הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

היי אני חדשה פה ואשמח לעזרה לגבי אנאבר

• פותח/ת השרשור Keylor
  • פורסם בתאריך

Keylor

משתמש מתחיל
13
10
נק' מוניטין:
10
13
10
אני מעוניינת לרדת באחוזי שומן ובמשקל ולעלות במסת שריר
קראתי הרבה על אנאבר ואפשר עם וכל הסטרואידים למינהם
הבנתי שאנאבר הכי ידידותי לאישה
בשביל לרדת באחוזי שומן במשקל ולהגיע למסת שריר ומראה חטוב
מה הכי כדאי לי לקחת עם השפעה גדולה
מה הכי יעזור לי להגיע למראה חטוב ובטן חטובה
כרגע אני מאמינה שאני נמצאת על 20 אחוזי שומן בערך אולי טיפה פחות
אני רוצה להגיע למצב שרואים את החיטוב בבטן בבירור
כרגע רואים אולי ממש מעט 2 קוביות למעלה ורק אחרי אימון
אשמח שמישהו עם נסיון יעזור לי וינחה אותי תודה מראש

אל תגעי בזה, אל תתקרבי לחומרים
רוב הסיכויים שתפלי על משהו מזוייף ויצמח לך שפם במקרה הטוב

פשוט אל, תלמדי איך לעשות את זה בלי חומרים
@elchonon זה מסוג האשכולות שאתה יכול להגיב בהם חופשי בפורום הזה (ספציפית של סטרואידים) , לזה התכוונו

• פותח/ת השרשור
ואם אשיג משהו מקורי בוודאות ממקור אמין מאוד
זה לא יעזור לי משמעותית?
זה לא קשה משמעותית להגיע לתוצאות ממש טובות בלי תוספים
הרי לאישה יש ממש מעט טוסטסטרון בגוף
בנוסף התאמנתי חזק במשך שנה לפני כחצי שנה ובשבועיים האחרונים אני חוזרת לשגרה של פעם
אני שוקלת 51 קילו כרגע

את ממש לא במצב של לקחת חומרים, את במצב שבו גם באבעי את יכולה להשיג תוצאות מעולות, וגם אם החומרים יהיו טובים, את מסכנת את עצמך ללא צורך

חומר מקורי יכול לעזור לך
אבל כדאי לזכור שלא כל מה שהדילר יגיד לך שזה מקורי זה אנאבר
ולא כל מה שכתוב עליו אנאבר זה אנאבר..
אצלנו הגברים זה פחות משמעותי כי גם ככה יש לנו שיער גוף סנטר ועד מיני תכןנות אנדרוגניות..
אצלך יותר

• פותח/ת השרשור
חחח כן צודק זה לקחת סיכון
במידה ואשיג מקורי עם חתימות מספר סידורי והכל
עדיין עדיף בטבעי ולא לקחת אנאבר

ומה בנוגע לשורפי שומן , כדאי? או אפדרין וקפאין
כל חומר אין לך מה לגעת, כל מה שעובד מגיע עם סיכונים, סיכונים שאין לך מה לקחת במצב שלך כי הם גם כנראה לא ייתנו לך הרבה ביחס למה שאת יכולה להשיג בלעדיהם

את לא יודעת למה את נכנסת.
י מקווה שאת מבינה שסטרואידים זה לא אבקת חלבון או מולטי וויטמינים.
את לא נכנסת פשוט לחנות ומבקשת "סייקל מתחילים".

את מוצאת דילר כמו כל סחר לא חוקי בארץ. הוא מרמה אותך לגבי כמות וסוג החומר שאת צריכה. הוא דוחף לך מה שהוא יכול, כי הכליות שלך הם לא הכליות שלו.
הוא משכנע אותך שטבעי אין לך סיכוי, ומראה לך איך התקדמת יפה בזכותו אחרי שלקחת ממנו חומר.

אחר כך, הוא כבר לא צריך לשכנע אותך, אתה מתחנן לעוד, הרי הכל נאבד אם רק תפסיק.
הלחץ עולה כשאתה צריך לעשות בדיקות דם פרטיות ולא בקופ"ח, כי אם יגלו שאתה דופק לעצמך את הבריאות, הם יעלו לך את דמי הביטוח.
אתה מתחיל לחיות בסוד שלא ידעו. המשפחה שגיב בצורה שלילית, הרופא יעשה פרצוף. ואתה חוסם את עצמך מכל מי שיכול לעזור לך.

אתה מתמודד עם תופעות לואי בזמן סייקל שיכולים להפחיד אותך, דיכאון, חרדות, מחשבות אובדניות, שינויים לא רצויים בגוף, הקרחה, פצעים....
כל אחד סובל אחרת.

וכמובן ההתמכרות והתלות והבועה שרק ככה מתאמנים ומתקדמים נותנת לך הסתכלות חיים די עלובה.

אני חייב לציין שאף פעם לא השתמשתי בשום סוג של סטרואידים וכל שאר החרא הזה.

ועברתי אתמול בדיקת פוליגרף להוכיח את זה אחרי שניצחתי תחרות פאוורליפטינג.
המידע שיש לי על חומרים זה מהחברים במכון.
יש שלושה סוגי מזריקים שאני מכיר במכון.
  1. המזריק שמבסוט - הוא בדרך כלל מתחיל, עוד לא הגיע למצב שמוזרקים אחרים הגיעו אליו.
  2. המוזרק המתחרט - הוא משכנע את כולם לא להתחיל, מספר לך כמה זה רע, ומה הוא עובר, אבל בכל זאת מזריק (לא מבין אותו).
  3. המוזרק שאכל אותה - מדובר בדרך כלל במוזרק שהצליח בגדול, ואפילו הגיע לפודיומים. דיברתי עם אחד שסבל מבעיות גופניות חמורות בגלל השימוש בחומרים, והטראומות הנפשיות שהוא עבר כתוצאה מזה, והיום הוא ללא חומרים, ומספר לכל מי שיקשיב, שחבל להתחיל. ובחור אחר שנידפק לו כל הגוף, הבן אדם היום שוקל 160 ק"ג, שמן בטירוף, ורק לפני שנה וחצי הוא עמד על פודיום עם גוף שרירי וחטוב. המוזרקים מהסוג הזה שומרים על פרופיל נמוך, וקשה לזהות אותם בגלל זה, אבל אם תחפש, תמצא.
החיים שלך וההחלטה שלך, אבל תשקלי את הסיכונים שלך קודם.
כן. הכל טוב ותקין תגיד תודה שלא התחלת להזריק ולקחת כדורים כמו טיפש אחרת עוד 10 שנים מהיום היית מבקר רק בבתי חולים. אני התחלתי לקחת בגיל 21 והיום אני מצטער על זה, בגלל החרא הזה אני שנתיים רואה רק בתי חולים לא שווה את זה.

למה להתחרות בכלל לא הבנתי מזה נותן ?
לעלות על במה לשחק אותה אבו עליי לקחת גביע כמה גרושים והביתה. ואז יום אחד יקרה משהו יצוץ לו פוליפ, התקף לב, שבץ, ילך הכבד, ואז מה ?
כל מי שעל חומרים מדבר בגבורה ובאומץ עד שהוא שניה 1 הולך לעולם הבא , רק אז נופל לו האסימון כמה זה לא שווה את זה. כמו תפוח יפה מבחוץ רקוב מבפנים.

מי שעל חומרים לא יקלוט ולא יבין את זה. וחצי מהמתחרים היו בבתי חולים ויש להם מחלות והם מסתרים את זה. שאתה שניה מהמוות אתה מבין מזה החשיבות של כל יום בחיים וכמה טוב זה להיות בריא ולא חולה.

