הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האוניברסיטה הפתוחה

• פותח/ת השרשור roei
  • פורסם בתאריך

roei

משתמש משקיע
2,542
3
נק' מוניטין:
2,879
2,542
3
רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שמבין מה שהולך שם כי אני רוצה להתחיל ללמוד שם...

אני בצבא עכשיו באמצע השירות 1.5 +- ורציתי להתחיל לעשות תואר בביולוגיה ולא הבנתי איזה קורסים אני צריך לעשות כדי להשיג בסופו של דבר את התואר....

מה שהבנתי הוא שאני צריך לעשות את הקורסים הבאים:

קורס 20118 ביולוגיה כללית א'
קורס 20116 עולם הכימיה

עכשיו, אחרי שאני מסיים אותם איך אני ממשיך ללמוד כדי להגיע לתואר ? איך אני מקבל את החומר לימוד של זה? הבנתי שצריך לעשות מבחן באנגלית גם והם מציינים שם נקודות זכות, מה זה?

תודה על העזרה.

בשביל להיות זכאי לתואר אקדמי אתה צריך להגיע לכמות מסויימת של נקודות זכות באותו התואר. כל קורס מקבל נקודות זכות לפי הנפח שלו - קורסים גדולים יהיו "שווים" יותר נקודות זכות מקורסים קטנים. עד כמה שאני יודע, תואר ראשון בביולוגיה דורש 120 נקודות זכות.

בתואר יש קורסים שחובה לקחת (בביולוגיה בת"א למשל חובה ללמוד כימיה כללית ופיזיקלית, פיזיקה, סטטיסטיקה, כימיה אורגנית ועוד קורסים בביולוגיה כמו ביולוגיה מולקולרית, גנטיקה, פיזיולוגיה, אימונולוגיה ועוד ועוד). אתה צריך לבדוק ספציפית מול האוניברסיטה הפתוחה איזה קורסים יש בתואר, כמה קורסים דרושים לקבלת התואר ואיזה קורסים חובה עליך לקחת ואילו אתה יכול לבחור.

שיהיה המון בהצלחה

• פותח/ת השרשור
בשביל להיות זכאי לתואר אקדמי אתה צריך להגיע לכמות מסויימת של נקודות זכות באותו התואר. כל קורס מקבל נקודות זכות לפי הנפח שלו - קורסים גדולים יהיו "שווים" יותר נקודות זכות מקורסים קטנים. עד כמה שאני יודע, תואר ראשון בביולוגיה דורש 120 נקודות זכות.

בתואר יש קורסים שחובה לקחת (בביולוגיה בת"א למשל חובה ללמוד כימיה כללית ופיזיקלית, פיזיקה, סטטיסטיקה, כימיה אורגנית ועוד קורסים בביולוגיה כמו ביולוגיה מולקולרית, גנטיקה, פיזיולוגיה, אימונולוגיה ועוד ועוד). אתה צריך לבדוק ספציפית מול האוניברסיטה הפתוחה איזה קורסים יש בתואר, כמה קורסים דרושים לקבלת התואר ואיזה קורסים חובה עליך לקחת ואילו אתה יכול לבחור.

שיהיה המון בהצלחה

תודה רבה.
אני אברר את זה מול האוניברסיטה ואלמד את זה במהלך השירות ולאחר השירות שאני אשתחרר אני מתכנן לעבור לחו"ל(יש אזרחות אירופית) ולהמשיך ללימודי רפואה או רוקחות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית