ממכללות.
מעסיק שמכיר את האוניברסיטה הפתוחה יידע להעריך סטודנט שסיים שם תואר
מעולה תודה רבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית