עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נראה לי רק אתה, אני לא מתפקד בלי אוכל.
אני יכול לישון 9~10 שעות טובות ולהוציא חרא אימון בהנחה והאוכל לא טוב
לצערי אני בערך כמוך ...רק שאני לא מתעורר בלילה לי פשוט קשה להירדם :\אצלי השינה זה אחד הדברים הכי חשובים, ולצערי זה הדבר שהכי קשה לי לשלוט בו. אני ישן בלילה טוב משהו כמו 6.5 שעות עם הפרדות ביניהם (מתעורר כל 2-3 שעות, ואז ישן עוד שעה-שעתיים בנפרד)
שינה של לפחות 8 שעות בלילה.בלי זה אני לא מתפקד..
חוץ מזה שיש הרבה מחקרים שנעשים בזמן האחרון שמדברים על עלייה בהורמון גהרלין (מקנה תחושת רעב) וירידה בהורמון לפטין (ההיפך..) לאחר תקופה ממושכת של מחסור בשינה מתחת לשש-שמונה שעות בממוצע.בעיקר מדובר על עלייה בצריכת הפחמימות..
ולא,זה לא פתרון לרזים מבינינו בשביל לעלות במסה.מי שרזה שיאכל יותר!!
בקשר לשאלה המקורית:
בזמן שנת חלימה עמוקה - תנועת עיניים מהירות - מופרש הורמון גדילה שבין היתר אחראי להתפתחות התקינה של שרירים,רקמות חיבור,עצם ועוד..
יש לציין שזאת צריכה להיות שינת לילה (19:30 עד 6:00 בערך )
איך שהבנתי ~_~
מה זה לישון 8 שעות? לא מכיר..
נדפקנו גבר, אם הייתי ישן כמו בן אדם היו לי כבר 8 מדליות זהב אולימפיות.תודה על התגובות.
אם השינה היא לא רצופה לגמרי, לדוגמא אני מתעורר להשתין, ועוד פעם מתעורר להפוך צד (בדומה למיקרה של קפטן שלד). אז זה עד כדי כך פוגע או שזה לא קריטי?
ומה העניין שהשינה תהיה דווקא בלילה ולא ביום?
אני היחיד ששינה טובה בלילה גורמת לו לתפקד בכושר שיא בלי קשר לכמה הוא אכל באותו יום?
כנ"ל. שינה > אוכל.