מזה מספר סידורי..חחחחח
זה מיוצר במפעלים מחתרתיים(במקרה הטוב) בפחות טוב בסלון של איזה ג'וקר בבית עם הוראות הכנה מהאינטרנט

אם את נעולה על חומרים, רק אוסטרין וגם זה עדיף בלי יענו לא לגעת.. כי איך אומרים... נגעת נסעת

תוצאות את תקבלי מחומרים, תוצאות שגם בלי חומרים היית יכולה לקבל פשוט הרבה יותר זמן עד שהם יגיעו במיוחד במצבך כמו שהמנהל ענה לך פה

בכל מקרה אין כזה דבר חומרים בלי תופעות לוואי ואם באלך להעמיד בסיכון את הרחם או הכליות או הכבד שלך

או שפתאום יצמח לך שיערות בכל מיני מקומות בגוף שפם זקן

קיצור עדיף לך בלי, זה נשמע נוצץ נשמע מפתה אבל זה הדבר הלא נכון לעשות. במיוחד לאור זה שאת אישה ותופעות אנדרוגניות זה הדבר האחרון שאת רוצה

ונגיד שתשיגי אנבר טוב והכל עובר חלק, ואז את רוצה שוב פעם, עזבי אותך את הסיכונים, פתאום תשיגי אנבר לא טוב ואז יצמח לך שפם במקרה הטוב, תרשי מהרעיון

שורפי שומן למינהם זה להתעסק עם הלב, עם הלב לא מתעסקים

את יכולה עם התמדה ושינוי עמדות בתזונה ואימונים להגיע ממש רחוק שחבל לפנות לתחום של החומרים, פשוט אל.

ואפרופו מה שאני קורא פה..
תשתדלי לא לקחת כל אחד ברצינות..ולחפש וללמוד..
מקווה בשבילך שיש לך את האינטילגנציה לעשות זה
והמבינה..תבין...

דילר זה לא מקור אמין. גם המקורות ה'אמינים' מזייפים בו עם כל מיני חומרים אחרים שהם יותר אנדרוגניים (מה שאת צריכה להתפלל הכי פחות).

חבל סתם להסתכן בדברים לא הפיכים בשביל עוד שתי קוביות בבטן.

רק תהיי ריאלית..כי אני מניח שאת מתעניינת לאור זה שנחשפת באופן זה או אחר לכאלה שלוקחות...
גם אצל נשים
יש תוצאות של טבעי ושל לא.

אז חבל...אל תתעסקי עם זה
יש נשים שלוקחות והן מאוד סקסיות ונשיות אבל צריך להגיע לזה מתוך ידע ולעשות דברים באופן מושכל...
לא סתם מתוך שעמום.
את לא במקום הזה כרגע.

האמת שנחשפתי רק לגברים שלוקחים בשביל לגדול ולא נחשפתי לנשים לכן שאלתי כאן
שאת רואה אישה נותנת 100 סקוואט כמו כלום
ויש לה קוואדס שבולטים מהמכנסיים בצורה מוגזמת
והיא לא בת 16, בגיל הזה לא צריך חומרים כדי שזה יקרה

אז אולי.. לנשים יש מלא פוטנציאל ברגליים

קשה להיחשף לנשים שלוקחות, ואם באלך לראות איך זה נראה תסתכלי על התחום של הקרוספיט באינסטה, אצל הנשים, תקבלי השראה

• פותח/ת השרשור
האמת שההתלבטות שלי באה מתוך ידע מושכל וברור שלא מצפייה מילדה בת 16
שמעתי על זה הרבה
חקרתי על זה הרבה וכבר תקופה ארוכה שאני חושבת על זה
ולכן שאלתי פה כי אני מתארת לעצמי שיש פה בחורות עם נסיון וגם בנים שיכולים לעזור
אני מאוד רוצה להיות חטובה ולתת 100 סקוואט כמו כלום
והשאלה שלי אם אפשר להגיע לזה רק עם חומרים
אם אני יכולה להגיע לחיטוב של אנאבר בדרך הטבעית פשוט ביותר זמן
או שיש הבדל בתוצאות
אני רוצה להגיע לאחוז שומן נורא נמוך פשוט ולהיות פשוט כולי שריר כמובן שעם תזונה מאוד מאוד מוקפדת ואימונים נורא חזקים בלי להוריד יד מהגז

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית