הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקת טכנידה דדליפט

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
היום לראשונה הכנסתי דדליפט לאימון ולפני שאני מתחיל להעמיס משקלים אני רוצה לוודא שאני עושה טוב ולא עושה איזה שטות שתשבית אותי לתקופה
הסיבה גם שאני מעלה היא כי אומנם בסט הראשון ששמתי 15 כל צד היה בסדר אבל בסט השני שהוספתי ל25 כל צד טיפה כאב הגב ורוצה שצוות המומחים פה יתן חוות דעת

נ.ב אל תתיחסו למוזיקה בבקשה אין לי כל קשר לזה‍...
וגם לחולצה כל הגופיות בכביסה

נערך לאחרונה:
דיי טעות טכנית לא תשבית אותך לתקופה הכל בסדר

זה סבבה רק שים לב לזה שבסוף התנועה אתה מוכפף את היד. שאתה מרים תחשוב על הידיים שלך כחבלים הם לא אמורות לעזור בהרמה

• פותח/ת השרשור
דיי טעות טכנית לא תשבית אותך לתקופה הכל בסדר

זה סבבה רק שים לב לזה שבסוף התנועה אתה מוכפף את היד. שאתה מרים תחשוב על הידיים שלך כחבלים הם לא אמורות לעזור בהרמה
כאילו לא לישר את היד? בקשר לברכיים אני אמור לישר כשאני עולה? נגיד בסקוואט אני אף פעם לא מיישר כדי שלא יפגעו הברכיים.
והתחת אמור להיות טיפה יותר למטה או שבסדר ככה?
למה אתה חושב כאב לי טיפה הגב? יש מצב כי זה תרגיל חדש לי או שאולי אמורים להרגיש את זה? ואם זה לא היה כבד והצלחתי חמישייה במשקל הזה בלי בעיה אז כן להוסיף.עוד בנתיים?

כאילו לא לישר את היד? בקשר לברכיים אני אמור לישר כשאני עולה? נגיד בסקוואט אני אף פעם לא מיישר כדי שלא יפגעו הברכיים.
והתחת אמור להיות טיפה יותר למטה או שבסדר ככה?
למה אתה חושב כאב לי טיפה הגב? יש מצב כי זה תרגיל חדש לי או שאולי אמורים להרגיש את זה? ואם זה לא היה כבד והצלחתי חמישייה במשקל הזה בלי בעיה אז כן להוסיף.עוד בנתיים?
אתה מתחיל עם יד ישרה, ומסיים עם יד ישרה.

התחת אמור להיות איפה שהוא אמור להיות. זה עניין של נקודה שממנה פושטי הירך יכולים להפיק כוח ממנה. אין נקודה שבה כל מתאמן צריך להיות, כמו שאין טכניקה שכולם צריכים להרים כמוה.

למה כאב לך הגב? "אני רוצה לוודא שאני עושה טוב ולא עושה איזה שטות שתשבית אותי לתקופה"

אתה מגיע לתרגיל עם דעות קדומות ככל הנראה, ותקן אותי עם אני טועה אבל זה הרושם שלי ממה שאתה כתבתה. אתה מניח שדדליפט תרגיל שאם לא עושים נכון מסוכן, ואפשר לשבור את הגב וכו' וכו' וכו'. גב ישר או ישר לבית חולים.

הכל חרטא.

זה עדיין לא מסביר למה "כאב" לך כי אני לא יכול דעת מהוא סוג הכאב, אבל נגיד ככה. הגב עובד בדדליפט, אם כואב לך סימן שהוא עבד (בהנחה שזה כואב של שריר תפוס).

לגבי העמסה. מה שבא לך. אם אתה רוצה להוסיף חזרות תוסיף חזרות, רוצה להוסיף משקל תוסיף משקל.

רוצה תיקח תכנית אימונים. מה שבא לך.
וכן, שאתה עושה פעולה חדשה בחדר כושר, כנראה יכאב משהו. קצת או יותר. הדרך הכי טובה לעבור את הכאב הזה זה פשוט לא לוותר, ולהתמיד ולהתאים את הגוף לעומס, ככה שעוד חודש כבר תהיה סבבה לגמרי.

• פותח/ת השרשור
אתה מתחיל עם יד ישרה, ומסיים עם יד ישרה.

התחת אמור להיות איפה שהוא אמור להיות. זה עניין של נקודה שממנה פושטי הירך יכולים להפיק כוח ממנה. אין נקודה שבה כל מתאמן צריך להיות, כמו שאין טכניקה שכולם צריכים להרים כמוה.

למה כאב לך הגב? "אני רוצה לוודא שאני עושה טוב ולא עושה איזה שטות שתשבית אותי לתקופה"

אתה מגיע לתרגיל עם דעות קדומות ככל הנראה, ותקן אותי עם אני טועה אבל זה הרושם שלי ממה שאתה כתבתה. אתה מניח שדדליפט תרגיל שאם לא עושים נכון מסוכן, ואפשר לשבור את הגב וכו' וכו' וכו'. גב ישר או ישר לבית חולים.

הכל חרטא.

זה עדיין לא מסביר למה "כאב" לך כי אני לא יכול דעת מהוא סוג הכאב, אבל נגיד ככה. הגב עובד בדדליפט, אם כואב לך סימן שהוא עבד (בהנחה שזה כואב של שריר תפוס).

לגבי העמסה. מה שבא לך. אם אתה רוצה להוסיף חזרות תוסיף חזרות, רוצה להוסיף משקל תוסיף משקל.

רוצה תיקח תכנית אימונים. מה שבא לך.
וכן, שאתה עושה פעולה חדשה בחדר כושר, כנראה יכאב משהו. קצת או יותר. הדרך הכי טובה לעבור את הכאב הזה זה פשוט לא לוותר, ולהתמיד ולהתאים את הגוף לעומס, ככה שעוד חודש כבר תהיה סבבה לגמרי.
המחשבה של לוותר על התרגיל אפילו לא עברה במוחי אז הכל טוב וכן מן הסתם כל תרגיל אני רוצה לעשות בטכניקה כמה שיותר מושלמת שאני לא יעבוד לחינם ואני לא יפצע משהו ואם אני לא יוכל להתאמן במשך תקופה בגלל זה אז זה יגמור אותי כי אני חי בשביל להתאמן. הכאב עבר אחרי דקה מאז שסיימתי את התרגיל
אם אתה טוען שאני עושה סבבה אז מעולה
לדעתך להוסיף משקל? ואגב מה עדיף קודם באימון סקוואט או דדליפט? עדיין לא פיצלתי את הרגליים מהגב ובעיקרון התחלתי מגב אבל דדליפט עשיתי תרגיל אחרון בגב כדי שיהיה צמוד לרגליים

המחשבה של לוותר על התרגיל אפילו לא עברה במוחי אז הכל טוב וכן מן הסתם כל תרגיל אני רוצה לעשות בטכניקה כמה שיותר מושלמת שאני לא יעבוד לחינם ואני לא יפצע משהו ואם אני לא יוכל להתאמן במשך תקופה בגלל זה אז זה יגמור אותי כי אני חי בשביל להתאמן. הכאב עבר אחרי דקה מאז שסיימתי את התרגיל
אם אתה טוען שאני עושה סבבה אז מעולה
לדעתך להוסיף משקל? ואגב מה עדיף קודם באימון סקוואט או דדליפט? עדיין לא פיצלתי את הרגליים מהגב ובעיקרון התחלתי מגב אבל דדליפט עשיתי תרגיל אחרון בגב כדי שיהיה צמוד לרגליים
להוסיף משקל? מה שבא לך.
קודם סקואט או דדליפט? מה שבא לך

לא מתיימרת להבין הרבה, אבל מה שבמקומך היית שמה לב לשפר זה:
- ישבן מתרומם בתחילת תנועה במקום לנצל כוח מהרגליים
- ידיים לא ישרות. צריכות להיות ישרות לחלוטין
- המוט עולה רחוק מהרגליים שלך. תשקיע בהתמקמות נכונה וכדאי שהמוט יעלה בצמוד לרגל
- באופן כללי כיווץ טוב יותר, נעילה של הגב, ברייסינג
- סטאפ נכון ואחידות בחזרות

לגבי התקדמות איש חכם אחד הזכיר - כמה יותר לאט אתה מתקדם ככה רחוק יותר אתה מגיע לטווח רחוק.
באופן אישי הייתי משקיעה כמה שבועות בטכניקה במשקלים נמוכים יחסית ומעצבת תכנית ברורה להתקדמות.
אם כואב לך זה משהו שכדאי לשים לב אליו. סיכויים טובים שעקב טכניקה לא מותאמת ו/או עומס לא מותאם, בפרט שאתה אומר שהופיע במהלך התרגיל ולא דומס שהתעוררו אחרי. תפקח עין על זה..

בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
הפלייליסט של שמעל'ה

מתי היית? באתי מקודם (6 בערך)
חח סיימתי ברבע ל6 לרןב אני מגיע לאימון של 4:30 בימי ראשון, שני,רביעי וחמישי אלא אם זה לא מסתדר לי עם העבודה כי אני במשמרות אז משנה קצת אבל לרוב ככה אני בא
ושמעון מגיע בעיקר בבוקר זה הפעם נסטיה האשמה
לא מתיימרת להבין הרבה, אבל מה שבמקומך היית שמה לב לשפר זה:
- ישבן מתרומם בתחילת תנועה במקום לנצל כוח מהרגליים
- ידיים לא ישרות. צריכות להיות ישרות לחלוטין
- המוט עולה רחוק מהרגליים שלך. תשקיע בהתמקמות נכונה וכדאי שהמוט יעלה בצמוד לרגל
- באופן כללי כיווץ טוב יותר, נעילה של הגב, ברייסינג
- סטאפ נכון ואחידות בחזרות

לגבי התקדמות איש חכם אחד הזכיר - כמה יותר לאט אתה מתקדם ככה רחוק יותר אתה מגיע לטווח רחוק.
באופן אישי הייתי משקיעה כמה שבועות בטכניקה במשקלים נמוכים יחסית ומעצבת תכנית ברורה להתקדמות.
אם כואב לך זה משהו שכדאי לשים לב אליו. סיכויים טובים שעקב טכניקה לא מותאמת ו/או עומס לא מותאם, בפרט שאתה אומר שהופיע במהלך התרגיל ולא דומס שהתעוררו אחרי. תפקח עין על זה..

בהצלחה!
בקשר ליידים חשתי את זה במהלך התרגיל זה יתוקן
וראיתי בסרטון שמישהו המליץ לדחוף מהרגליים אז בגלל זה עשיתי את זה

• פותח/ת השרשור
היא תמיד אשמה 🤣
בנות תמיד אשמות(סליחה שיר)
מחר אני גם הולך בשעה 4:30
ואללה לקחתי היום את הכדור קפאין חצי שעה לפני האימון ופתאום באמצע האימון אני מרגיש שאני על אקסטזי כמה מרץ וכח היה לי רק רציתי להתאמח כמה שיותר מבלי לנח בין סטים ושה ממש לא אני

• פותח/ת השרשור
תבוא בערב,אקפוץ לשם שוב ואעזור לך עם זה
לא אוהב ערב מפוצץ אנשים במיוחד באימון חזה שאני צריך את הבנץ פנוי
לעומת זאת אימון רגליים אין לי בעיה כי נדיר מישהו עושה סקוואט אצלינו
זה למה החלפתי ואני מתחיל ביום ראשון עם B ולא A

וראיתי בסרטון שמישהו המליץ לדחוף מהרגליים אז בגלל זה עשיתי את זה
לדחוף מהרגליים זה קיו מצויין. כשהסטאפ שלך יהיה נכון אולי יהיה לך קל יותר לבצע אותו. כשהישבן מתרומם בתחילה בעצם אתה מבצע את ההרמה בעיקר בעזרת כוח מהגב במקום לדחוף מהרגליים.
ניחוש מופרע שלי - הכאב הגיע מהנקודה הזו+לא מספיק כיווץ בטן ונעילת העסק שם+עוד טיפה משקל.
אבל זה רק ניחוש. שווה לתחת כמובן

• פותח/ת השרשור
לדחוף מהרגליים זה קיו מצויין. אם הסטאפ שלך יהיה נכון אולי יהיה לך קל יותר לבצע אותו. כשהישבן מתרומם בתחילה בעצם אתה מבצע את ההרמה בעיקר בעזרת כוח מהגב במקום לדחוף מהרגליים.
ניחוש מופרע שלי - הכאב הגיע מהנקודה הזו+לא מספיק כיווץ בטן ונעילת העסק שם+עוד טיפה משקל.
אבל זה רק ניחוש. שווה לתחת כמובן
יש מצב אני יבדוק את זה אימון הבא

• פותח/ת השרשור
היתרון במקום בזה
למרות שהכלוב הזה חתיכת מתכת מגושמת
הכלןב הזה חתיכת חרא
רק היום גיליתי שיש אשכרה כלובים שאפשר לשים את המוט בגובה הכי מתאים לך ואצלינו יש 2 שלבים או ממש נמוך או ממש גבוה וזה ממש דופק את הטכניקה
אבל שמעון חתיכת בונקר אתה יודע מה עברנו כדי שהוא יביא משקולות חדשות של 18 ו20? אתה רוצה אז שהוא יביא כלוב חדש?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית